Hmmm bi düşüneyim... Canım sıkıldığında okuldan kaçıyordum, gizlice sigara içiyordum, yaramazdım birazcık 🤭

lise de okul değiştirmiştim yeni okuldaki ilk haftamda okulun basket maçına kaçmıştık. şans bende bu ya bir metre yanımda maç kavgası başladı ölüyodum kdsfkjsd
Cevap
5Cevap
Ortalığı karıştırmak
Okulda kurs vardı ordan kaçtığımı hatırlıyorum sadece
Derslere gitmezdim ders zilini duymadım diyip başka şeylerle ilgilenirdim. bosbos gezerdim
Sevmediğim hocanın dersine ya geç girerdim ya da kaçardim 😏
Onu severdim de bölüm derslerini kaynatmaya çalışırdim hocada bana gıcık olurfu
Neden sevmezdinki
Hm uykuyu seversin rahat gezip takılmayı seversin yani okul çok kural gerektiren bı yer bana ters diyosun🤣🤣
Arkads knk ağalarınıda mi sevmiyosun 🤔🤣
Hm anladım hiç özlememissin ozmn lise ortamını
Ah be şansa bak fjddjd benimde 1 senem kaldı liseyi özlerim kesin
Ayn yani ben senin gibi değilim biraz seviyorjm okulu sadece erken kalmak zor oluyo ama seneye stajerlik parasını yerken süper olucak 😌🤣
Evet ama eğer bu seneki kızlarla seneye aynı sınıfta olursak özlemem okul bitmeye yakın herkes bı mal olmaya kendini bişi sanmaya basladi
okuldaki en sakin öğrenci bendim ne yaramazlık yaptım ne de bir gün okuldan kaçtım
Kurstayken boş bir sınıfta sevgilimle öpüştük yakalanma korkusuyla daha eğlenceli oluyor
Spor salonunu yaktım ;)
:) :) neyse çok deşmeyelim
önüme ayran çöpü atıp bunu çöpe at diyen zorbayı adam etmiştim. son sınıfta herkes yaramaz önemli olan sondan öncekiler...
evet valla öyle okkalı baba tokadı lazım ona : D ben son sınıf olunca hiç böyle zorbalık yapmadım
Çok var yaz yaz bçtmez
Buyrun benim
Bendee
Her ay örnek öğrenci seçiliyordum ne yaramazlığı
Ben yaramaz değildim uslu. Çocuk ben jsj
😂😂
Okuldan kaçarken müdürün beni yakalıyışları ajmals
Okuldan kaçıp sahilde birisiyle ytmştım
15 sene önce ya
15 tim ozaman şimdi 30
Okuldan kaçtım o kadar
her hafta okuldan kaçıyordum ( son yıl )
bitti.. 🙂
öyle
masum bi öğrenciydim
Gözlük kırmıştım
Aynen gayet efendi çalışkan biriydim
Bilgisayar ekranına penisimin fotosunu koymak.
Hayır... Bunu baya baya planlamıştım. Yaptım.
Dekolte giyip milleti yoldan çıkartmak jdjdjd
hiç yok 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?