Sizce bırakmak için çok mu geç kalmışım en kötü sağlık ocağında çalışırım mı demeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok zor bir durum ve ortada 5 yıllık bir emek söz konusu.
hiçbir şey için geç değildir. Yakınen tanıdıklarım son senelerinde üniversiteyi bırakarak kendilerine saha uygun bölümlere geçiş yaptılar ve birçoğu şu anda mutlu ve mesut.
Ancak doktorluk çok spesifik bir konu. Bu noktadan dönüşünüz olur mu buna siz karar vereceksiniz. Branş seçme aşamasında tus ile uzmanlığınızı da belirleyen siz olacaksınız ki bence bunu deneyin. Siz en uygun uzmanlık ile yolunuza mutlu mesut devam edebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır geç falan değil yorumlarda saydıranlara bakma sen. Yaşam şartları, ekonomi, sağlıkçıların acınası halleri göz önünde bulundurulduğunda tc’de şu anda yapılmayacak mesleklerin başında geliyor. Hele hele sevmiyorsan hiiiç çekilmez. Ben olsam her türlü diplomayı alırdım 1 sene için bu kadar emeğini heba etme öncelikle. İnternlükte de gerçekten istediğin bölüm neresi ise orası ile ilgili bilgi toplarsın, dersine çalışırsın, yurt dışı mı istiyorsun-dil kursuna gidersin, hatta erasmusa bile gidersin durumu fırsata bile çevirmiş olursun🤓
00 Yorumla
+1 yılDoktorluğu ya da hastaneleri neden sevip sevmediğin, ya da doktorluk mesleğini sevdirmek için birşeyler soylemiycem, direkt soruna cevap vereyim,,
5. Sınıfa gelmişsin tavsiyem okulu bitirmen, birkacaksan ne zaman istersen birakirsin mesleğe başladığında00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılNey 😂😂😂 Lan hadi uyduruk bi bölüm olsa mecburiyetten gitsen anlarımda sen kalk o kadar çalış tıp kazan sonra öyle zor bi okulu 5 yıl oku ve yeni mi fark ettin doktor olmak istemediğini
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
67Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence geç kalınmış. Okulu bitir doktor ol sonra yanında sevdiğin bi mesleği öğren. Örnek Ferhat Göçer, Cüneyt Arkın.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece 1 yıl için koca 5+4 yılınızı yakmaktansa 1 yıl daha sabredip, hastane dışında da mesleğinizi icra edebilirsiniz.
Ha, ben hastalarla ilgilenmek istemiyorum, insanlara yardım etmek istemiyorum, onların zor durumlarını görüp onlara merhem olmak istemiyorum diye düşünüyorsanız elbette ayrılın. Bu iş istenmeden yapılabilecek bir iş değil.
Hem sabır, hem, istek, hem de sevgi isteyen bir iş.
5 yıl için de bir ömür yakılmaz sonuçta.
Hakkınızda hayırlısı olsun.10 Yorumla 5. Sınıfa gelene kadar aklından ne geçiyordu acaba.
Geç kaldım mı dersen de evet Türkiye'de yaşıyoruz 0dan tekrar üniversite okuyacak imkanlara sahipsen tabi yapabilirsin ama imkanın yoksa geç kalmışsın.
