Bir arkadaşım son sınıfta hamileydi bölümünü bitirdi :) İsteyince oluyor ama zor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapabilirsin ama çocuk konusunda önlem alman şart bence öyle bi durum olursa zorlanırsın ve eşininde ev işleri mutfak konusunda sana yardımcı olması gerekir peki eşin ne iş yapıyor
Evlilik engel değil tabikide okumana bencede okumalısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Okuyabilirsin, hiç dert değil. Hamile. kalma zamanını eğer dönem başına ayarlayabilsen ( yani o dönemde hamile kalmış olsan) zaten iki dönemde bittiğinde sen son ayında olursun, tatil zamanı da doğum yapmış olursun. Diğer dönem açılana kadar da çocuk 3. Cü ayına gelmiş olur, ailelerde destek olur
Lan zaten disardan okuyosun artk neyin zorlugu neyin stresi bu bi kendine gel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlilik dış etkenlerden yani kaynana görümce vb etkilenmez ise olabilir ancak bence risk... Slnra çıkar birileri kadının yeri kocasının yanı der kala kalırsın
iyi de sosyal medyadan, çalıştığı iş yerinden ya da böyle okuduğu yerden kadına bu teklifler gelecektir. Kadının evli olduğunu belirtmesi bunun bir nebze önüne geçer. Ama burada mesafeyi kadın korumak zorunda. Zaten mesafede sıkıntı varsa o evlilik bozulacaktır.
noldu ergen aynı yaş olunca zoruna mı gitti aranızda 5 yaş var zaten onlar içinde geçerli bu söylediğim eğitim öncelik olsa keşke sizin nesil zaten ya evleniyor ya ürüyor başka bir numaranız yok
Açıktan okursan kolay fakat örgünde zor olur bence şimdi öyle diyor ama ileride kıskanacak zorluk çıkaracak içinde heves bırakmayacak sende doğal olarak salacaksın hem ne acelen var daha 20 yas ne ki
Hmm şöyle soylim. Evlenip okumak zor. Bu konuda eşin ciddi destekçin olacaksa olur. Açıköğretim olabilir o da yine düzenli çalışman gerekecek. Önce okim sonra evlenim dersen o kadar beklemek yıpratır sizi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
arkadasım cocuk bile doğurdu bölümü de zordu. hep karsı çıksam da netten oyundan tanıstıfı biri bir de ilgibç. hayat belli olmuyor kızda kapalı
Konu ne olursa olsun engel sadece zihindedir. Okumaya niyetin yok söyleyeyim.. Okumak istesen "ben üniversite okumak istiyorum" diye başlardın. YL, doktora yapanların, profların eşleri, çocukları, sorumlulukları yok mu sanıyorsun?
Evli değilim ünidede değilim lakin görüşüm var eşin ev işlerine yardımcı olmazsa veyahutta başka birisi olmazsa hem evi çekip çevirip hemde üni devam edemezsin çok zorlar seni yani düşüncem o yönde yaşamadım bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır, sorun olmaz hatta hala geçerli mi detayı bilmiyorum ama kyk bursun varsa evlendiğinde siliniyor da bi araştır derim 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok saçma bence her şey zamanında güzel bizim evli arkadaş vardı hiçbir etkinliğe katılamaz da doğru düzgün biz de onu davet etmedik zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizim sınıfa hamile hamile gelen Bi kız vardı çok saçma bş durum fıakfka
Nişanlın özellikle illa oku diyorsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum yani tek sorun evlendikten kısa süre sonra hamilelik gibi durumlar olursa belki o zaman sıkıntı olabilir.
Okumak istersen okursun tek sorun çocuk olursa sıkıntı olur onunda önlemini alabilirsin. Hamile okuyan da var çocuk varkende okuyanda kişide biter herşey
en güzeli eşinin destek olması.. ve bence üniversite okuyorken bebek düşünme üniversite hayatı yoğun olur sınavlar vb. seni bilemem ama ben daha maaşımı elime almadan evlenmem
şu an üniversiteler online durumda hatta çoğu bölümün covid sonrasında bile bazı derslerini online şekilde devam ettirme olasılıkları yüksek o yüzden şansını dene kayıt ol başla olmazsa bırakırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Bir arkadaşım son sınıfta hamileydi bölümünü bitirdi :) İsteyince oluyor ama zor.
