Doğru diyorsun belkide adam gay ellağam bakalım icraat var mı 😊 bu kızda burada kendini parçalasin dursun yok bana bakar mı yok statü olur mu Çevrede doktor hemşire evliliği her zaman var yani
Erkek daha üst bir konumda olduktan sonra her türlü yürür, tam tersi ama kadın daha üst bir konumdaysa olmaz, hiçbir kadında kendinden daha düşük statüdeki birisini istemez zaten.
@Weltschmerzzz İnan var, Doktorlar da, rütbelilerde ego var, bu iki meslek grubunun beyin yapısı , karekterin berbat çoğunlukla, evlenenlerin hayatı kayar.
Hayatımda bir kere birine açıldım ve reddedildim , aylarca acı çektim ve araştırma yaptım şimdi ise kimseyle beraber olmak istemiyorum. Kendimi eksik veya yetersiz bulmuyorum veya kimseyi suçlamıyorum sadece içimden gelmiyor nedeni ne olabilir?
Doktor olan kadın ise kendine daha düşük statüdeki kişilere pek bakmaz. Erkek doktorun hemşire ya da sekteterle ilişki çok görülmüştür. Kadın doktorun çok çok nadir.
Hayatımda bir kere birine açıldım ve reddedildim , aylarca acı çektim ve araştırma yaptım şimdi ise kimseyle beraber olmak istemiyorum. Kendimi eksik veya yetersiz bulmuyorum veya kimseyi suçlamıyorum sadece içimden gelmiyor nedeni ne olabilir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Aklın onda neden hala buraya yazıyorsun yaz ona kurtul
Utanır abisi 😂😂
@Efe1900 Yok aslında doktor beceriksiz. Hıyarın telefonunu verse ben ona biraz öğüt versem hep aynı soruları sormaz en azından yeni soru görürüz.
Doğru diyorsun belkide adam gay ellağam bakalım icraat var mı 😊 bu kızda burada kendini parçalasin dursun yok bana bakar mı yok statü olur mu
Çevrede doktor hemşire evliliği her zaman var yani
@Efe1900 yok ya hem romantik hem acemi. Yeşilleniyor buna ama karşılık görememekten korkuyor, ineklemekten asosyal olmuş.
Hastanede rezil olurum diye korkar dediğin gibi ineklemekten bilmiyor bu işleri
@Efe1900 Odada olmaz. Sakıncalı...
Ben olsam, şu an ne ben yorum yapıyor nede o soru sorabiliyor olurdu... :D
Biraz alkol almışım da kusura bakmayın 😂😂
@Efe1900 nasıl siliniyor ki?
görmek istemiyorumu yaptım bende silindi sen görebiliyor musun? benim yazdıklarım kabak gibi meydanda silinmiyor.
Ask statüye bakmaz, ama ask insan olmaya bakar.
Insan olan, sade ve temiz sever. Statü kibir getirirse cok kötü olabilir.
Insan olsun yeterki anlayış uyum zaman la belli olur
Bakmaz aşk aşk tır para ile ölçülmez meslek ile ölçülmez
Erkek daha üst bir konumda olduktan sonra her türlü yürür, tam tersi ama kadın daha üst bir konumdaysa olmaz, hiçbir kadında kendinden daha düşük statüdeki birisini istemez zaten.
Ne alaka
@Karaiel hangisi ne alaka
Bence olmaz ama yüzdeye vurunca en çok aldatanlar doktorlarmış maalesef
Çoğu kişi mesleğe bakıyor, doktordan, rütbeli askerden sağlam insan zor çıkar.
Tam aksine düşük rütbeliden hemşireden vs bi halt çıkmaz
@Weltschmerzzz Doktor ve rütbelilerin çoğunun karekteri berbat oluyor, hemşirelerin çoğu iyi insan
Alakası yok
@Weltschmerzzz İnan var, Doktorlar da, rütbelilerde ego var, bu iki meslek grubunun beyin yapısı , karekterin berbat çoğunlukla, evlenenlerin hayatı kayar.
Rütbeliyle mi evleneceksin?
Yok babam subaydı ben de hiyerarşide yüksek olan bir mesleği icra ediyorum
@Weltschmerzzz Çok tuhaf doktorlar gördüm, rütbeli askerlerlede de öyle, hepsi değil tabi, en berbat insanlar doktorlarda çıkıyor.
