Güncellemeler
+1 yıl
Allaha şükür şimdi güzel arkadaşlarım var şimdi istesem avmye gidecek 500 kişi bulurum, dış görünüşümle dalga geçenler şimdi iltifat yağmuruna diziyor devran dönüyor ama dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler
Ben ilkokulda da dışlandım, ortaokulda da ama bana kötülük yapmadıkları zaman dışlasınlar amann diyip resim falan çizerdim de 11. sınıfta dışlandığım zaman sadece dışlanmıyor, zorbalığa da uğruyordum ama durduk yere hakkım hiçbirine helal değil Allah bu ramazan günü hepsine bin katını yaşatsın. Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke zaman makinesi olsaydı da gidip geçmişteki o halime sarılsaydım diyorum. Mesela sınıftaki kızlar karne günü avmye gidelim dediler bana da dediler sevindim çünkü daha önce hiç arkadaşlarımla gitmemiştim neyse taa 1 ay öncesinden para biriktirmeye başladım karne günü akşam iptal oldu dediler ve bensiz gittiler. Okulda etkinlik vardı sınıfın tüm kızları aşağıya inip işte bizim sınıftan katılan kişilere soru falan üreteceklerdi içlerinde bakın ego olarak değil ama genel kültür ve soru üretme kabiliyeti olarak en iyi olan bendim birde sınıfta erkeklerle kalmak istemedim dedim ki benim ismimide yazın işinize yararım tamam dediler herkesin ismi yazılmış kağıda tek benim ismim yoktu ben de müdürün yanında öğrendim müdür kızdı onu neden yazmadınız diye müdür bile anladı dışlandığımı Allah hepsinin belasını versin aradan o kadar zaman geçti hala ağlayasım geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Köylüler genelde zeki ve kibar insanları dışlama eğiliminde olur
Evet hem zeki hem kibar bir insandım bununla bile dalga geçmişlerdi. Kitap okuyordum kendi halimde arkadan sesler geliyordu tamam en entelektüel sensin, hep rol diye ayrıca münazara yarışmasında o kadar ezikçe mağlup oldular ki herkes gülmekten öldü çünkü Türkçeyi bile doğru kullanamıyorlardı.
Klasik ezikler işte 😂😂 kapına köle olup iş isteseler de onları bir güzel ezsen keşke ileride
Hepsini sildim bile ama şöyle ünlü olup herkesin izlediği bir program ya da ödül töreninde bahsetmem çok iyi olurdu ki yukarıda anlattıklarım bir hiç annemin kalbi durdu masada 1 kişi yazmadı üstüne benim gelmememi beklemiş gibi o güne resmen 3 yılın tüm etkinliklerini sığdırdılar
Bunlar nasıl bir kafadadır yahu 😳😳 valla çok zorlu şeyler atlatmışsın. Zengin olursan çevrene yamanmaya yavşamaya başlarlar. Sakın yüz verme onlara
Benzerini yaşadım ilahi adalet gerçek ortaokulda da kendi halinde sessiz bir kızdım matematik dersinde hoca bir soru sordu en zekiler bile bilemedi ben de çözmüştüm neyse arkadan bir kız o sa lak zaten yapamaz dedi duydum bunu ve gülüştü birkaç kişi neyse çözdüm oturdum yerime ama ağladım içime ata ata hoca geldi niye ağlıyorsun bak çözdün falan dedi işte neyse liseye geçtik bu kızla aynı liseye düştük ben sayısalcı oldum o kız eşit ağırlıkçı ve bana sürekli matematik soruları getirmeye başladı falan ayrıca o okulda eğer 11. sınıfta zorbalanmayıp, annem, babam hastalanamsaydı okul birincisi olma ihtimalim çok yüksekti.
Senin yüksek potansiyelin ve rotan köylüler yüzünden sekteye uğramış olabilir. Ama sen ilerlemeye devam edeceksindir. Sana inanıyorum zeki kız 🥰🤲🏻
Yaa çok sağol mutlu oldum🧡
Sen de sağol, mutluluğun mutluluğumuzdur ☺️❤️
Gel arkadaş olalım senle. Yanlış anlama ama
Yok yok anlamam yanlış, teşekkür ederim. Şimdi birsürü arkadaş edindim ve eskisi gibi önemsemiyorum insanları
Buna sevindim. Keşke bende arkadaş bulabilseydim. 10 yıldır arkadaşım yok sohbet edebilecegim
Yalnızlık iyi aslında ama bu kadar uzun süreli yalnızlık iyi değil
Bazen iyi çünkü insanlar çok ikiyüzlü.
Evet bunu yaşadım
Ne yaptılar
Bende dislandim
Dışlanmak bence bi ergenlik davranışı bazıları geç olgunlaşır. büyüyünce herkes olgunlaşıyor şu an dışlanmıyorsunuz peki değil mi?
Yok hayır
Güzel sevindim djdjjdjfd
Ne yaptılar sana?
Sitede oturuyorduk. Ben sessiz ama uyumlu bir cocuktum. Dis gorunusumden dolayi birde beni oyuna almiyorlardi. Git önce bir şu saçını tara diyorlardi
Benide dış görünüşüm yüzünden ezikleyen oldu şimdi gayet alımlı ve beğenilen bir kızım
Olaya iyi yönünden bakmak lazım. Kim bedeninin güzelliği için seninle konuşuyor kim sevdiği için konuşuyor çok rahat anlaşılıyordu. djdjdjd
@SiradanBiri015 hdkdkgkdkvj
gel kiiyamam