SporcuMan18013 | Eğitim & Kariyer konusunda 162 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayır herkes ile paylaşmam sadece bazı arkadaşlarla paylaşıyordum o da samimiyetten ötürü. Bir aralar her isteyene atardım notları ama sonra baktım ki art niyetli, milleti keriz yerine koyan kişi çok ve not istemeden istemeye merhabası olan tipleri görünce dedim ki adamına göre muamele yapayım.
Ben derse tam teçhizatlı şekilde gidiyordum, dinleyip not alıyorum sonra hocanın 20 sayfa yazdırdığı oluyordu ama bir de ne göreyim akşam telefonla mesaj atıp benden fotoğrafını çekip atmamı isteyen tipler ben amele gibi yazmaktan parmaklarım kırılırken arkada defter kitap vs bile getirmeden telefonla oynayıp sohbet ediyor.
Böyle tiplere günahımı bile vermem ama onun dışında o gün gidememiştir ve derse ilgili bir arkadaşımdır hiç lafını bile etmeden ders notlarını verirdim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Angel2597 | Eğitim & Kariyer konusunda 64 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İkisine de hayır. Ben ders notu alıp hiç kimseye vermezdim. Aksi takdirde emeğimin çalındığını düşünürdüm:-) zaten işleri düşünce arkadaşları oluyordum o zaman işleri de düşmesindi:-) Tabii sevdiğim insanlara ödev cevaplarını bile verirdim o ayrı ama sevmediğim insanlara günahımı bile vermezdim:-)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
YourName333 | Eğitim & Kariyer konusunda 195 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ders notumu paylaşmadığım için iki tane erkek arkadaşımı kaybettim ben, pardon, kurtuldum onlardan :)))) Hem de öyle bir şeyi kasti olarak yapmamama rağmen. Bilhassa üniversitede bu tip olaylar cidden abartılıyor, kulisler falan kuruluyor. Hoş, ders notu için savaşların çıktığı fakülteler kaldı mı? Emin değilim...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
BuzlarTrileçesi | Eğitim & Kariyer konusunda 157 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hazıra konmayı hiç sevmem kendi işimi kendim hallederim her zaman, ama pandemi döneminde boşladığım için baya bir açığım olmuştu. Ben de final sınavına bir iki gün kala herkesten bir miktar not toplayıp dönemi sınıf birinciliği ile kapatmıştım ajsjf
Gercekten emek veriyorsa sma notlari bi sekilde tamamlayamamissa notlarimi paylasirim Ama tembel biriyse ve benim notlara hazır nası olsa gibi bi gözüyle bakiyorsa paylasmam notlarimi. Emek vermiyosa haketmiyo notlarımı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
yarenwashere | Eğitim & Kariyer konusunda 73 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Gercekten bi emek veriyorsa ve notlari bi sekilde tamamlayamamissa notlarimi paylasirim.. Ama tembel bi kisilikse ve benim notlara cepte gözüyle bakiyorsa * sene paylasmam notlarimi. Emek vermeyen insanlara saygi duymuyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
HesapsızHayat | Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Paylaşmam sanırım 1 2 kişi dışından amann zaten yüksek okulu bitireli 3 sene olmuş artık hayat okuluna atıldım. Ve bunu da anladım ders falan her şey yalan torpilli ülke de yaşıyoruz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ikizterazi | Eğitim & Kariyer konusunda 197 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır notlarımı özenle çıkarır ve fazla paylaşmayı sevmezdim. İnsanların benim üzerimden geçinmesi biraz rahatsız edici.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ѵαℓεɳƭเɳσ | Eğitim & Kariyer konusunda 464 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Okul hayatımda hiç kimsenin notunu kullanmadım. Aksine not veriyordum. Arada tabi notlarımı satışa çıkararak kar yapardım. 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1318Hayır herkes ile paylaşmam sadece bazı arkadaşlarla paylaşıyordum o da samimiyetten ötürü.
Bir aralar her isteyene atardım notları ama sonra baktım ki art niyetli, milleti keriz yerine koyan kişi çok ve not istemeden istemeye merhabası olan tipleri görünce dedim ki adamına göre muamele yapayım.
Ben derse tam teçhizatlı şekilde gidiyordum, dinleyip not alıyorum sonra hocanın 20 sayfa yazdırdığı oluyordu ama bir de ne göreyim akşam telefonla mesaj atıp benden fotoğrafını çekip atmamı isteyen tipler ben amele gibi yazmaktan parmaklarım kırılırken arkada defter kitap vs bile getirmeden telefonla oynayıp sohbet ediyor.
Böyle tiplere günahımı bile vermem ama onun dışında o gün gidememiştir ve derse ilgili bir arkadaşımdır hiç lafını bile etmeden ders notlarını verirdim.
İkisine de hayır. Ben ders notu alıp hiç kimseye vermezdim. Aksi takdirde emeğimin çalındığını düşünürdüm:-) zaten işleri düşünce arkadaşları oluyordum o zaman işleri de düşmesindi:-)
Tabii sevdiğim insanlara ödev cevaplarını bile verirdim o ayrı ama sevmediğim insanlara günahımı bile vermezdim:-)
Ders notumu paylaşmadığım için iki tane erkek arkadaşımı kaybettim ben, pardon, kurtuldum onlardan :)))) Hem de öyle bir şeyi kasti olarak yapmamama rağmen.
Bilhassa üniversitede bu tip olaylar cidden abartılıyor, kulisler falan kuruluyor.
Hoş, ders notu için savaşların çıktığı fakülteler kaldı mı? Emin değilim...
Hazıra konmayı hiç sevmem kendi işimi kendim hallederim her zaman, ama pandemi döneminde boşladığım için baya bir açığım olmuştu. Ben de final sınavına bir iki gün kala herkesten bir miktar not toplayıp dönemi sınıf birinciliği ile kapatmıştım ajsjf
Gercekten emek veriyorsa sma notlari bi sekilde tamamlayamamissa notlarimi paylasirim Ama tembel biriyse ve benim notlara hazır nası olsa gibi bi gözüyle bakiyorsa paylasmam notlarimi. Emek vermiyosa haketmiyo notlarımı
Gercekten bi emek veriyorsa ve notlari bi sekilde tamamlayamamissa notlarimi paylasirim.. Ama tembel bi kisilikse ve benim notlara cepte gözüyle bakiyorsa * sene paylasmam notlarimi. Emek vermeyen insanlara saygi duymuyorum.
Paylaşmam sanırım 1 2 kişi dışından amann zaten yüksek okulu bitireli 3 sene olmuş artık hayat okuluna atıldım. Ve bunu da anladım ders falan her şey yalan torpilli ülke de yaşıyoruz.
Hayır notlarımı özenle çıkarır ve fazla paylaşmayı sevmezdim. İnsanların benim üzerimden geçinmesi biraz rahatsız edici.
Okul hayatımda hiç kimsenin notunu kullanmadım. Aksine not veriyordum. Arada tabi notlarımı satışa çıkararak kar yapardım. 😃
Kaliteli not tutmadığımdan. Doktor reçetesi gibi gözüktüğü için pek tercih edileceğini düşünmüyorum. 😀
Kendi notlarıma çalışıyorum kimsenin notunu almam. Kimseye not da vermem.
Kendim not tutardım ancak vize finallerde kizlardan alırdım
Herkesten surekli not dilencilik yapan kisilere vermem
Not tutmazdım kanka nolur not ver diye yalvaranlardandım
Sevdiğim birkaç arkadaşımla daha başarılı olsunlar diye paylaşıyorum...
Paylaşırım... Yardımlaşmak güzeldir 💕
Okul zamanımda elimden alırlardı hep 😃😃
Sanayide çalışan adamın ders notu olmaz dkldşfö
Tırnağı olan başını kaşısın
Günahımı bile kimseyle paylaşmam