Yapabilirsin ama çocuk konusunda önlem alman şart bence öyle bi durum olursa zorlanırsın ve eşininde ev işleri mutfak konusunda sana yardımcı olması gerekir peki eşin ne iş yapıyor
Evlilik engel değil tabikide okumana bencede okumalısın
Okuyabilirsin, hiç dert değil. Hamile. kalma zamanını eğer dönem başına ayarlayabilsen ( yani o dönemde hamile kalmış olsan) zaten iki dönemde bittiğinde sen son ayında olursun, tatil zamanı da doğum yapmış olursun. Diğer dönem açılana kadar da çocuk 3. Cü ayına gelmiş olur, ailelerde destek olur
Sadece geç mezun olmanı sağlar engel teşkil etmez zamansal bir uzama olabilir
Eşin olacak kişinin vereceği tepkiye ve anlayış kabiliyetine bağlı
Lan zaten disardan okuyosun artk neyin zorlugu neyin stresi bu bi kendine gel
Evlilik dış etkenlerden yani kaynana görümce vb etkilenmez ise olabilir ancak bence risk...
Slnra çıkar birileri kadının yeri kocasının yanı der kala kalırsın
Hiç bir şekilde engel olmaz senin nişanlın gibi binde bir insan çıkar çok sanlsn ya
Hayır bence. Bizim sinifta evli insanlar vardı hiçbir şey olmuyor yani
Biraz zor olabilir erkekler seninle sevgili olmak falan isteyebilir o yüzden zor olur
O da larşılık vermeyecek kardeşim o zaman. İyi erkek var diye kadın hiçbir şey yapmasın evlenince. Niye? Erkek var!
@olasılıklararenedak Zor olur yine de kardeşim hamilelik falan olursa veya sevgili olmak isterlerse diye o yüzden yani
iyi de sosyal medyadan, çalıştığı iş yerinden ya da böyle okuduğu yerden kadına bu teklifler gelecektir. Kadının evli olduğunu belirtmesi bunun bir nebze önüne geçer. Ama burada mesafeyi kadın korumak zorunda. Zaten mesafede sıkıntı varsa o evlilik bozulacaktır.
Öyle ya da böyle biter o evlilik. Kadın mesafeyi korumak zorunda.
@olasılıklararenedak Öyle zaten ama belli olmuyor bu işler neyin ne olacağı yani her şey olabiliyor
nişanlı olmak için küçük değilmisin biraz okulunu bitirseydin önce ne bu acele
15 yaşındaki çocukların sevgilisi var her haltı yiyorlar onda sorun yok ama?
noldu ergen aynı yaş olunca zoruna mı gitti aranızda 5 yaş var zaten onlar içinde geçerli bu söylediğim eğitim öncelik olsa keşke sizin nesil zaten ya evleniyor ya ürüyor başka bir numaranız yok
Zor olur galiba
Evlilik sorumluluk gerektirmez mi
Engel olmaz ama biraz zor olur. Her şey sende bitiyor.
Açıktan okursan kolay fakat örgünde zor olur bence şimdi öyle diyor ama ileride kıskanacak zorluk çıkaracak içinde heves bırakmayacak sende doğal olarak salacaksın hem ne acelen var daha 20 yas ne ki
Hmm şöyle soylim. Evlenip okumak zor. Bu konuda eşin ciddi destekçin olacaksa olur. Açıköğretim olabilir o da yine düzenli çalışman gerekecek. Önce okim sonra evlenim dersen o kadar beklemek yıpratır sizi
arkadasım cocuk bile doğurdu bölümü de zordu. hep karsı çıksam da netten oyundan tanıstıfı biri bir de ilgibç. hayat belli olmuyor kızda kapalı
Konu ne olursa olsun engel sadece zihindedir. Okumaya niyetin yok söyleyeyim.. Okumak istesen "ben üniversite okumak istiyorum" diye başlardın. YL, doktora yapanların, profların eşleri, çocukları, sorumlulukları yok mu sanıyorsun?
Evli değilim ünidede değilim lakin görüşüm var eşin ev işlerine yardımcı olmazsa veyahutta başka birisi olmazsa hem evi çekip çevirip hemde üni devam edemezsin çok zorlar seni yani düşüncem o yönde yaşamadım bilmiyorum
Hayır, sorun olmaz hatta hala geçerli mi detayı bilmiyorum ama kyk bursun varsa evlendiğinde siliniyor da bi araştır derim 🙂
Çok saçma bence her şey zamanında güzel bizim evli arkadaş vardı hiçbir etkinliğe katılamaz da doğru düzgün biz de onu davet etmedik zaten
Bizim sınıfa hamile hamile gelen Bi kız vardı çok saçma bş durum fıakfka
Nesi saçma ve ayrica neden bos bir durum olsun ki.
