Konservatuar okumadım. Ama, ben oyuncu olmak istiyorum, biliyorum bunun için şans gerekli ama başka bir yolu yok mu. 🥺 Liseyi, açıktan okudum. Küçükken, annemle, babama hep ben oyuncu olmak istiyorum derdim. Ama, onlar yaşın küçük diyip oyaladılar beni, figüranlıktan, yükselebilirmiyim? Güzel, değilim. :( ama oyuncu olmak istiyorum eğitimim yok, ama yetenekliyim. Hep, figüranlık yaparsam oyuncu olabilirmiyim? En fazla ne kadar yükselebilirim? 🥺
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Oyuncu Olmak için Konservatuvar Bitirmek Şart mı?
Değerli kardeşim, oyuncu olmak için konservatuvar bitirmek elbette şart değil. Ama konservatuvardan mezun olanların yüzde 99 oyuncu olarak hayatlarını sürdürebiliyor. Konservatuvar olmasa bile özel bir oyunculuk okulu, o da olmadı bir kurs, o da olmadı bir amatör topluluğun oyunlarında oynamış olmak mutlaka ama mutlaka gerekli. Yetenekliyim diyorsun ama sakın kendi kendine gelin güvey olmuş olmayasın. Bu konuda otorite olan birileri senin oyunculuk yeteneklerinle ilgili bir şeyler söyledi mi?
Konservatuvar Bitirmeden, Açık Lise Mezunu Biri Oyuncu Olabilir mi?
Elbette olabilir, ama yukarıda da değindim, öyle ya da böyle eğitim alman oyunculuk yolculuğunun önünü açar. Herhangi bir figüran ajansına kayıt olup, bir dizinin bir sahnesinde arka planda görülerek keşfedilmeyi beklemek beyhudedir.
Daha önceki paylaşımlarımda oyuncu olmak isteyen arkadaşlarıma sayısız öneride bulundum. Lütfen dönüp onları oku. Ama kısaca burada da özetleyeyim:
Oyuncu nasıl olunur?
Değerli kardeşim, her iş gibi oyunculuk da çok çaba gerektirir. Oyunculukta kariyer yapmak için bütün varlığında kendini bu alana adamalısın. Bunun başka bir yolu yok.
Sana oyunculuk yaşamında bol şans ve başarılar dilerim.