Eğer üniversiteler açılırsa aşısız olanlar tedbirli bir şekide okula alınır mı?
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaptırımlar düşünülüyor. İlkin alınır, zamanla uygulanan yaptırımlarla sıkıntı çıakbilir. Ben iki doz aşımı oldum. gayette iyiyim. Siz de aşınızı yaptırın. Komplo teorisyenlerine itibar etmeyin. geçen gün twitter'da bir belge paylaşmışlar. 2019 yılının ocak ayında CHP önerge vermiş, salgın hastalıklarda veli izni olmadan çocuklara aşı yapılsın diye. Komplo teorisyenleri algı oluşturmak için bunu virüsün 2019 yılının başında çıktığını söylüyorlar. Ancak o belge çoğalan aşı karşıtlarına karşı çocuklarının normal aşılarını yaptırmaları için verilmiş bir önerge. Çiçek aşısı, kızamık aşısı... Gibi. Son 11 yılda internetin yaygınlaşması ile komplo teorisyenlerinin etkisi ile çocuklarına aşı yaptırmayanlar 130 kat arttı. Bunun sonucunda hastalıklar çoğalmaya başladı. Bu önerge de o yüzden verildi. Bill gates vakfının duvarı dünya insan nüfusu azaltma merkezi. Baktım fotoşop gibi duruyor. Hemen aslına baktım. Öyle bir yazı yok, adam algı oluşturmak için fotoşop yapmışlar. Dünyanın en güçlü doktoru bill gates çıkıyormuş google'de İngilizce bir internet sitesi haber yapmış o kadar. Türkiye'nin başkenti neresi diye hangi dilde yazarsan yaz Ankara çıkar. Ama bunların dediğini sadece ingilizce yazınca çıkıyor. Komplo teorisyenlerinin videoları genelde animasyonlarla, film içi kesitlerle dolu olur. Adamlar algı oluşturmak için sürekli yalan söylüyorlar. Aşıdan ölümler gizleniyor, saklanıyor diyorlardı. Astrazenacaya bağlı iki ölüm gerçekleşti diye haber yapılarak duyuruldu. Hiçbir şey saklanmıyor. Aşının öyle aham şaham bir yan etkisi yok. Biraz sallıyor en fazla sonra geçiyor. Aşınızı yaptırın. Aşı yaptırmayanların vücudu varyant fabrikasına dönüyor. Son olarak şu aşı olduğun halde taşıyıcı oluyorsun. Korunmuyorsun muhabbetine değineyim. Aşıların etkinlik oranı istatistikler sonucu ile gösteriliyor. Avusturalya'da partiye katılan 30 kişinin 24'ü bir süper bulaştırıcı sebebi ile hasta oldu. 6 kişi aşı olduğu için onlarda virüs çıkmadı. https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/delta-varyanti-ile-ilgili-korkutan-ornek-asi-olmayan-herkese-bulasti-6515456/ Aşıların etkinlik oranı deltayı saymazsak %90lara varıyor. Bu şu demek oluyor. Aşılanan 10 kişiden 9'unda hastalık hiç çıkmıyor. Yani taşıyıcı da olmuyorlar. Geriye kalan %10'luk kısmın birçoğu hastalığı hafif, küçük bir kısmı da ağır geçiriyor. İşte bu kesim taşıyıcı oluyor. Burası hastalığı yayıyor. Algı oluşturanlar aşı bizi korumuyor, aşı olduğumuz halde maske takıyoruz, aşı olduğumuz halde hiçbir şey değişmiyor diye algı yapıyorlar. Bu virüsün kendisi yan etkilerden çok daha tehlikeli. Yan etkilerin vereceği zararın görülme olasılığı çok düşükken virüsünki çok daha fazla. Aşınızı yaptırın. Hiç korkmayın. Benim bütün büyüklerim oldu neredeyse biontech. Hepsi de gayet sağlıklı.
Aşı olmayanların hastalıktan korunma yüzdesi %100 😃
Aşı olan her 10 kişiden birinde klinik vaka oluşuyor onuda size kovid diye yutturuyorlar. Bilmiyorsununki hasta eden aşı
@King_Tiger Hemşerim asılara rağmen virüs düşmüyor. Bunların derdi aşılarla hastalığı yayıp sonra yeni bir aşı geliştirdik demek bizi ilaçlara bağımlı hale getirmeye çalışıyorlar 😂😂😂
Merhaba,
Alınmalıdır.
Kimsenin eğitim hakkımı engelleme hakkı yoktur.
Biz karşı durmadıkça istediklerini yaparlar.
Bunun için ilgili kişiler dilekçe örneği hazırladı, siz de faydalanabilirsiniz.

Esen kalınız...🍃
24.07.21/17:18
Cevap
8Cevap
Aşı olup olmamak kişilik hakkıdır dolayısıyla alınması gerekir kimseyi baskı yaparak zan altında bırakamazlar. Kimse kimseyi zorunlu tutamaz, ki zaten kanunlarda yazıyor "kimse herhangi bir hastalıkga zorla tedavi için veya denek olarak kullanılamaz, kişi istesede kullanılamaz" gibi madde var. Bu işler genelge ile olmuyor yasa ile işleniyor. Eğer olmak istemiyorsan dilekçe formları var onlardan yaz gönder.
Alınmak zorunda ülke de iç savaş çıkar herkes ne olduğu belli olmayan daha son aşaması 3 yıl sürecek uzun vadede ne olacağı aşıları vurdurmak zorunda değil özellikle aşıyı ilk baharda yapmaya başladılar sonbahar da kış da aşı olanlarla patır patır ölecek deniliyor Allah korusun dikkatli olun uyanık olun.
Baskılara aldırış etmeyin. Mecbur alacaklar. Kişinin kazanılmış eğitim hakkı gasp edilemez. Uzaktan eğitime yönlendirme gibi bir ayrımcılığıda yapamazlar. Aşı gönüllük esasında bir uygulamadır. İsteyen olur isteyen olmaz. Eğer zorunlu tutmaya çalışıyorlarsa yazılı talep etmelerini isteyin ve ona göre gidip olun aşınızı. Kimsenin sorumluluk almadığı bir uygulamada hiçbir hak gaspı yapamazlar. Genetiğinizi değiştirecek mRNA tehlikesinden uzak durun!
Alınmamalı.
Cahil elemanların suoheleri yüzünden, hasta olup insanları hasta etme potansiyeli daha fazla olan bu çok zekiler kampüslere alınmamalı
Aşı olan biri olarak ben alınmasını istemem çünkü aşı olmamız geçirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor
Sağlık bakanlığının bir genelge çıkarmasına bakar herşey
Evcil bir hayvanmış gibi bahsetmeyin insanlardan bu ne ya !
Aşı sınırlaması gelir gelicek birtek üniversite için değil diğer başka yerler içinde
Alınmalı insan haklarına karşı bu olaylar. Kusura bakmasın kimse ama ileriye dönük bir yan etkisi olup olmaması bilinmiyor aşının.
Şimdilik öyle bişey yok ama alınmaz diye düşünüyorum
Sünnetsizleri bile alıyorlar :)=
Alınır bence
Alınmamalı
Alınmaz inşallah
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?