AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Hani nerede özgürlük istemiyorum aşı olmayı neyin dayatması bu
Aşı bu kadar koruyucuysa neden korkuyorlar? Aşı olana zarar gelmez desinler çıksınlar işin içinden. Hem aşı olucam hem de aşısız bana virüs taşıyabilecek.. saçmalık
Herkes keyfinden aşı olmuyor. Tabiki de girmemeli. Biz oluyorsak onlar da olmalı bizimde tercihlerimjz olmamaktan yana ama mecbur sağlık için
böylesine mecbur bırakıldığımız için bir art niyet arıyorum
Bu kış aşı olmayanlar yüzünden (delta varyandı)
Yine kapanmalar başladı mı o vakit görürüm ben Aşı karşıtlarını..
İyide aşı olanlarda korona oluyor bu çok saçma bence
Aşı olmak kişinin kendi tercihi olduğu için kampüse girmeliler.
Ben niye aşı oluyorum ozaman herkes aşı olmak zorunda
Yav olma? Sana biz mi ol dedik. Sen oluyorsun diye biz niye olmak zorundayız? Biz sana olma diyor muyuz? Olup olmaman bizi ilgilendirmez kendi hayatın kendi kararların. Ve saygı duyuyoruz. Sende saygı duymak zorundasın bencillik yapma.
Bedenim üzerinde tamamlanmamış bir şeyi uygulatmak istemiyorum. Devlet buna zorlayamaz ama baskı yapacağı kesin.
Bu yapılan zorbalıktan başka bişey değildir. Kişi aşı olup olmamakta özgürdür. Bu yüzden eğitim hakkı elinden alınamaz veya kısıtlanamaz.
2 doz aşı korudu diyelim sende aşı olmadın karşısın ve yine senin gibi aşı karşıtı bi bireyden virüsü kapıp evine götürüp ailenden birinin bu virüsle ölümüne neden olursan o zaman da hala aşıya karşı olacak mısın?
Bir damacana su firması da aşı olmayan personelin iş akdinin feshedileceğini açıklamış. Sağlık herşeyden önemli.
Saçmalık! Kimse mecbur değil devlet zorunlu kılıyor aşı olmayanlar şuraya felan giremez diyorlar ama devlet kaybeder millet avmye girmezse bankaya girmezse oraya girmezse ekonomi batar
aşı olmamak tercih falan değil a q herkes sağlığının yerinde olması için olmalı ama olmayanlar alınmasın demek ne ya herkes kafayı yemiş!
Gittiğim yerler bilindik öyle bir şey isteyeceklerini düşünmüyorum bilmediğim yere gitmem zaten o yüzden aşı vurulmıyorum
Bu ne sacmalık bide zorunlu değil dersiniz eyer sırf aşı olmadım diye kampüse giremiyosam bu aşı olmaya mecbur edilme zorlanma yani zorunlu ayapmadır insanları bu şekilde aşı olmaya mecbur etmeye hakınız yok alahınızdan bulun böyle bişey yaparsanız
Aşı yaptıranlar niye bu kadar tedirgin oluyor size nasılsa bulaşmaz hastalık 😂
Hiç araştırmadın dimi?
Nerden bu kanıya vardın Bu kadar yaygaraya gerek yok demek istediğimiz bu Aşının hastalıktan tamamen koruduğuna ve yan etki göstermeyeceğine dair garanti vermiyorlar insanlara, Hiç bir sorumluluğu da üstlenmeyecekler oldu başka 🤣
Şöyle aktarayım, öncelikle hiç bir tadevinin kesin bir etkisi yoktur. Ağrı kesici gibi basit birşey aldığın halde baş ağrının geçmediği olmadımı hiç? Basit bir aspirinin bile yan etkisi vardır. Bitki çayları bile istenmeyen etkiler yaratabilir vucud da..
Bu aşıya gelirsek konu senin hasta olman ya da ölmen değil. Bünyesi düşük ya da zayıf kişilere bunu bulaştırabilecek bir taşıyıcı olabilmen..
