%50 bursluyum 2018 yılında 28 binle girdim üniversiteme. Ama ne zaman üniversitemin özel oldugnu söylesem sanki puansiz girmisim gibi tepkiler aliyorum. Acaba sehir dısinda devlet üniversitesine gecis yapsam mı bilemiyorum bu yüzden ( gecis yapabiliyorum devlet üniversitesine ama zaten geçsem orda da yurt, yol, yemek malzeme vs parası vericem yani ücretsiz okumayacağim). Sızce özel üniversitede dis hekimligi okumak kötü mü?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli başlı özel üniversiteler hariç apartman üniversitesi diye tabir edilen üniversitelerden dolayı eğitiö seviyesi maalesef ki düştü ondan dolayı böyle demiş olabilirler birde kendisi özele gitmeyenler seni çekemediğimden senin moralini düşürmek içinde söylemiş olabilir
SEN NE YAPARSAN YAP HEP SANA TAKICAK BİR KULP BULUCAK MİLLET11 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitemin hastanesi de var egitimi kötü degil sonucta dis hekimligi daha cok senin el becerine bagli olan bir sey. Ama yine de iş bulmada sıkıntı olur mu ve insanların tepkilerinden biķtigim icin biraz da gecis yapsam mı diye düsünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
+1 yılTepkiler ile yaşama... İnsanlar bu ülkede göz göre göre kandırılıyor ve kendisini kandıranlara bile sauna biliyor ülkenin büyük çoğunluğu bu şekilde o yüzden insanların tepkisini önemsemez sen kendi işine bak başkasının tepkisine bakarak yaşarsan mutsuz olmaya mahkum olursun
00 Yorumla
+1 yılsağın solun lafına bakıp hareket etme sen 28.000 kişi arasına girmiş birisin sen okumana bak seni tebrik ediyorum önemli olan kendini yetiştirmen sağlıcakla kal
10 Yorumla
+1 yılBende özel de fizik tedavi ve rehabilitasyon okuyorum. Okulumun adını söylediğimde bi suratları ekşiyor. Ardından bursluyum ama diye eklemek zorunda kalıyorum. İnsanlar çok tuhaf gerçekten
10 YorumlaDiş hekimliği okumak çok güzel güzel bir meslek tebrik ederim sizi ❤️
10 Yorumla
+1 yılBenle aynı yapmışsın takma milleti egitimden memnunsan
10 YorumlaNe önemi var önemli olan okul bittiğinde ne konumda olduğun
10 YorumlaAynı şeyi ben Yeditepe de yaşıyorum. Ayrıca özel üniversitelerin bazıları nedense öğrenciyi bırakmaya çalışıp bir dönem daha para kazanmaya çalışıyor gibi.
31 YorumlaSenin neler kazandigin önemli bir faktör. Gerisi laf kalabalığından başka bir şey değil. Sıkma canını önüne bak
10 Yorumla
+1 yılUmursama bence millet kafayi yemis hala cahil cuhela dusunuyorlar ayni durum bende de vardi
20 YorumlaKötüü bir şey olarak algılama bence asıl önemli olan okulunun sana vermiş olduğu eğitim.. Eğer eğitim ve maddi imkan açısından problemin yoksa devam et. Bir de nerde okuyorsun acaba ben de özelde diş okumayı düşünüyorum da
00 Yorumla
+1 yılBen de yüzde50 iç mimarlık okuyorum hem de İstanbul da aynı aşağılayıcı bakışlara ben de maruzum o cahil kapalara bişey diyemezsin desen de anlaşılmazsın BOŞVERR
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılFikrimce özel üniversiteler kapanmalı, ya herkes puanla ya da herkes parayla yerleşmeli
20 Yorumla Dişçilikle ilgili bu ardarda gördüğüm kaçıncı soru bu
00 Yorumla
+1 yılHayir. Niye kötü olsun. Çok iyi
20 Yorumla
+1 yıldeğil, cahil kesim öyle sanıyor.
10 Yorumlaözel üniversitede sonuçta sen okumuyorsun baban okuyor :D ona sorman lazım senin
03 Yorumla
Soran+1 yılSehir disina gidince yurt yemek yol malzeme parasi gökten iniyo zaten
Soran+1 yılTamam sen bu kafayla devam et
+1 yılEvet böyle düşünmeleri gayet normal bebeğim
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden normal
+1 yılNe kadar ödüyorsun yıllık?
02 Yorumla
Soran+1 yıl38 bin
- +1 yıl
İmlanın varsa değer.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır gayet normal yani. Kıskanmışlardır bence.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir neden kötü olsun, milletin lafına bakma sen
10 Yorumla
+1 yılYaş doğru mu
01 Yorumla
Soran+1 yıl23
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedava dan okuyorsunuz m k
00 Yorumla
+1 yılEvet kötü. Paranın başarısı bu senin değil!
03 Yorumla- +1 yıl
28k ya girmis kiz? İsterse İstanbul veya marmara universitesinde de okuyabiliyordu? Bu detayları bilmeyip yuzeysel seklinde tum kompleksinle cevap vermen senin cahilligin
Soran+1 yıl@KupaKızı03 devlet üniversitesine gecebiliyorum. İstersem gecerim gecersem zaten yol yemek yurt malzeme parası gökten gelicek herhalde dimi? Babam vermicek !!!
Soran+1 yıl@KupaKızı03 pardon yanlislikla seni etiketlemisim
+1 yılEğer seviyorsan kötü bir şey değil
00 YorumlaDiil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkul önemli.
00 Yorumla
+1 yıltakma onlari
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Üniversitenin verdiği eğitim kalitesi ve bu kalite ile birlike senin üniversite eğitiminden neler kazandığın üniversitenin özel veya devlet okulu olup olmamasıyla ilgili değildir.
Sana görüş belirten kişiler alanlarında uzman kişiler mi?
Yoksa sadece arkadaşların mı? Bu kişileri otorite olarak görüp kendi geleceğinin kararını nasıl başkalarının görüşlerine dayanarak verebilirsin? “Devlet üniversitesine yatay geçiş yapma” kararını verirken şu açılardan değerlenme yapmanı öneririm.
Yukarıdaki çalışmayı yaparken mutlaka mevcut üniversiteden mezun olanlarla ve geçmek istediğin devlet üniversitesinden mezun olmuş kişilerle görüş. Aynı zamanda diş hekimliğini icra eden uzman kişilere birebir kaygılarını sor, onların görüşlerini al.
Negatif ve pozitif çıkartırken araştırma mutlaka yapmalısın. Uzmanların görüşlerini almalısın. Aynı zamanda kendine de bak.
Yukarıdaki çalışmaları yaptıktan sonra kararını ver. Sırf şimdiyi düşünme bu değişikliğin hayatına getirebileceği etkileri düşün. Başkalarının senin eğitim hayatınla ilgili yaptığı yorumlar sadece o kişilerin görüşleridir. Lütfen araştırma yapmadan karar verme. Yukarıdaki soruların sana kılavuz olacağına eminim.
Başarılar dilerim.
Bahar Selman
https://www.baharselman.com