Bölümünü bitirip, mesleğini eline alıp, tekrar sınava hazırlanabilirsin. böylece hem hayatın garantiye alınır hem de istediğin mesleği yapmak için ilk adımı atmış olursun.30 YorumlaOkulu bitir en azından 5. Sınıf ne demek bir universite bitirecek kadar zaman harcamışsın. Giden zaman zaten gelmeyecek bir de şimdi bırakırsan elinde bir şey de kalmayacak ama bitirip en azından orada bir garanti oluşturduktan sonra çalışmayabilirsin istediğin mesleğe ondan sonra yönelebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes o kadar boş yorum yapmış ki yok klinik aç yok meme büyütme ameliyatı şu kadar canım o işler öyle kolay degil sende biliyosundur muayene acmak eskisi gibi degil her yerde özel hastane var ayrica ztn muayene acip ameliyatlar o paraları alman icin de bir 40 yasina gelmen lazim ki ayrıca bunun icin ultra iyi olman lazim bu da zor iş okuluna 1 yıl kalmis sık dişini bitir olmazsa hasta görmiycegin şekilde iş yeri hekimligi falan yaparsin ya da ilaç firmalarında sana uygun departmanlarda calisirsin bir araştır derim iyi günler
00 Yorumla
+1 yılO kadar emek vermişsin ve sona yaklaşmışsın. Okulunu bitir. Aile hekimliklerinde çalışırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStajda anladın demi istemedigini? Bemde lisede hemşirelil okudum stajlar bitsin diye gün sayardım gerçi bölümümü degiştirmedim sonra ama yapıcak bişi yok. İstemiyorsan bırak bence çekilicek gibi degil çünkü cidden ya da istedigin rahat olacagın alana yönel
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu hizmetini yap idari görevlere devam et
Fatura inceleme, danışmanlık, idari görevler yaparken gider kendine hoşuma giden ir meslek edinirsin öyle yapanlsr var sevmiyorsan doktorluk yapma zaten00 Yorumla Sevmiyorsan hayatın boyunca bu mesleği yapmanın amacı yok emin ol bu meslekte başarılı olabilirsin ama mutlu olamassın düşünsene her gün sevmediğin bir isle ilgileniyorsun bence 2. Ünüversiteni gerçekten mutlu olacağın bir meslek katagorisinde seç tanıdığım insanlardan çoğu iki ünüversite mevzunu ve şu an çok mutlular
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılYani okadari okumusunda simdi aklina geldi bari bitirde diplamani al ondan sonrada naparsan yap git tezhahtarlik yap
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten küçükken hep tezgahtar olmak istermişim
- +1 yıl
Tam iste sende okumus doktor tezhahtar
+1 yılcok gec kalmıssın bir ya da ikinci senende buna karar vermis olamn gerekiyordu ama başka bölüm istiyorsan calıs tabi istemedigin isi mutsuz mutsuz yapmak hem sana hem cevrendekilere zarar verir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 430 cevap paylaştı. Yolun sonu görülmüş artık bitir yapmak istemiyorsan da istediğin alanı tekrar oku 5 yıl sonra böyle bırakmak akıl işi değil.
10 YorumlaOkulu bitirin. Doktorluk yapmayın, yeniden başlayın. Sevdiğiniz mesleği yapmazsanız, çok erken zamanda stres yaşamaya başlarsınız.
10 Yorumla
+1 yılSon sene kalmış mezun ol sonra bakarsın duruma göre. Belki
Kendi kliniğini de açabilirsin
Doktorluk güzel meslek heba etme bence10 YorumlaDelirtme beni, insanlar oraya girmek için 15 tane dershaneye gidiyor. Keşke bende tıp 5. sınıfta olsam. Bok gibi para alacan daha ne istiyon
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende doğmak istemiyordum acaba annem beni aldırmakta geç mi kaldı
20 Yorumla galiba biraz geç olmuş evet ama okulu bitir diplomayı al bence baktın olmuyor sevdiğin işi yaparsın ya da tekrar bi üni okursun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 589 cevap paylaştı. bence sevmeye çalış mq 5 yılda hapishaneye atsalar durmazsın sonuçta sana saygın gelen yönü bul sana göre olan tarafı sev
00 Yorumlagelecekteki ben olabilirsin
bende tıp istemiyorum ama şu an onun için çalışıyorum hastane kokusu iğne kan nefret ederim00 YorumlaEn kötü sağlık ocağı, iş yeri hekimliği VS çalışabilirsin bence. 5. Sınıfa kadar gelmişsin, tamamla bence
00 Yorumla
+1 yıl5. Sınıfta mı fark ettin? Ahahh. Hiçbir şey için geç değil, bu işin içinde olacaksın sürekli. Parası kadar mutlu da olman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sıkıcı bir iş olsa da sakın vazgeçme. Finale gelmişsin yahu! Diplomayı aldıktan sonra yapmazsan yapma işini...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru biraz troll gibi ama illa çalışmasanda bir şekilde bitir okulu. Artık bu saatten sonra vazgeçmek çok akıl karı değil...
00 Yorumla
+1 yılIntorn olmuşsun zor olur senin için ama imkansız veya geç kalınmış değilsin bırakmak istiyorsan birak.
