Kızlar Bir Adım Öne Elimde olsun isterdim dediğiniz hangi meslek ya da meslekler var? BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an imkanınız olsa sıfırdan ne öğrenirdiniz, ne mesleği yapar ya da sahip olmayı dilerdiniz? Elimde olsun isterdim dediğiniz hangi meslek ya da meslekler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Att olmak isterdim gadası 1 3 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Çok da eğelenceli değildir ya Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Araba sürmek keyifli ben seviyorum Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Olabilir araba hala sürebilirsin fjkfkf Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Hava kuvvetlerinde olmak isterdim pillt olarak ahh ahh neyse karadan devam 😊 1 5 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Ah be... Ben de isterdim pilotluk Yorumla Driz_Can 1 yıl Ahhh beee ne güzel olurdu demiiii 🥺 çok ayrı bir karizması var 😎 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Hemmde nasılk Yorumla Driz_Can 1 yıl Neyse bir sonra ki hayatta görüşürüz 😂 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl 🙏🏻✨ Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Kadın kuaförlüğünü öğrenmek isterdim 1 1 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Enteresan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dizi filim izleyip yorum yapmak diye bir iş var onu isterdim 0 1 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Neymiş o dizi gurmeliği mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hackerlık. kriptoloji. bankaları soymak ya da siyasilere santaj yapmak isterdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sonuna kadar tıp ve deneyeceğimde. 1 6 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23😢 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Ben de 23 yeni üniversiteye başladım. Yapabileceğini düşünüyorsan kesinlikle yap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte ben 24 25 Ken başlamış olcam üzücü Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Ama tıpa başlayacaksın. Okumuş oldaydın da şimdi yoğun tempo ile çalışıyor olacaktın. Çok fark etmez bence. Sen yeterki istediğin şeye ulaş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
EternalDreamer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Makina mühendisliği var is verenlik var 1 0 Yorumla
öhüm_sevimli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Makine mühendisliği 1 6 Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Neden yapmıyorsun Yorumla öhüm_sevimli 1 yıl Saçma sapan bi bölüm okuyorum Yorumla öhüm_sevimli 1 yıl Okudum* Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Makine okusaydın iyi bi meslek yapabiliceğini düşünüyorsan o canım bölümü bırak ve risk alıp istediğin ieyi yap derim. Hayatı böyle geçirmek mantıklı olmayacak Yorumla öhüm_sevimli 1 yıl Teşekkür ederim kararsızım düşüneceğim Yorumla BuzlarTrileçesi 1 yıl Bence kararsız olmaz rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Att olmak isterdim gadası
Çok da eğelenceli değildir ya
Araba sürmek keyifli ben seviyorum
Olabilir araba hala sürebilirsin fjkfkf
Hava kuvvetlerinde olmak isterdim pillt olarak ahh ahh neyse karadan devam 😊
Ah be... Ben de isterdim pilotluk
Ahhh beee ne güzel olurdu demiiii 🥺 çok ayrı bir karizması var 😎
Hemmde nasılk
Neyse bir sonra ki hayatta görüşürüz 😂
🙏🏻✨
Kadın kuaförlüğünü öğrenmek isterdim
Enteresan
Dizi filim izleyip yorum yapmak diye bir iş var onu isterdim
Neymiş o dizi gurmeliği mi
hackerlık. kriptoloji. bankaları soymak ya da siyasilere santaj yapmak isterdim.
Sonuna kadar tıp ve deneyeceğimde.
Yaş kaç
23😢
Ben de 23 yeni üniversiteye başladım. Yapabileceğini düşünüyorsan kesinlikle yap
İşte ben 24 25 Ken başlamış olcam üzücü
Ama tıpa başlayacaksın. Okumuş oldaydın da şimdi yoğun tempo ile çalışıyor olacaktın. Çok fark etmez bence. Sen yeterki istediğin şeye ulaş
Evet
Makina mühendisliği var is verenlik var
Arkeolog olmak isterdim
Makine mühendisliği
Neden yapmıyorsun
Saçma sapan bi bölüm okuyorum
Okudum*
Makine okusaydın iyi bi meslek yapabiliceğini düşünüyorsan o canım bölümü bırak ve risk alıp istediğin ieyi yap derim. Hayatı böyle geçirmek mantıklı olmayacak
Teşekkür ederim kararsızım düşüneceğim
Bence kararsız olmaz rica ederim
Bir çok şey yapardım