Dövmelerim yüzünden mi iş bulamıyorum?

Gizli Üye
Kuruntu yapmaya başladım haziranın sonunda mezun oldum ağustosta diplomamı aldım. Sürekli online eğitimlere katılıyorum Cv’min dolu görünmesini istiyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum farklı alanlarda derslerle ilgilenmeye başladım ve sekreterlik, asistanlık, müşteri danışmanlığı gibi alanlarda iş başvurusu yaptığım ama kimse dönmedi. Bir başvurumda mülakata girdim ama ne oldu ne bitti haber vermediler 😞 Dövme iş ararken sorun olmamalı diye düşünüyorum çoğu insanda var. Kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor sildirmeyi düşünüyorum ama fiyatlar uçuk. İyi bir duruşumun olduğunu da düşünüyorum iletişim kurmaya başlayınca belli oluyor iyi bir insan olduğum, sanırım kötü gözle bakıyorlar biz dövmelilere.. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dün bir işe başvurmuştum asgari ücret, sigorta, yol ve yemek içinde evime de aşırı uzak değil ve karşı taraf dövmelerimi kabul ettii ve kendisinde de dövmelerin olduğunu önyargılı olmamak gerektiğini ve fedakar biri olduğumu belirtti. 😊 mutluyum insan gibi bir işveren bulduğum için
54 Cevap