Aşı olanlar neden korkuyor madem hasta olmuyorsunuz demene verdiğim cevapsa şu, bu bir virüs, yani kökü kazınmadıkça devamlı mutasyon geçirecek. Ne kadar az kişide olursa ne kadar çok kişi bağışıklığa sahip olursa mutasyon olma riski okadar azalıyor. Çünkü mutasyona uğradığı zaman oluşan yeni virüsün değişen kısımlarına göre aşı ya tamamen etkisiz ya da çok az etkili oluyor.. Kısaca aşı yaptırmamak tabiki özgürlüğüdür kişinin, ama topluma karışmış bir şekilde yaşıyorsan sen hiç etkilenmiyorken bile başka birinin belkide çok sevdiğin birinin ölmesine çok acı çekmesine sebep olabilirsin.. Aşı yaptırmak bir insanlığa karşı bir görevdir.
Teşekkür ederim ayrıntılı yorumun için Aşı olmak isteyen illaki olsun lakin insanlara kısıtlamalarla dayatma yapılması son derece yanlış ve gerçekten virüsü ortadan kaldırmak isteselerdi Alınacak önlemler denetlemeler daha sıkı olurdu
Bir çok sıkı önlem alındı aslında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de aynı şekilde. Ama sokağa çıkma yasağı oldu zamanlarda milletin neler yaptığını gördük, apartman oturmalarına gitmeler, sokakta polis gelince kaçmalar. Bir kere bizde karşılaşınca öpüşmek gibi bir huy var.. Ben rusyada yaşıyorum, burada yönetim çok farklı burdada sıkı önlemler alındı ama ruslar virüsü alkolle yeneceklerini sanıyor :) abim almanyada yaşıyor, ordada aynı şekilde insanlar cidden mesafeli kimse kimseyi değil öpmek kapının kolunu bile tutmuyor dirsekle vs açıyorlar. Devamlı bir sağlık hizmeti dönüyor. Ama olay herzman kişinin kendisinde bitiyor..
Polise yakalanmadan sokakta gezme macerası diye videolar atan bir toplumuz malesef..
Tabii ki alınmalı bu nasıl bi cehalet nasıl bir bilgisizlik. Mecburiyet diye bir şey söz konusu olamaz. İsteyen olur istemeyen mecbur bırakılamaz. Sonuçta aşı olunduğunda da taşıyıcı ve bulaştırıcı olabilirsin.
Sacma bi karar olmus kişinin kendi iradesi isteyen olur isteyen olmaz, böyle bi şart koşmamalılar
İnsan haklarına aykırı. Kobay olmak zorunda değil kimse.
Bu nasıl iş yaa. Resmen irademiz dışında olmaya mecbur ediyorlar
bence aşısını olmalı herkes ne kendini ne de karşı tarafı riske atmaya ne gerek var ki.
Aşı olanlarla aşı olmayanları ayırsınlar en mantıklısı 😏
Tamam aşı olmalı herkes ama bu izole etme işini sevmedim ben.
Nefret ettiyor ülke başındakiler. Aşıyı vurulmayıp üniversiteye gitmekten vazgeçen çok insan olacak. Halkı cahil bırakıyorsunuz. Bu ülke gelişmez. Başka hiçbir yerde böyle bir zorunluluk yok. Herşeyi ellerine yüzüne bulaştırdılar.
Yarın bir gün o aşı olanları okulda görmediğiniz zaman aşı olmayanlar gülerek okuyacak bu haberleri 😂
Kesnlıkle herkes aşı olmalı dunya faydasını goruyor aşının
bu kafa yapısında olan üniversiteye gitmeyelim evde internetten bişeyler öğreniriz daha iyi bence
Aşı olmak kişisel Bir tercih aksi halde kişisel iradeye saygısızlık olur. Zorunlu tercih meselesi 😏
Of bı girebilsem sonrasına bakarım :') alacağın olsun osym
İstesen de, istemesen de aşı yapacaklar. Ok, yaydan fırlamış, geri döndürme imkanın var mı?
Hes kodu yerine aşı kartı sorgulaması yapılacak artık heryerde..
Almasınlar işime gelir, ben online eğitimden gayet mutluyum.
Koyun can derdinde kasap et 😂
Bünyesi virüse dirençsiz birçok öğrenci var onların hayatını riske atmamalılar.
Aşı olan kişinin de olmayan kişinin de taşıyıcılık oranı aynı. Yani benim aşı olmam başkasının hasta olmasını etkilemeyecek. Bünyesi zayıf olan isterse aşı olmakta özgür zaten.
