Kadınlar makam mevki olarak kendinden üstün, güçlü ve zengin erkeklere mi yükselirler?
2 ay
Kadınlar makam mevki olarak kendinden üstün, güçlü ve zengin erkeklere mi yükselirler?
Bu güç sahibiyle evlenme mevzusu istemeden oluyor. Diyelim kız hukuk okudu hakim oldu, bu insanın tanışabileceği en alt meslek grubu bile gene hukukçular olur. Günümüzde diğer kadınlar zaten makam mevki sahibi değilse o durumdaki erkeğe ulaşamaz.
Ben tam tersi mesela. Hiç bi konuda benden üstün olmamalı böylece gün gelince elinde beni ezmek icin kullanabilecegi hiç bir şey olmamalı. Hesabimi bile ödetmem. çocukluğumdan bu yana babamdan para istemek onurumu kirardi. Eğer benden üst duzeydeyse benim içimde yalnizca hirs oluşur
ilginç bir psikolojin var. Aslan burcu musun?
Hayır, yay.
gezmeyi seven, özgür ruhlu yaylardan :))
kaç yaşındasın
para konusunda bir travman oldu mu? ailede para kavgası veya tartışması? bu konuda üzen biri?
Güç severiz
duygusal olarak veya cinsel olarak da aynı mı?
Her türlü
makam sahibi mi yoksa para sahibi mi daha öndedir bu konuda
Makamın bir önemi kalmadı
bu senin yaştakiler için geçerli olabilir. lakin yaşı daha genç kadınlarda hala işleyebilir belki?
sahi yaşınız kaçtı
38 .
evli bekar?
çocuk var mıdır?
Bunun kökü aslında güven ve hayatta kalma içgüdüsüyle alakalı 😊 Kadınların çoğu, sorumluluk alabilen, kendini geliştiren, istikrarlı ve hedefi olan erkeklere çekiliyor. Bu çoğu zaman statü ve para ile karışıyor ama mesele sadece para değil. Öz saygısı, duruşu, karakteri güçlü bir erkek; cüzdanı dolu ama ruhu boş birinden daha çekici oluyor 💬
Cevap
5Cevap
Kadınların ne istediğini bilim adamları da çözemedi 🥲 yazı doğru ise nerede benim mavi gözli kedim 🙄
evet ben kadın olsam bende oyle gıderdım bız neye gıdıyoruz yanında huzur buldugumuza bızde yanında sorumluluklardan kacabılecegımız kısının yanına gıdıyoruz
Evet
duygusal olarak veya cinsel olarak da aynı mı?
Evet aynı
duygusal veya cinsel bir şeyler yaşamak isteyen güçlü veya zengin olmalı diyorsun?
Kadından güçlü olmalı diyorum
mesela nasıl güçlü olmalı?
Aynen öyle
Yani
Evet net bilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?