Aşkın statüsü olmaz. Ancak ilişkinin yürümesinde kafa denkliği önemlidir.
Bu konular karışık. kişiliğe bakar. Doktor gider çalışmayan biriylede evlenir. Doktor hemşire olayı saçma geliyor hep
doktor hemşireyi kullanıp atar. Aynı iş hayatında olduğu gibi
Bakar valla. Aşk dediği 3-5 yılın hikayesi. Sonrası muamma
Kişiye göre değişiyor mesela öğretmen olan biri kendisi gibi öğretmen memuriyette çalışan birini istiyor
Ömrünüzün sonuna kadar çalışacaksınız
anlayamadım
Evlenseniz de çok bir şey değişmeyecek ömrünüzün sonuna kadar çalışacaksınız birbirinizi çok görmeyeceksiniz
ama kendisi devlette poliniklikler haftasonları tatil yani
Yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir kelimelere boğulmak yerine yaşamak gerekir
bence bakmamalı çünkü önemli olan kişi olmalı ne mesleği yaptığı değil
eşimin çalışmasını istemem mesleğinin bir önemi yok
doktor bulmuş bak sen :)
Bence bakar ya benden çok maaş alan birisiyle evlenmem
Davul bile dengi dengine. 5 yıl sorun çıkmasa 6. Yıl çıkar
Karşı tarafın eğitim durumu ya da mesleği takılacak mesele değil bence
Kalbini kapatmış, gönül işlerinden soğumuş olabilirsin
Meslekler evliliğe mutluluk sağlayamıyor maalesef, olay tamamen karakteristik yapıda sevgide anlamak anlaşabilmekte.
Erkek olan doktor ise ihtimali var
ne gibi
Doktor olan kadın ise kendine daha düşük statüdeki kişilere pek bakmaz. Erkek doktorun hemşire ya da sekteterle ilişki çok görülmüştür. Kadın doktorun çok çok nadir.
erkek doktordan bahsediyorum bende
İlerler neden olmasın
Aşk mesleğe bakmaz. Hiç düşünme bile böyle şeyleri.
İlerlemez. Realist ol.
Çok var doktorlardan hemşireyle evlenen
İyi de bu mantık ilişkisi aşk neresinde? 🤔
İlerler kalpler bir olsun
gerçek aşk mesleğe bakmaz
hayır aşk herkesle yaşanır. meslek ayrımı olmaz.
İlerler tabi aynı ortam aynı meslek
İnsandan insana değişir
Doktor egoistse biraz zor ilerler
eğer öyle biriyse uzak durun 🤦♂️
eğer kötü biriyse ben sana doktor olamazsın demedim adam olamazsın dedim dersin😅 ayrılık cümlesi
Mesafeleri meslekler değil bireyler yaratır.
Milyoner bir adam fakir bir kızı sever ama milyoner kadın sevmez kadınlar için erkeğin statüsü çok önemli aşk felan umrunda olmaz
Aşk bakmaz, yaşam bakar
Aşkta Statü meslek arayışı boş iş
Genelde sıkıntı olmaz ama çapkınsa olur...
Kesinlikle statuye bakar
Statü önemli, kimin üst olduğu dagi önemlib
Karşısındaki insana bağlı anlayışlı biriyse yürür
ben doktorum eşim öğretmen ama evlendiğimizde işsizdi
😂😂😂
Önemli olan uyum
Gerçek aşktan bahsediyorsan bakmaz statüye.
doktorlar hemşireyle evlenmez statüyü korur
Sorun aşk ise aşk statüye felan bakmaz.
Aşk için sınır yoktur
Bakmaz kalbe bakar yüreğe bakar
Fikirler tutuyorsa mesleğin ne önemi var
Siz hemşire misiniz
evet
Benim için bakmaz çoğu insan için bakar
Neden peki.
Aşk mesleklere göremi dağıtılmış.
Şu devirde bakıyorlar maalesef
O doktor icin soruyorsan olmaz
genel anlamda sorum
aynen o doktorun amacı kesin belli. ama O nunda buna gönlü var gibi :)
Evet statü ve mesleğe bakar.
Bakada bilir bakmayada bilir
Aşk bakar sevgi bakmaz
Gerçekten aşk varsa bakmaz..
dr lar çok çapkın olur ilerlemez
Aşk varsa engel tanımaz
Kızlar mesleğe bakıyor. Hemşireler nedense hep doktor peşinde