Okulda bazen sınırları zorlayan öğrenciler dersin öğretmeni tarafından sınıftan dışarı çıkarılabiliyor.Siz eğitim hayatınız boyunca dersten atıldınız mı hiç? Böyle bir durumda nasıl hissederdiniz?
Okul hayatınız boyunca hiç dersten atıldınız mı, nasıl bir duygu?
Gülme krizine girmiştim arkadaş bana bir kızla konuşuyorum dedi kız dersteymiş ama ben göremiyorum dedi bana gösterdi kızın wp resmini gösterdi sarışın beyaz tenli renkli gözlü filan kıza yazıyor ben seni görüyorum çok tatlı olmuşsun diyor üstündeki kıyafetleri sayıyordu hatta biz bakıyoruz yine göremiyoruz yanımda fatma diye bir arkadaşım vardı bu kızı tanıyor musun gmrdün mü dedim yok burda galiba dedi baya dikkat filan bozuldu bütün sıra kızı arıyoruz kıza yazdık nerdesin diye kız önümüzdeki sırada arkasını döndü ve burdayım dedi kıza bi baktım esmer kıvırcık saçlı kara kuru bişi sinirimiz bozykdu bütün sıra kızla konuşan arkadaşım hariç gülmeye başladık istatistik hocamız pembe hoca ne oldu gülüyorsunuz demişti bende anlatamamıştımda hoca siz devam edecekseniz dışarı alalım yıksa anlatın bende güleyim dedi bende hocam tarihin en iyi dolandırıcılık hikayesini yaşadım sanırım sinirim bozuldu dedim 😂
Atıldım. Utanç verici. Çok sıkıcı dersti. Oyun oynardım telde. Diğerinde da atılmak üzereydim. Başkası yüzünden. Birisi benim olduğum tarafta ıslık çalardı. Ben de önümdeki pcde çizimle ilgilenirdim. Hoca durduk yere çık dışarı dedi. Savunmanı yaz. Dedim ne oluyor. Anlamadan etmeden. Sonra yanımdakiler müdahale etti. O değildi vs diye. Öyle atlattım.
Dersten atılmadım ama atılsaydım rencide edilmiş hissederdim. Neticede koca sınıftan arkadaşlarının önünde öğretmen seni derste istemiyor. Kötü bi duygu olurdu yani.
Atıldım sanırım. Çok konuşuyorum diye ortaokulda bir öğretmenimiz kapı dışarı etmişti. Sanki bir tek ben konuşuyordum. Hep de beni görürdü, diğerlerine kördü.
Tarih dersinde harita acmisti hoca. Kafkaslarda Abazalar yaziodu. Liseliyiz ya ille mallik yapcaz, hocam abazalar kimdir demistim, hoca gayet duzgun kadindi, anlatti duzgun duzgun sonra o vurucu cumleyi soyledi, benim buyuk annem de abazaydi.. E o oyle deyince ben tutamadim kahkaha attim... Sinif keza..
Garibim sonra anladi niyetimi. Cik disari dedi. Cikinca da mudure sikayet etti. Mudur yardimcisi severdi ama beni kurtarmistik 😊
Yaptigim terbiyesizlikti kabul. Ama iste o yaslarda 😊😊😊
Abooov. Belki de her derste bir öarazım vardır. Bir keresinde matematikçinin dersinde (hasan hıcaya selamlar) konuşurken beni farkedip çok fena rencide etmişti. O zamandan beri matematik derslerini iyi anlatmasına rağmen nefret ederdim kendisinden. Ha bir de ilkokul hocam vardı, artık hocayı nasıl çıldırttıysam buğra diye bir arkadaşla koridorda karnımı yumruklamıştı. Güzel günlerdi😂
Ahaha evet birkaç defa atıldım. Birinde geç kaldığım için atıldım, birinde dersi dinlemedim diye atıldım, birinde derste bise yedim , birinde sakız çiğnerken yakalandım, birinde de uyurum diye. His olarak farklı bir şey değil gelen geçen soruyor sadece ne işin var diye ve sıkılıyorsun belki.
Lisedeyken başıma çok gelen bir durum😄 Bana gore güzel bir duyguydu çünkü bunu kasten yapıyordum , yani o dersten kurtulmak için hocamı teşvik ediyordum beni atsın diye.. Sakız çiğnerdim, Telefonla uğraşırdım, Arkadaşlarla sohbet muhabbet felan işte 😄 Sonra atılırdım.. Okuldan çıkıp McDonald's da yemek yemeğe giderdim 😂 tam karşısındaydı okulun😋
Çok atıldım ya. Sınavdan bile atıldım. Hepsi de gülme krizi yüzünden. Aklıma komik bir şey geliyor kendimi tutamıyorum. Katıla katıla gülerken de diğer insanlar umrumda olmuyor bu yüzden güzel bir histi 😄
Dershanedeyken 1 kez atılmıştım, nedeni ise dersteyken cips poşetini patlattım lakss diye bir ses çıkınca hoca da beni dersten attı sonra bir şeyler atıştırıp geri gelmiştim derse.😂
Arka dörtlü derste konuştuğumuz için atılmıştık. Bizde kantine inip nescafe içmiştik. Sıkıcı bir durum. Ders dinleyince sanki zaman su gibi geçiyordu. Ama biz yine uslanmıyorduk.
sayısını hatırmamak ile birlikte duygusu değişebiliyor bi kere kızın biri benim yüzümden sınıftan atılmıştı ağlamaya başladı ben ise beni istemeyeni ben hiç istemem zihniyetiyle sigara içmeye gidiyordum
atılmadım da hoca oturduğu yerden sopa fırlattı, tebeşir fırlattı. atılmak kadar inciticiydi. tüm sınıf sana bakıyor falan. sonra birisi kıs kıs gülüyor:d