7. sınıftım beden dersiydi eşofman getirmeyi unutmuştum. Pazardan alınma siyah kot pantolonla oyun oynuyorduk cart diye bi ses geldi. ne olduğunu anlamadım oynamaya devam ettim. ders bitti sınıflara çıktık. 2 ders geçti arkadaşım kasıklarımı gösterdi güldü ne oldu diye baktım pantolonum yırtılmış. Şeffaf dantelli kilot giyiyordum vajinam gözüküyordu. o 2 ders, tenefüs kimler kimler gördü çok utandım defter attım hemen oraya okul bitene kadar orada defterle oturdum.
-10. sınıftayken yanlışlıkla 12 lerin sınıfına girdim ve hiçbirşey olmamış gibi birinin yanına oturdum dersi dinledim.
-ağzımın içinde kırmızı pilot kalem mürekkebi döktüm. Daha doğrusu kalem patladı.
- yanlışlıkla başkasının montunu giyip eve gittim ve lisedeydim o zamanlar.
-beden eğitimi dersi için sınıfta üstümü değiştirirken bir grup erkek sınıfa daldı.
-okulun bahçesinde yürürken burnum kanadı ve kanı görünce bayıldım.
-okulun ilk günü muzlu çorap giydim ve herkes alay etti.
-bir kızla kavga ederken bana ettiği küfür o kadar saçma bir küfürdü ki gülme krizine girip kavga ettiğimizi unuttum.(sana bir vururum maymun sesi çıkarırsın)
Rezil olmadım rezil ettim. Rehber hocamız çok güvendi bize bilgi yarışması vardı yarışmaya benide seçmişti. Yarışmanın ortasında terk ettim kalktım gittim eve derse bile girmedim ama sonra o beni pişman etti sınıfın ortasında demediğini bırakmadı bende özür diledim daha çok çalışacam derslerime dedim dediğimi yaptım ve mezun olduğumda aynı salağın evine gittim umarım utanmıştır.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İngilizce dersiydi. Ben şarkı söylemeyi çok severim (ingilizce şarkılar). Arkadaşım sesimi çok beğeniyordu. Derste hocaya söyledi bunu. Hoca da şarkı söylemem için ısrar etti. Ben çok utangacım bu yüzden söylemek istemedim ama çok ısrar ettiler ben de dedim ki bana bakmazlarsa söylerim. Ağzımı açtım tam söylemeye başlamıştım ki iki üç aptal gülmeye başladı. Benim de moralim bozuldu ve söylemeyi bıraktım. Ama tenefüste birisi sesin güzelmiş dedi. Bunu söylemesi biraz iyi gelmişti ama o çocuğu sevmiyodum pek 😒
Var lisedeyken çok sıkıştım erkekler tuvaleti doluydu öğretmenler tuvaletine atdim kendimi şansıma kitli olur ama acıktı tam pantolu indirdim helaya giricem meğersem bayan öğretmen tuvaletine girmişim hademe temizlik yapiyormus bütün ön takımı gördü öldüm yein dibine girdim
Sınıfın en sessiz kızı ben ilk defa konuşuyordum arkadaşlarımla derste gülduk falan ben gülmekden acayip bir ses çıkardım agzımla tüm sınıf ögretmende dahil güldu
Liseye ilk basladigimda sinifta aysun diye bir kiz vardi yan yana oturduk sohbet ettik falan hoca geldi yoklama alırken saniye dedi yanimdaki kiz el kaldirdi ben şok hocam aysun bu aysun dedim arkadasinla tekrar tanis istersen dedi kizin adi saniye aysun mus 😅😅😅😅
Ya ben sınıf güruha hocama hocam sınavım şıkları verir misiz dedim oda bana dediki yo sınavı ben yaparım siz adınızı yazık yeterli dedi dalga geçti ve bütün veliler gördü ve gülmüşler 😔
İlk okul zamanlarıydı öğretmenim bütün öğrencilerden birer şarkı söylememizi istemişti sıra bana gelince İsmail yk bombabomba şarkısını söylemiştim 😒 ve herkes bana gülmüştü 🙄 çocuklardan biri de öğretmenim ama çok ayıp şarkı söylüyor demişti 😃😄
Sınıfta düşmelerim meşhur bir kere kssj sonra erkekleri dövmem meşhur 🤣 bir keresinde bir oğlanla böyle atışıyorduk ama oğlan daş😄😄 her neyse geldi bileğimi tuttu niye bende bilmiyorum sonra okulda herkes sevgilisiniz siz dediler sjsk falan bir kere de söz aldım parmak kaldırdım hoca kaldırdı tam konuşuyor dum ki arkadaşımın suratına hapşurdum🤣 ful tükürük snnsj yani dolu yaa bende 😄 tam bir rezilim