Ya saçmaydı yani ne biliyim 😂
Saçma olur mu sende. Evli ya da hamile olmak okumaya engel değildir.
Evet ama okula öyle gelmesinden bahsediyorum bilmiyorum bana öyle geliyordu
Nişanlın özellikle illa oku diyorsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum yani tek sorun evlendikten kısa süre sonra hamilelik gibi durumlar olursa belki o zaman sıkıntı olabilir.
Evlenmek şurada dursun eşin kaçmıyor ya mesleğin elinde olsun sonra evlenirsin nolcak
Okumak istersen okursun tek sorun çocuk olursa sıkıntı olur onunda önlemini alabilirsin. Hamile okuyan da var çocuk varkende okuyanda kişide biter herşey
en güzeli eşinin destek olması.. ve bence üniversite okuyorken bebek düşünme üniversite hayatı yoğun olur sınavlar vb. seni bilemem ama ben daha maaşımı elime almadan evlenmem
şu an üniversiteler online durumda hatta çoğu bölümün covid sonrasında bile bazı derslerini online şekilde devam ettirme olasılıkları yüksek o yüzden şansını dene kayıt ol başla olmazsa bırakırsın
Bence engel olmaz bende dusunuyorum millet diyor ki iste biz universiteye giderken sen evde kocanla cocukla ilgileneceksin
Zevk suyunu tadonc unutursun bir de karnın şişer tamam iş.
Bu nasıl çirkin bir yorum böyle be hadsiz.
Benim bi çocukluk arkadaşım var kız hem evlendi hem okudu ayrıca okurken anne oldu
İkisi birarada gitmeyecek. Birini boşlamak zorunda kalacaksın
Daha çok gençsin eğer erken çocuk yapmayıp okuluna odaklanırsan bence hiç de problem olmaz canım. Mutluluklar dilerim :)
Aciktan oku veya normal de olabilir. Çocuk yapmayın 4 sene veya istersen 2 senelik üniversiteler var öyle bir meslek seçimi yap
Ev hayatı biraz olur ama nişanlının desteklemesiçok güzel. Eğer sende istiyorsan denemelisin
Evli olup üniversite de okuyan pek çok insan var bir engel olarak görülmemeli
Kuzenim 27 yaşında. 4 yaşında kızı var ama son sınıfta şu an yani engel değil.
Hayır olmaz engel eğitimin yaşı olmaz teyzem 40 yaşında 3 üniversite bitirdi
Engel olmaz neden olsun kariyerde yaparım evlide olurum annede olurum
Mezun ol sonra çoçuk yap ne bu çocuk aşkıniz 20sin daha hayatini yasa okulunu oku
8 aylikken bile derslere gelen, finallerini veren ve dogum yakinken KPSS ye giren çok tanidigim var.
Ben üniversite okurken sıra arkadaşım okula bebeğiyle geliyordu :)
Bence evlenmek için acele etme cocuk olup olmayacağı garanti değil okuluna başla sonra evlenirsin
hayır olucağını sanmıyorum evlenip üni okuyan çok fazla tanıdığım var
Niye engel olsun bence olmaz
Hayır ünüversite okuyamazsın
eşe bağı işte izin vermesi
Engellemez ama engebeleştirir.
Hamile kalma, esin destek oluyorsa olur
Olur olur. Hem destekçinde var erteleme.
sen bir başla gerisi gelir
Boş isler ülkede 7 milyon işsiz üniversiteli var
evlenince değişebilir bence okulunu bitirip evlen
Şimdi zorla okuyorum evlenince hiç olmaz 22yim
Depends of your koca kanka
Engel olmaz etkiliyebilir belki
Okursun ünüverdite bu konuda özgür
valla eşine baglı destek olursa okursun
Böyle erkekleri görmek ne güzel
Sağ olsun bana her konuda arka çıktı ailem yoktu şimdi kendi ailesi beni kızlarından ayırmaz. İyi ki çıkmış karşıma
Nasibin işte, umarım mutluluğunuz bozulmaz 😌
Olmaz tabi eşin anlayışlı ise
Engel olmaz bizim sınıfta dediğin gibi biri vardı.