Oyuncu olmak istiyorum. Eğitim düzeyim önemli mi bunun için?

Eğer İstanbuldaysan Müjdat gezen sanat merkezine pandemi sonunda yazıl. Burada profesyonel kişilerden kurs al, eğitimini burda şekillendir. Yetenek ve istek varsa, hayallerine ulaşmak zor degil. Bir arkadaşım başardı bile.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!oyuncu olmanın en basit yolu miss turkey'e katılmak. öyle ya da böyle bir yerlere geliniyor diğer türlü çok zor.
Kendini geliştirdikten sonra bu yönde yetenek de varsa neden olmasın ki, tiyatro kursları var araştırma yaparak bilgi edinebilirsin bulunduğun şehir de
Önce tiyatroyla başla sonra bol bol araştır ve yeteneklerini keşfet kendini aş. sonrası sana teklifler sunarlar zaten
herkez istiyor şansin varsa olursun
tc de olmaz
Oyuncu Olmak için Konservatuvar Bitirmek Şart mı?
Değerli kardeşim, oyuncu olmak için konservatuvar bitirmek elbette şart değil. Ama konservatuvardan mezun olanların yüzde 99 oyuncu olarak hayatlarını sürdürebiliyor. Konservatuvar olmasa bile özel bir oyunculuk okulu, o da olmadı bir kurs, o da olmadı bir amatör topluluğun oyunlarında oynamış olmak mutlaka ama mutlaka gerekli. Yetenekliyim diyorsun ama sakın kendi kendine gelin güvey olmuş olmayasın. Bu konuda otorite olan birileri senin oyunculuk yeteneklerinle ilgili bir şeyler söyledi mi?
Konservatuvar Bitirmeden, Açık Lise Mezunu Biri Oyuncu Olabilir mi?
Elbette olabilir, ama yukarıda da değindim, öyle ya da böyle eğitim alman oyunculuk yolculuğunun önünü açar. Herhangi bir figüran ajansına kayıt olup, bir dizinin bir sahnesinde arka planda görülerek keşfedilmeyi beklemek beyhudedir.
Daha önceki paylaşımlarımda oyuncu olmak isteyen arkadaşlarıma sayısız öneride bulundum. Lütfen dönüp onları oku. Ama kısaca burada da özetleyeyim:
Oyuncu nasıl olunur?
Değerli kardeşim, her iş gibi oyunculuk da çok çaba gerektirir. Oyunculukta kariyer yapmak için bütün varlığında kendini bu alana adamalısın. Bunun başka bir yolu yok.
Sana oyunculuk yaşamında bol şans ve başarılar dilerim.