Memur ol kafanı dinle mi? Memur olunca kafa dinlenmiyor ki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sırtını devlete yaslıcaksın. Yüz kızartacak şeyler olmadıkça çalışırsın geçinirsin. Öbür türlü özellerde adamın işine gelmediğinde seni çıkarabiliyor sonra iş ara dur
@Selmaulgr Atama zaten ayrı bir dert. O konuda da belli bir yaş aralığı yapmaları lazım. Okullara bakıyorum bazen artık emekli olacak adamlar halen öğretmenlik yapıyor. Bir yandan eksikleri de var
Anladım. Doğru da. Özel sektörün seni sürekli geliştirmeye, yeni şeyler öğretmeye ittiği bir gerçek. Düşününce hak veriyorum. Sanırım kafa yormadan yazmışım.
Memur olmak isteyen ise var özel sektör de kariyer yapmak isteyenide var bu değişir sen memur olmak zorunda değilsin hayalinin peşinden koş ve hiç aldırış etme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani tabi ki de isteyen de vardır ama çok değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ingilizce çalış yurt dışına çık orda kazan burda ye
Bir memur olarak söylüyorum , kesinlikle kendi alanında kendi işi yapmak kendin patronu ol. Memurluk saldığınız gibi o güzel felan değil sadece memurlar köle hakkını bile vermiyorlar
Kendi işini kurmak için sermeye girişimci olmak2 için ileriyi görmen gerekir gelecek kaygısının çok olduğu bir ülkede memurluk süper bir yaşam sunuyormuş gibi görünüyor bu devirde.
Devrqn donebilir an devran donebilir dev deran her an olab her qn dev rab donebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özel sektör seni istediği zaman kapı önüne koyar. Ama memurlukta böyle bir sey yok. Yerinde olsam şimdiden başlardım kpss çalışmaya. Okulu bitirip de sonraki sene çalışırım diye düşünme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
En iyisi yurtdışına çıkmaktır, burada köpek gibi çalışssanda birşeyin sahibi olamazsın
Memurluktada çalışılıyor sadexe işin belli. Kafa dinlersin dinlemezsin bilemzsin. Karar senşn
memur olmayı istiyor çoğu nedenmi işsizlik olduğu için .
Reis bende asker Olcam da bir yerde oda memurluk oluyor, işssiz kalmam dimi herkes bi anda memurluğa atanırsa
@Osmanlı_Torunu34 ... bilemiyorum işsiz kalırmısın diye. çok atama bekleyen insanlar var .. birde as subaymı olacaksın
Jandarma
@Osmanlı_Torunu34 . Normal askerliğini yapar gelirsin . Sonra is bulur çalışırsın
Subay olan jandarmadan bahsettim ama neyse sen anlamadın
@Osmanlı_Torunu34.. ben askerliği
yapali 21 sene olacak kardesim asteymen desene şuna . Asteymen olarak kalırsın orda o zaman
Memur ol kafanı dinle olayı eskidendi. Şimdi atama yok ki memur olasin
Hayatta tek çıkış kurtuluş noktası memurluk mu memurlukdan daha güzel meslekler var hayatta
Memur ol kafanı dinle mi?
Memur olunca kafa dinlenmiyor ki.
Sırtını devlete yaslıcaksın. Yüz kızartacak şeyler olmadıkça çalışırsın geçinirsin. Öbür türlü özellerde adamın işine gelmediğinde seni çıkarabiliyor sonra iş ara dur
Torpil yoksa nasıl çalışalım İstanbul üniversitesi sosyal hizmet mezunuyum sicilim tertemiz atanamıyorum mecbur iş kurucam
@Selmaulgr Atama zaten ayrı bir dert. O konuda da belli bir yaş aralığı yapmaları lazım. Okullara bakıyorum bazen artık emekli olacak adamlar halen öğretmenlik yapıyor. Bir yandan eksikleri de var
Kafa dinlemek mi.) gece ev hafta sonları da dahil işe gidiyorum. Gel gel çok güzel.
Özel sektörde misin
@XavaXava hayır memurum. Şu anda da işteyim
Memur olursan kafan rahat olur maaşı güzel olur devlete bir kapak at inşallah iyi olur
Bu ülkede hiçbir şey beceremiyorsan memur ol rahat et.
Özelde gösterebilirsen ne ala ama olmazsa daha fena
bende özelde çalıştım ama 28 yaşında memur oldum özel iyidir maddi yönden ama garantisi devlet bence
Bölümün ne merak ettim.
Memurlukta kollarını açmış seni bekliyordu zaten.
Hele bir mezun ol işsizliğin tadını al sonra gel tekrar sor bu soruyu
Devlete sırtını dayayan her mesleği kurtarıcı olarak görüyorlar. Maalesef şu an herşey öyle.
