Çok ihtiyacı olan insanlarla paylaşırım ama aynı kişiler kendilerini tekrar kalma durumuna sokarsa paylaşmam çünkü bu iyiliği suistimal etmek olur. Bunun dışında yakın arkadaşlarımla paylaşırım
kendileri neden tutmuyorki tutarsam veriyorum ama sınıfta çoğu kişi parmağını kıpırdatma zahmetine girmiyor ben de her zaman not alırım notlarımı versem de rizamla değil başarı rahat kazanılmıyor bütün derslerden geçerim gönül rahatlığıyla çaba göstermenin mutluluğuyla onlarda benden ders notu alıp geçer onların başarı duygusu tatmin oluyor mu bilmiyorum ama çaba gösterip başarınca başarının tadı o zaman çıkıyor
Özel hazırladığım sınav çalışma kağıtlarımı saklardım çünkü en yüksek ben almak isterdim. Soranlara yok derdim. Neden benim emeğimle kazansın ki? O kadar yatmış malak gibi sonra benim çalışma kağıdımı ezberleyip yüksek alacak yok öyle beleş
Paylaşsam da kimse bir halt anlamaz ki kısa kısa kafam göre yazarım üşengeçlikten sadece sessiz harfleri falan yazardım. Ama yazım çok güzeldi bak o kadar güzeldi ki hocolar yazılıydı okurken örnek gösterirlerdi nasıl yazarsanız yazın böyle yazmayın diye 😂😂😂
Sınıfın en iyi not alanı benimdir her zaman. Hocalara yetişen ve dediklerini kaçırmayan kesimdeyim. Notlarımı da atmaya çekinmem açıkcası kitapta da aynı şey yazıyor benim notlarımda da. Mezara götürmeyeceğim 😃
Not tutmuyorum ama hocalar pdf vesaire atarsa arkadaşlarımla da paylaşırım. Ödevler konusunda titizim ama. Geçen dönem makale ödevlerinde ana hatları dışında içerik konusunda yardım etmedim.
Ders notu çok fazla tutardım , paylaşmayı da severdim çünkü sürekli empati kurardım. Hele lise zamanlarım en ön sırada otururdum hocanın her bir dediğini not ederdim çoğu hoca bu yüzden nerde kaldığını benim defterimden bakardı.😊
Maalesef paylaşıyorum:) elin yok mu? sen de yaz. değil mi? Ama yok hayır diyemiyorum insanlara hatta hocalar bile defterinin fotokopisini istiyorum falan diyor. Üniversitede ücretlendiricem😂
Canımı istesinler not istemesinler yakın uzak arkadaş farketmez kimseye not vermem verirsem de yanlış not veririm genelde. Çıkıp sokakta sabahtan akşama kadar gezen insanla sabahlara kadar not cikaran ben aynı olamam yani
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ilkokulda ortaokulda lisede üniversitede hep ders notu ve diğer şeyler için hep kullandılar beni ben de saf gibi istediklerini yapıyodum ama şimdi çok pişmanım karşılık beklemeden iyilik yapmak bence aptallık
Nen de hep paylaşırdım ama biz o kadar çalışıp derslere girip zorlanırken diğerleri gezip eğlenip bizden not istiyorlar falan vermemek çok da bencillik değil gibi ya
Şöyle diyim genelde kızlar not isterdi benden ahshs bir çikolataya anlaşırım 😂 şimdi yemeğe falan götürseler çok gidecek yiyeceğim için, onunla tamah ediyorum 😂