Astroloji & Burçlar Burcunuzun mesleği olsaydı hangi meslek olurdu? umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet KS üyeleri burcunuzun mesleği olsaydı hangi meslek olurdu? Ben jimnastik eğitmeni. ♐ Burcunuzun mesleği olsaydı hangi meslek olurdu? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ΔƁDƱLLΔH Takip Et Bilge Yaş: 40 Başak +1 yıl Başak için saçma... Ben doktor olmak isterdim... Küçükken komşu kızlarıyla evcilik oynar, onları muayene ederdim , daha 6-7 yaşlarındaydım :)))) 0 2 Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Neden hep saçma ya kırılıyorum... 😒 Yorumla ΔƁDƱLLΔH Başak +1 yıl Ama yani çok alakasiz. nerden buluyorsun bu fotoları. Yorumla
Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% Koç +1 yıl Ama benim için gerçekten avukat yazmışlar ama gerçekten avukat olabilecek kapasitede çapta bir insanım 0 0 Yorumla
yorumcunuz Takip Et Master Yaş: 41 Oğlak +1 yıl gerçek hayatta egitmeni kısmından kısmen tutturabilmişim matematik öğretmeni olarak.. 0 0 Yorumla
Catwom Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% Akrep +1 yıl Aaaaa ajan olurmuşum keşke keşke. My dream job 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Oooo en sevdiğim turist rehberi 😍 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Yönetici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başak için saçma... Ben doktor olmak isterdim... Küçükken komşu kızlarıyla evcilik oynar, onları muayene ederdim , daha 6-7 yaşlarındaydım :))))
Neden hep saçma ya kırılıyorum... 😒
Ama yani çok alakasiz. nerden buluyorsun bu fotoları.
Ama benim için gerçekten avukat yazmışlar ama gerçekten avukat olabilecek kapasitede çapta bir insanım
gerçek hayatta egitmeni kısmından kısmen tutturabilmişim matematik öğretmeni olarak..
Aaaaa ajan olurmuşum keşke keşke. My dream job
Güzellik uzmanı
🤭
Bilgisayar programcısı
Oooo en sevdiğim turist rehberi 😍
Güzellik uzmanı
Boğa
Ceo 👩🏼💻
cimnastikkkk
Alım satımcı
Bankacı
Akrep