Babanın şirketi yoksa özel sektörü unut, orada herkes köpekbalığı seni parçalarlar KPSS mantıklı.
memur olsan ne olur. Gelirin hep aynı ömür boyu ne kazanıcan belli. Öldüğünde nereye gömülcen bile belli.
memurluk = ölmüşsün haberin yok.
Özel sektörde çalışıyorum 2 yıldır ne kadar zor olsa da memurluk düşünmüyorum
Her gün aynı işi yapamam sahsen
Özel sektördeki işinizi merak ettim açıkçası. Çünkü aynı işi yapamam şahsen demişsiniz de. Genelde özel sektörde de belli bir işin oluyor.
Özel sektörde elinde sürekli ayni iş olmuyor ve elindeki işi de sürekli geliştirmeye çalışıyorsun
Anladım. Doğru da. Özel sektörün seni sürekli geliştirmeye, yeni şeyler öğretmeye ittiği bir gerçek. Düşününce hak veriyorum. Sanırım kafa yormadan yazmışım.
özel sektörde iş garantin yok
maaşlar az çalışma saati fazla
memurluk candır
Hayır gençlerin hayali bu ülkeden gitmek memurluk eskidendi şimdi memurluk önemsizleşti.
Memurlukla hayat geçmez maalesef ortalama bir hayatı bile ancak iki memur maaşı ile yaşayabilirsin maalesef para lazım çok para :))
Aktif ve hayatında hedefi olan kişi memur olmak istemez
özel sektörde 1 işe girersin 10 iş yaparsın o ne olacak?
Hayır, bu her gencin annesinin hayali nerdeyse. Bana kalsa fenomen olur ünlülüğün ve paranın tadını çıkarırım.
Memur olmak isteyen ise var özel sektör de kariyer yapmak isteyenide var bu değişir sen memur olmak zorunda değilsin hayalinin peşinden koş ve hiç aldırış etme
Yani tabi ki de isteyen de vardır ama çok değildir.
ingilizce çalış yurt dışına çık orda kazan burda ye
Bir memur olarak söylüyorum , kesinlikle kendi alanında kendi işi yapmak kendin patronu ol. Memurluk saldığınız gibi o güzel felan değil sadece memurlar köle hakkını bile vermiyorlar
Kendi işini kurmak için sermeye girişimci olmak2 için ileriyi görmen gerekir gelecek kaygısının çok olduğu bir ülkede memurluk süper bir yaşam sunuyormuş gibi görünüyor bu devirde.
Memur oldum dün yemek bile yiyemeden eve gelir gelmez yorgunluktsn uyuyakalmışım şimdi anca uyandım ölü. gibiyi
Hemsiremisin? Kiyamam ya zor is dimi
Gencler perişan.. ülke genclere hicbir güvence vermiyor hayallerini kırıp atıyor..
Torpille memur olursun zaten anca başka türlü yok yani denedik olmadı en iyisi içinden gelen mesleği yap severek çalışacağın bir iş olsun 🙏
Ben de özelde calismayı daha iyi buluyorum, devlet memurlugu okula gitmek gibi hissettiriyor. Gerci ben özel sektör olarak kendi isim olsun istiyorum
Hersey memurluk degil hatta memur olmak kendini kisitlamaktan baska nir sey degil robot gibi oluyorsun adeta
Ben ilkokuldan beri arkeolog olmak istiyordum ama ailem ve öğretmenlerin baskısı sağ olsun izin vermediler.
Kesinlikle olma. Başka bir bilgin becerin amacın hayalin yoksa son çaren memurluk olsun.
Ülkemizde son çare de memurluk değil.
Kaç üniversite bitirdin diyenler var. Millet buna alışmış
Ozel sektorde calistiktan sonra fikrin degisebilir 😀
Devrqn donebilir an devran donebilir dev deran her an olab her qn dev rab donebilir
Özel sektör seni istediği zaman kapı önüne koyar. Ama memurlukta böyle bir sey yok. Yerinde olsam şimdiden başlardım kpss çalışmaya. Okulu bitirip de sonraki sene çalışırım diye düşünme.
Şimdi buraya dünyanın lafını yazıcamda kimse görmeyecek😂 o yüzden seçiminizi yapın görün nasılmış
Özel sektördense memurlugu tercih ederim evet fakat hayalı memur olmak değildir bir insanin kesınlıkle..
En son isteyeceğim şey memurluk
Ne memuru olduğunda önemli
Garantili iş onun için istiyorlar
kendi işini kendin yap benim gibi
Kısacası kendini garanti altına al memur olup
Olabilirlerse memurluk.
Maalesef hayallerimiz bile ucuzlasti
Evet herkes memur olma derdinde
Git başka bişey ol memur nedir
Maalesef bu ülke de memurluk
Ikisini de dene tarafini sec
Para yoksa en mantıklısı memurluk