00 Yorumlao kadar okumuşsun 1 senen kalmış tus a girersin girmezsin bir şekilde aile hekimi olarak rahat çalışırsın vazgeçme derim.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin başka bir bölüme git gördüğün derslerden muaf olarak erken bitirirsin zararın neresinden dönersen kâr
00 Yorumla
+1 yılYükselişe geç başka kurumda iş bul. ayrıca geçecek bir sürü alan var araştır hakkında doğru olan olsun inşallah
00 YorumlaSakın bırakmak gibi bir hata yapma
Canımı sıkma benim10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha böyle şeyler duyduğum oldu başka alanlara yöneliyorlar sen bilirsin sonuçta haddime değil tabi sık dişini mezun ol sonrasına bakarsın fazla bir şey kalmamış zaten.
00 Yorumla
+1 yılEstetisyen olsan? Hem hastanede çalışmamış olursun hem de para bok
00 YorumlaSakın böyle bir hata yapma. Sonradan çok pişman olursun..
00 Yorumla
+1 yılşu an senin yerinde olmak isteyen ben köpek gibi çalışıyor
00 YorumlaSelâm Hayırlı Günler
Onca sene neden okudun o zaman ?00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence okulu kesin bitir
Sonra git başka bir bölüm oku
Sevmediğin mesleği yapma ama bölümü bitir
O kadar emek boşa çünkü00 YorumlaBiraz geç kalmışsın ama bence işini sevmeye çalış doktorluk gerçekten çok saygın bir meslek
00 Yorumla
+1 yılbence kendine uygun bir ortam bulursun çalışmak icin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 771 cevap paylaştı. Bu durumu ailenle de paylaş. Okulu bırak zorla o bölümü okumaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBırakıp ne yapmayı planliyorsun? Genetiğe geçiş yapma imkanın var mi
00 Yorumla
+1 yılBitir de aile hekimi ol bak ben işsizim mühendislik okudum iş bulamıyorum kıymetini bil bölümünün
00 YorumlaYok canım ne geç kalmasın. Az daha beklesen okul bitince bu kararı alsaydın keşke erken olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeç kalmışsın ama dönülmez bi yol değil sonuçta. bunu istemiyosan ne istiyosun kafanda kesin bir şey var mı?
00 Yorumla
+1 yılE yani sanki biraz geç kalmışsın fkfkfkkf 5 seneden önce farketmedin mi sevmediğini
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bırakırsan iş bulman/tekrar Eğitim alman çok yıpratıcı olur senin için. Bence biraz çalış, para birikimi yap bu sürede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPretsiyen hekim ol tatlım, sağlık ocağındaki doktorlar bence rahat.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence bırakma sonuna kadar git en kötü ihtimal sağlık ocağı ya da özelde takılırsın bişi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence alışırsın ama sevdiğin bir meslek varsa bir süre çalış ona geç hobin ne mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılneden okudun o zaman neden hayalin olan bi yer okusaydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaka mı bu?
tamam okulu bırak o zaman
kaydını sildirme cesareti göster00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginsen birak ama değilsen devamke ülke şartları kötü bee
00 Yorumla
+1 yılYok laa bırak sen ne güzel işte bir doktorluk yer açılır 🙄bunları dinleme sen evde otur yat ne uraşacan hastalarla 😀
10 YorumlaBence birsz geç kalmışsın. doktorluk güdeldir. nie böyle düşğnüyosun ki
00 YorumlaBazen olabiliyor böyle özel sa laklar tıp kazanabiliyor ama sa lak olmaktan da vazgeçmiyor
00 YorumlaHayır, hayat senin hayatın. İstediğini yapa bilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
profilimdeki soruma yorum yazar mısın?
E yani bu zamana kadar kafan nerdeydi, bana gelse hayatta gitmem ben de.
00 Yorumla
+1 yılBiraz geç karar vermişin ama klinik açarsın
Ne güzel00 YorumlaÖzel hastanede çalışırsın parası olan gelir
Zaten işini sevmiyorsan bırak00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey geç değil. ama sonuçta o kadar emek de vermişsin o da önemli
00 YorumlaNedrn bu bolumu seçtin
02 Yorumla
Soran+1 yılAldığım puan boşa gitmesin diye
Senin yerinde olmak isterdim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılTıpı da bırakan ne bilim
10 Yorumla - Devamını Gör (54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Tıp 5. sınıfım ama doktor olmak istemiyorum, hastaneleri hiç sevmiyorum. Çok mu geç kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat