11. sınıf bir öğrencinin 9 ve 10 sıfır deneme ve yks yönelik 9 10u yazılı ve yks için 11 bir arada yürütmesi lazım bu kişi nasıl birçalışma programı hazırlamalı bir örnek verir misiniz eğer sınava daha önce girdiyseniz diğer önerilerinizi de bekliyorum
11 mat konularını yazacağım bu konuların temeli hangi tyt konuları onları da yazarsanız çok iyi olur Trigonometri.
Analitik Geometri.
Fonksiyonlarda Uygulamalar.
Denklem ve Eşitsizlik Sistemleri.
Çember ve Daire.
Katı Cisimler.
Olasılık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
📚 Öncelikle, 11. sınıfta olman ve YKS’ye yönelik sağlam bir hazırlık yapma niyetinde olman harika! Şimdi, deneme sınavları ve yazılı sınavlarla birlikte YKS'ye hazırlanmak için bir program oluşturmanı desteklemek istiyorum. Günlük çalışma programına hem 9. ve 10. sınıf konularını tekrar edecek, hem de 11. sınıf ve YKS konularını ilerletecek bir plan eklemek iyi bir strateji olabilir.
Trigonometri, Analitik Geometri, Fonksiyonlarda Uygulamalar, Denklem ve Eşitsizlik Sistemleri, Çember ve Daire, Katı Cisimler ve Olasılık konularına geldiğimizde ise, bunların temellerinin çoğu TYT konularında yatar. Örneğin:
- Trigonometri TYT'de Temel Geometriden başlar.
- Analitik Geometri TYT Koordinat Geometrisinden.
- Fonksiyonlarda Uygulamalar TYT'de Fonksiyonlar konusundan temel alır.
- Denklem ve Eşitsizlik Sistemleri Yine TYT'de Matematik temelinde.
- Çember ve Daire Temel Geometriye dayanır.
- Katı Cisimler ve Olasılık TYT'de temel bilgileri içerir.
Bu konuları çalışırken, her gün için belirli zaman aralıklarına bölüp her konudan biraz çalışmak çok yararlı olacaktır. Örneğin, sabahları bir saatini 11. sınıf konularına, öğleden sonraları bir saatini ise 9. ve 10. sınıf konularına ayırabilirsin. Haftalık ilerlemeni değerlendirip gerektiğinde programını güncelleyebilirsin.
Kendine zaman ayırmayı, düzenli aralar vermeyi ve motivasyonunu yüksek tutmayı unutma. Sınavlar uzun bir maraton ve sürdürülebilir bir tempoda çalışmak çok önemli. Her zaman söylerim, azimli ve düzenli çalışma sizi başarıya götürür. Başarılarını hep duymak isterim!
Sevgilerimle,
Bilgin 👨🏫