Kızlar Bir Adım Öne Hasta bakıcı olmak eziklik mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hasta bakıcı olmak eziklik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Dilşad34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Öyle düşünenin yazık kafasına 1 1 Yorumla Mrsceydaa +1 yıl Yazık kafana dnejdnjr Yorumla
swuut80 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayır doktorlarda devlete hizmet ediyorlsr sende hastaya 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 637 cevap paylaştı. ekmek parası rezillik olmaz 0 0 Yorumla
Alerjili_kek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hayır! Aksine çok kıymetli bir meslek... 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 339 cevap paylaştı. Uydurmayin ya kim hor goruyor sizi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevap bile işliyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence doktor kadar önemli ve kutsal bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
hasannnn919 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Eziklik... bu hayatta çalışarak çok daha iyi yerlere gelebilirsin sen az çalısıp hasra bakıcı olmayı seçmissin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu yükselemiyecegi anlamına gelmez! Yorumla
sevenlergüzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ne alakası var herkes yapamaz saygı duyarım ben 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil. 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Hayır bitaneciksin ki sen
Öyle düşünenin yazık kafasına
Yazık kafana dnejdnjr
Hayır doktorlarda devlete hizmet ediyorlsr sende hastaya
Saçmalama be. Eziklik bunun neresinde?
Hiç düşünmedim öylemiymiş
Ezik olan o mesleği küçümseyendir.
ekmek parası rezillik olmaz
niye eziklik olsun yahu?
Hayır! Aksine çok kıymetli bir meslek...
Uydurmayin ya kim hor goruyor sizi
Sevap bile işliyorsun
Bence doktor kadar önemli ve kutsal bir şey
Kesinlikle katılıyorum
Eziklik... bu hayatta çalışarak çok daha iyi yerlere gelebilirsin sen az çalısıp hasra bakıcı olmayı seçmissin
Bu yükselemiyecegi anlamına gelmez!
Yok anam.
Yoo değildir bence
Eziklik değildir
Hayır tabii ki
Hayır tabi değil
Saçmalamayın kutsal bir meslek
Değil
Hayır tabikide
Tabi ki de hayır
hayır değil
Değil.