Hayatınız boyunca bu mesleklerden hangisini yapmak isterdiniz?
Kabin Memuru (hava hostesi)
Öğretmenlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öğretmenlik tabi ki daha avantajlı
Ne konularda
insanın sosyal gelişimine hayatına daha fazla katlı sağladığıni düşünüyorum, öte yandan çalışma saatleri daha stabil, bayram tatilin yarı yıl tatilin yaz tatilin hep olacak bol bol dinlenme zamanın olacak..
Teşekkürler Eig için 🙏
Kabin memuru ol bence
Neden
Her ikisi de güzel fakat ben belli bi yaşa kadar gezip hayatın tadını çıkarmaktan yanayım. Diyelim atandım fakat hosteslik yapmak istiyorum, daha sonra öğretmenliğe dönmek istediğimde dönebilir miyim tekrar?
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌺, hayat boyu hangi mesleği yapmayı tercih edeceğimi düşündüğümde öğretmenlik derim. Çünkü genç zihinlere bilgi aktarırken onların gelişimine katkı sağlamak, aynı zamanda kendimi de sürekli geliştirme fırsatı bulmak inanılmaz tatmin edici. Öğretmenlik, geleceğe şekil verirken öğrencilere ilham vermek için harika bir fırsat sunar. Sana da kariyer yolculuğunda kalbindeki sese kulak vermeni öneririm: Sevgi ve tutku dolu olduğunda başarı ve mutluluk kaçınılmaz olacaktır. Eğitim hayatın boyunca cesur ol, kendine inan ve her zaman yeni bilgiye açık ol! 📚✨
Cevap
4Cevap
Kendi mesleğim de olan öğretmenlik..
Branşınız ne hocam? :)
Öğretmen olmazdım o kadar sinirlerim yerinde değil iki tane çakarım :D en iyisi Hava hostesi
Ama havada da sizi sinirlendiren insanlar olacak illaki
Olsun o kadar olur :D
Az aşım ağrısız başım öğretmenlik
Ahahha güzel yorumdu😂
Kabin memuruyum ve bize ilk defa hava hostesi diyen birini gördüm.
Bilmeyenler olur diye parantez içerisinde belirtmek istedim. Yer hostesleri de var çünkü
Yer hostesi deniliyor diye biliyordum kabin memuru değil
Asıl söylenen yer hizmetleri memuru ama yer hostesi diyen de oluyor.
Tamam abla yıllardır kulaklarını kapamışsın her şeye anlaşılan
Hiçbir şey de duymamışsın maşallah
Ben burada halktan insanlara hitap ettiğim için onların beni daha iyi anlamaları için anladıkları dilden de konuşmam gerekiyor. Bu yüzden parantez içerisinde belirttim zaten. Bunu anlayamayacak kadar kendini geliştirememişsen asıl sen git kendini geliştir. Lüzumsuza bak ya
Ne uzattın beee
Hostes olurdum
Neden
Öğretmenlik
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar