Paylaşmam da, istemem de, vermem de. Kimse kusura bakmasın ama hiçbir derse katılmayan, dinlemeyen biri sınav haftasında gelip benden not isteyemez, ben de öylelerine not falan vermem zaten. Ben enayi miyim de dersi dinleyip not alıyorum? Nota bu kadar ihtiyaç duyuyorlarsa dersi doğru düzgün dinleyip kendi notlarını kendileri alsınlar.
Selam, Ders notlarımı paylaşıp paylaşmamam kişiye göre değişen bir durum. Sadece notlar için benimle iletişime geçen biriyse kesinlikle paylaşmam. Zaten yakın olduğum arkadaşlarımla hiç düşünmeden paylaşırım.
Ben düzenli not tutmayı seven biriyim aslında kendi işimi kendim görürüm hep. Sınavlara hazırlanırken başkalarının notlarına da güvenip çalışamıyorum maalesef.
Notlarımı arkadaşlarımla seve seve paylaşan biri olduğumu söyleyebilirim.
Selam, okul hayatım boyunca hep ders notlarını benden istemişlerdir arkadaşlarım. Aslında hep veren taraftım fakat ben o kadar çabaladıktan sonra onların o nota kolayca kavuşması bana biraz mantıksız geldi o yüzden artık vermemeye başladım bu yüzden adım not cimrisine çıkmıştı sırf bu yüzden. Şimdiki aklım olsa gram kadar notumu vermezdim hiç kimseye.
Kesinlikle vermeyin. En yakın arkadaşınız değilde boş verin, diğerleri sizi bağlamasın.
Ben ne kimseden ders isterim ne de veririm. Kendim çalışmak daha iyi. Bir kere lise 1'de vermiştim. Verdiğim için kötü olan ben oldum. O yüzden böyle daha iyi. Şimdi üniversiteye geçtim. Yine aynı şekilde kendim çalışıyorum.
Bölümün yarısından çoğunu ben mezun ettim. Şu an universite fotokopilerinde benim ders notlarım öğrenciler arasında dolaşıyor. İz bırakıp gitmeyi severim. :)
Ben sinifin neseli sempatik ve. Yakisikli cocuguyum genelde isterim ama ders calisacak tatli guzel kivrimli bir hatun bulursam paylasmayi da severim 😈😉