@LimonluPastanınHüznü herkesin aşı olması lazım ki bu artık zararsız bir virüs olarak kalsın
Aşı olsanda virüs kapacaksin.
Cak cek ile haber olmaz
Ortalığı kiskirtmayin
O gün gelsin görürüz ne olacağını...
:D Avrupa’da her yerde. Aşısız insanlara kısıtlamalar koyuluyor..
Gerekli açıklamayı bi'bilen yapmış ve katılıyorum aynen
Alınmamalı. Aşı olmak keyfi bir karar değil bir mecburiyet.
Ben aşılardan ve kampüslerden de sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
Öyle bir sey olacağini sanmiyorum şu an aşısızlara hiç bir kısıtlama gelmedi
bence olmadan alınmamalı bu daha mantıklı korona genç yaşlı dinlemiyor
Güzel ülkemi ne hale getirdiniz yazık size yazıkk, tam bir saçmalık..
Şu anda tercihe bağlı ama ilerde zorunlu olacak bence sadece üni için değil.
Aşı salgin doneminde salgını durdurmak ve bireysel olarak bakılmamalı olaya toplum sağlığı daha önemli olunucak O'aşı care yok kendi ve sevdiklerinin sağlığı için
Para verecegi yerde kampusemi almiyolar a1 cocuklari
Alınmamalı... Bu insancıkların zırcehaleti yüzünden diğerlerinin canı tehlikeye atılamaz. Aşı yaptırın diyen bilime güvenmeyen insanların bilimin üretildiği üniversitelerde ne işi var?
Aşıya insanları itmek için bir de bunu yaptılar aşı olanlar da korona oluyor arkadaşlar akrabam aşı oldu sonrasında korona da oldu.
Aşı olunmalı mutlaka. Aşı olmayan üniversiteye girmemeli.
aşının uzun vadede ne gibi sorunlar oluşturacağını bilmiyorum o yüzden aşı olmayacağım bu 2 sene içerisinde korona olmadım korona olanlarda tedbirsiz kişilerdi
Gayet tedbirli bir kişi olarak 9 ay önce atlattım ve şuandada corana aşılarını oldum dediğin gibi gelecekte sorun yaratabilecek bir sorun yok, internette yok o olacak bu olacak diyenlerin hiçbirinin aslı yok, ne bilimsel birşey söylüyorlar nede mantıklı bişey
Yani bence aşı olmamak çok saçma neye göre olmuyorsun ki laboratuvar ortamında araştırma mı yaptın ben şahsen oldum bilim insanlarindan daha iyi bilecek degiliz bence
Welcome to Faşizm
Hâlâ "Ben özgürüm"cüler burada mı?
Aşı olmak kişinin kendi tercihi olduğu için kampüse girmeliler
Bence mantıklı bir karar olmaz çünkü bunu zorunlu tutmak şey demek olur devlet için , ilerde aşının sebep olabileceği herhangi bir yan etkinin sorumlusu biziz (aşının yan etkisi olduğunu söylemiorum)
Aşı hakkında çoğu kişinin kafasında soru işaretleri var ve bu yüzden güvenemiyorlar dolayısıyla aşı olmak istemeyenler maske takmaya devam etmeli bence.
Yani kaçarı yok o aşıyı her kesime vurmayı hedefliyorlar.
bence alınmamalı..
en nihayetinde diğer insanları da tehdit ediyor sağlık problemi..
Aşı da ne var bilmiyoruz bu yüzden yaptırmayan kitle var ve illa olmaları için onlara böyle yaptırımlar göz dağı vermeler hiç doğru değil.
Valla isteyen aşi olur isteyen olmaz kimse zorlayamaz ve boyle zorlayici etkenler yapilamaz tamamen zor kullanmadir bu belki adam olmak istemiuor.
Alınmamali. Bu arada online eğitim seneye olmayacak mi yüz yüze mi artık eğitim?
Çok karmaşık bir durum. Bir yandan insan haklarına aykırı bir işlem kampüse almamak. Ama diğer taraftan başka kişilerin sağlığını tehlikeye atma durmu söz konusu. Gerçekten çok zor