Astroloji & Burçlar Burçlar meslek olsaydı hangi burç hangi meslek olurdu? Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hangi burç hangi meslek olurdu siz hangi mesleksiniz? Güncellemeler+1 yıl Tabloda burcunuzun karşılığının doğru olmadığını düşünüyorsanız sizce asıl karşılığı ne olmalı? Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Burçlar meslek olsaydı hangi burç hangi meslek olurdu? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
fısıltımdaboğuldum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne tam benlik yanlız 🦀 1 6 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Seçimin hangisi peki? Yorumla fısıltımdaboğuldum Yengeç +1 yıl Yengeç Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Yanlış bir ifade oldu yengeç seçeneklerinden hangisi? 🙂 Yorumla fısıltımdaboğuldum Yengeç +1 yıl Pedagog olabilir , anaokulu öğretmeni , aşçı hepsi uygun gibi bı kadın hastalıkları çok yapamam heralde Yorumla Ben_arıza Boğa +1 yıl Benim ki aslan Yorumla fısıltımdaboğuldum Yengeç +1 yıl @Ben_arıza jokere de bu yakışır 😉 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl Boğaya bak masallah amaa en sevidiğim arasından fotoğrafçılık olurdu manzara fotoğrafları çekmek isterdim aslında güzel olurdu ya 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Güzel olabilir 🙂 Yorumla
kar_de_len Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Koç +1 yıl Bu mesleklerin hiç biri benden olmaz ya. 😅 yan sanayi koç oluyorum sanırım. 1 14 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Nasıl ya z😂 Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Pilot ve asker olmak için korkak biriyim. Spor hocası ve atlet içinse fazla kilolu ve üşengecim 😕 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Ya koç burcunun yüz karasın😂 Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Utandım şu an ben bir gidip kendime format falan attırayım 🥺 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Yok yok utanma ya 🙂 spora gel Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Spora kesin gelmem şart yoksa nereye kadar yürür bu tekne Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Evet koç burcu olarak 😂 gel hocan olayım Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Ya iyi mi sporla aran Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Boşuna demedikn😂 Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Sabah sabah mutlu oldum bak Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Daha da mutlu olabilirsin Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Tam bir koç olayım :) özellikleri okuyunca hoş bir burç. Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl O zaman yatıcam artık geleceksen hadi gelmiceksende 😂 Yorumla kar_de_len Koç +1 yıl Öğretmen olmalı. Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% Yay +1 yıl Yay çok alakasız amaaa 2 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Yay ne olmalı pekii?🙂 Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% Boğa +1 yıl Moda tasarımcısı olsam ünlü olurdum 😂 2 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Hııı benden de iyi öğretmen olurdu 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Olabilir Yorumla
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Reklamcı👍 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Oldukça güzel 🙂 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% Akrep +1 yıl Akrep olarak sayısal değilim eşit ağırlığım.🤔 1 3 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Ya ilginç 😂 sen gelişmiş akrepsin Yorumla DoğrulukCadısı Akrep +1 yıl Kasım akrebi olunca öyle demekki 🧙♂️🥱 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl 🙂🙂 olabilir Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 452 cevap paylaştı. Yay Burcuyum 😊 1 6 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Tercihin ne 🙂 Yorumla Gezelimmaksat Yay +1 yıl Hiçbiri çalışmıyorum ki Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Tamam da uyuyor mu? 🙂 Yorumla Gezelimmaksat Yay +1 yıl Bilmem Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Ne istiyorsun? Yorumla Gezelimmaksat Yay +1 yıl bir şey istemiyorum Yorumla
Deryaasay21 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Aslan +1 yıl Aslan burcu yönetici olurdu ya bir lider 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Olabilir ya Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 3 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Hangisi Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Öğretmen Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Güzelmiş Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı. Bana hiç uymuyor ya. 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Nasıl ya? 🙂 Yorumla
Adaletttzamanı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Yengeç +1 yıl Kesinlikle, Avukat , hukuk danışmanı. 🙂 1 4 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Terazi yani güzel 🙂 Yorumla Adaletttzamanı Yengeç +1 yıl Evet öyle Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Adaletttzamanı Yengeç +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Balık - psikolog 1 4 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl İyiymiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yazarım ama 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizlerle alakam yok Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Anladım güzel Yorumla
Baliiin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Kova +1 yıl Kova yazar, şair falan olurdu kesin 0 1 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Güzel haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burcumun mesleğini okuyorum:) 0 2 Yorumla Çelixsxsxxx Koç +1 yıl Ne mesleği? 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmenlik:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızlar Bir Adım Öne tam benlik yanlız 🦀
Seçimin hangisi peki?
Yengeç
Yanlış bir ifade oldu yengeç seçeneklerinden hangisi? 🙂
Pedagog olabilir , anaokulu öğretmeni , aşçı hepsi uygun gibi bı kadın hastalıkları çok yapamam heralde
Benim ki aslan
@Ben_arıza jokere de bu yakışır 😉
Boğaya bak masallah amaa en sevidiğim arasından fotoğrafçılık olurdu manzara fotoğrafları çekmek isterdim aslında güzel olurdu ya
Güzel olabilir 🙂
Bu mesleklerin hiç biri benden olmaz ya. 😅 yan sanayi koç oluyorum sanırım.
Nasıl ya z😂
Pilot ve asker olmak için korkak biriyim. Spor hocası ve atlet içinse fazla kilolu ve üşengecim 😕
Ya koç burcunun yüz karasın😂
Utandım şu an ben bir gidip kendime format falan attırayım 🥺
Yok yok utanma ya 🙂 spora gel
Spora kesin gelmem şart yoksa nereye kadar yürür bu tekne
Evet koç burcu olarak 😂 gel hocan olayım
Ya iyi mi sporla aran
Boşuna demedikn😂
Sabah sabah mutlu oldum bak
Daha da mutlu olabilirsin
Tam bir koç olayım :) özellikleri okuyunca hoş bir burç.
O zaman yatıcam artık geleceksen hadi gelmiceksende 😂
Öğretmen olmalı.
Yay çok alakasız amaaa
Yay ne olmalı pekii?🙂
Moda tasarımcısı olsam ünlü olurdum 😂
Güzelmiş
Hııı benden de iyi öğretmen olurdu
Olabilir
Reklamcı👍
Oldukça güzel 🙂
Akrep olarak sayısal değilim eşit ağırlığım.🤔
Ya ilginç 😂 sen gelişmiş akrepsin