Hiç okulda dışladınız mı?

Ben ilkokulda da dışlandım, ortaokulda da ama bana kötülük yapmadıkları zaman dışlasınlar amann diyip resim falan çizerdim de 11. sınıfta dışlandığım zaman sadece dışlanmıyor, zorbalığa da uğruyordum ama durduk yere hakkım hiçbirine helal değil Allah bu ramazan günü hepsine bin katını yaşatsın. Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke zaman makinesi olsaydı da gidip geçmişteki o halime sarılsaydım diyorum. Mesela sınıftaki kızlar karne günü avmye gidelim dediler bana da dediler sevindim çünkü daha önce hiç arkadaşlarımla gitmemiştim neyse taa 1 ay öncesinden para biriktirmeye başladım karne günü akşam iptal oldu dediler ve bensiz gittiler. Okulda etkinlik vardı sınıfın tüm kızları aşağıya inip işte bizim sınıftan katılan kişilere soru falan üreteceklerdi içlerinde bakın ego olarak değil ama genel kültür ve soru üretme kabiliyeti olarak en iyi olan bendim birde sınıfta erkeklerle kalmak istemedim dedim ki benim ismimide yazın işinize yararım tamam dediler herkesin ismi yazılmış kağıda tek benim ismim yoktu ben de müdürün yanında öğrendim müdür kızdı onu neden yazmadınız diye müdür bile anladı dışlandığımı Allah hepsinin belasını versin aradan o kadar zaman geçti hala ağlayasım geliyor

Güncellemeler
+1 yıl
Allaha şükür şimdi güzel arkadaşlarım var şimdi istesem avmye gidecek 500 kişi bulurum, dış görünüşümle dalga geçenler şimdi iltifat yağmuruna diziyor devran dönüyor ama dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler
Hiç okulda dışladınız mı?