Vodafone'da çalışan var mı? Vodafone çalışma şartları nasıl?

Vodafone çalışma şartları nasıl? Ben Vodafone'da çalışıyorum, iyi bir şey sandım da girdim açıkçası.. Böyle kurumsal bir şirketin nasıl çalışma koşulları ve verdiği ücret bu kadar kötü olabilir... Aslında işi sevdim ama sırf koşullar yüzünden başka iş aramakla uğraşıyorum. Bir de çalıştığım bayiinin internet sitesinde çalışanlara oryantasyon eğitimi yol parası vb. veriyoruz falan yazmışlar ama hepsinin içi boş çıktı. Vodafone maaşları nasıl?
Vodafone bayisi
Vodafone bayisi
Güncellemeler
+1 yıl
Maaşım yatmamış hala, akşam eve gelirken baktım. Dün de bakmıştım.. Bugün sabah da muhasebeye gittim, yatmadığını söyledim. Diğerlerine de yatmadığını, bugün kontrol edeceklerini falan söylediler. Ama herkese de yattı, ben sordum, biliyorum yani yattığını. Bugün de konuyla ilgili bana bir şey söylenmedi.
Ayın 22'sinde işe girmiştim.22'sinde çıksam maaşımı vermezler diye korkuyorum. Yani 1 aylık alıp çıkmak istiyorum en azından. Sizce vermemek gibi bir durumları olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de vermezlerse hakkımı nerede arayabilirim? Sonuçta bana hiç sgk primi de yatmadı. Orada çalıştığımı nasıl kanıtlayabilirim? Diyelim ki kanıtladım, hakkımı nerede arayabilirim?
Bir de maaş vermezlerse çıkarken, ibraname imzalamam. Ama o zaman da işten ayrılamıyormuşsun gibi bir şeyler duydum. Bu konuda bilgili birileri aydınlatırsa sevinirim. Bilgili ve deneyimli..
Vodafone'da çalışan var mı? Vodafone çalışma şartları nasıl?