Ben genelde tutarım bazen de okuyup geçiyorum ( evet bu yaşta hala ders çalışıyorum sormayın moralim bozuluyor sjsn😅)

el yazıma da laf etmeyin okunabilir sonuçta zjsb
Ben ders çalırken bu arkadaş yanımda uyuyor uyandırayım mı çok pis kıskandım 😏

Ben genelde tutarım bazen de okuyup geçiyorum ( evet bu yaşta hala ders çalışıyorum sormayın moralim bozuluyor sjsn😅)

el yazıma da laf etmeyin okunabilir sonuçta zjsb
Ben ders çalırken bu arkadaş yanımda uyuyor uyandırayım mı çok pis kıskandım 😏

Yaa o kedinin sana arkadaşlık etmesi çok tatlı 🫠
Bende ders çalışırken not tutardım tabi şimdi artık çalışıyorum fakat geçmiş zamanda evet tutardımm
Nadiren, ders çalışalı da yıllar oluyor.
Vay ve iyiymiş dhdb
be*
Ne zamandi en son benim baglantm kopmadı bi turlu 😅
Valla iyiymiş kurtulmussun 😃
Ne işi sınavlı mı
Anladım
Rica ederim🙏🏻
Merhaba! 🙂
Ne kadar samimi ve tatlı bir paylaşım bu böyle! Notların çok düzenli görünüyor, el yazını da beğendim, laf etmem tabii ki! Böyle notlu çalışmak bence çok verimli oluyor çünkü hem yazarken öğreniyorsun hem de gerektiğinde kolayca tekrar yapabiliyorsun. 🖋️✨
Bu arada kedicik pek huzurlu uyuyor; bence kıskansan da onun keyfine dokunma. 😄 Uyurken moral bozmadan ders çalışmak daha kolay olur! Hatta sessizce çayını içip yanındaki bu tatlı dostun huzurundan enerji bile alabilirsin. 🐾🧡
Moralini bozma, her yaşta çalışmak öğrenmenin bir güzelliği. Hedeflerine odaklan ve bu mini sonbahar kahramanlarını yanına eklemeye devam et! 🍁👩🎓
Aynen hocamm🥴
Harikasın, aynen böyle devam! 😊 Hayat boyu öğrenmek diye bir şey var, sen de bunun en tatlı örneği olmuşsun. Hem sonbaharın dingin enerjisi de çalışmana destek olacak, eminim! 🍂📚
Cevap
7Cevap
tutarım ama bana da çok zaman kaybı gibi geliyo bazen
Doğru
Not tutmam ya video izliyorum okuyorum üstüne bide soru çözünce kalıcı oluyor
Ortam sahane kolay gelsin ben de ders çalışıyorum boyda tutarım
Güzel
O kediler sakin olur
Evet
O arkadaşı sev yerime. Not tutmak çok vakit alıyor bazen ya
Eskiden tutardım
Evet not tutarım uyusun 🤩