Gezegenler anlatıyor.. Koçlar rekabetçidir, boğalar sabırlı, ikizler eğlenceli peki bu kişilik özellikleri meslek seçiminde etkili olabilir mi? Burçların meslek tercihleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Burçların hangi mesleklere yakın olduğunu sorsak ne cevap verirdiniz?
Terazi burcuyum, terazilerin en dikkat çekici yanları adil ve dayanışmacı oluşlarıdır. Bu burcun insanları meslek seçimlerinde adaletli yanlarını ortaya koyabilecek seçimler yapar. Politik konuların yer aldığı işler, hakkıyla yapabilecekleri meslek grupları arasında yer alır. Müşavirlik, danışmanlık gibi mesleklerde de başarılı işlere imza atabilirler. Sosyalliği çok seven burçlar arasında yer alan Terazi burcu insanlar, eğlenceli mesleklerde kendini gösterebilir ve başarılı olabilir. Eğlence sektöründeki birçok iş, Terazi burcu kişiler için uygun meslekler arasında yer alır...
Akrep burcuyum ve niyeyse sağlık sektörüne aşırı ilgim var çok seviyorum hastane ortamında çalışmayı hemşire olmayı çok isterdim eğer bir kez daha denersem sağlık bölümü okumayı düşünüyorum eczaneci bile olsam yeter sağlık sektörü olsunda bana aşırı yakışıyo çevremdekilerde hep sama hemşirelik çok yakışıyo derlerdi benimde sanırım bundan sağlık sektörüne ilgim arttı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiye’de boş bulduğun işi yaparsın. Sana uyar uymaz meselesi yok maalesef. Ama hangi burca ne iş daha çok yakışır derseniz; Akrep : doktor Aslan : müdür/genel müdür İkizler: talk show/ oyuncu Başak : iç mimar Koç : gamer Boğa : mühendis
Tanıdığım insanlardan yaptığım çıkarımlar üzerine söyledim