Ben bahçede voleybol oynarken top suratıma çarpmıştı, yere düşmüştüm eteğim açılmıştı. Flört etmeye çalıştığım çocuk da kenarda izliyordu. Yerden kalkmaya çalışırken tekrar top bana çarpmıştı burnum kanamıştı. :(
hoca gunaydın dedıkten sonra arkamdakı vatandas sırayı cekıp yere oturmamı saglamıstı. bunu goren hoca, tebesırlerı kırdırıp onu tebesırın uzerıne oturtup pembe mavı bır popoyla gezmesını saglamıstı. bana degıl ama ona bayag gulen olmustu.
: )
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
12. Sınıftayken, okulda yerler yeni silinmişti ve ayakkabım kaygandı. Merdivenlerden inerken uçmuştum 😂😂 Sonra da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp, yoluma devam etmiştim 😂😂
Okulda kapalı kalmıştım beni unutup kapıyı üstüme kitlemislerdi.. kapinin yanana geldim alarm beni gördü çaldı alarm sesinden insanlar okulumuzun müdürüne haber verip öyle müdürler gelmişti... ders çalıyordum içerde ondan fark etmemiştim bide cumartesiydi
O kadar cok var ki kafama top mu carpmadi merdivenlerden patır patır mi düsmedim bir keresinde okula gec kalmistim ayagimda sipidik bir terlikle geldiğimi sinifin kapisindan girince anlamistim herkes bana gulmustu
En İyi Cevaplar