Hiç okulda hoca tarafından dersten atıldınız mı? Detayina..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen din'e inanmazdım. Din hocası beni dışarı çıkartmak istedi bende gülerek kabul etmiştim. Sonra beni dışarı çıkardı bende kapının önünde beklemeye başlamıştım. Müdür yardımcısı geldi ve beni tartaklamaya başlayınca kendimden geçtim. Gözlükleri vardı ve gözüne yumruk attım. Adamın göz kapağı çevresi baya bir zarar görmüştü. Olayı disiplin kuruluna anlatınca beni haksız çıkardılar. Babama anlattığım zaman durumu oda konuşmaya çalıştı ki ben yalan söylemem babamıda terslediklerinde babamda dövdü :) Hocayı falan bu olaydan sonra ne okuldan uzaklaştırıldım nede bir daha kapı önüne koyuldum. Sanırım babam büyük bir şekilde tehdit etmiş olacak ki polisler okula yaklaşmama gibi bir yaptırımda bulunmuştu.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
8. sınıfta samimi arkadaşım vardı sinan diye hoca ilk onu attı peşine mustafayı peşine melihi attı 2 dk sonra fazılı attı bakdım beni atmıyo dedim hocam benide atarmısınız benide attı. sonra 5 imizi tuttu müdürün odasına götürdü. müdür bizi bir güzel eskitti :DDD
02 Yorumla
+1 yılEvet hoca derse geç kaldı bende kapıya çıktım ordan bıtane hoca benden yarabandı almamı istedi kantinden aldım verdim baktım dediki bir tane daha al bnde sınıfn oraya baktm kimseye yok hoca faln. gittim aldım hocaya verdim sonra sınıfn kapısını açtım ne görüyom hocaa hemde okulun en gıcık hocası kızlara hep hor görür onları erkekleri çok sever içeri girdim dedi nerden geliyon dedm hocanın yanındn dedim sonra dedim gireblrmym derse kibarca masumca oda hayır çık dışarı demişti bende zaten dersinizden bişey anlamıyom demiştim çıkmıştım şeytan nefret ediyrm kendini beğenmiş egoist :)
010 Yorumla- +1 yıl
evet yaa kendin git kanaman varsa :D onun yüzünden tam gün yok yazılmıştım
- +1 yıl
parmağı galiba :D
- +1 yıl
Ben merhametliyim gardaş :D
- +1 yıl
evet olsun nolmuş :D
- +1 yıl
:D :))
Almanca hocası atmıştı. bir erkek geğirmişti hocada ona bağırırken ben ve bir kız arkadaşım gülme krizine girdik oda bizi dışarı attı :D
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bayan hoca beni yakamdan tutup dışarı attı. Suçsuzdum. Arkadaki arkadaşım kitabı katlayıp arkama sokuyordu. ben bir kaç kez uyardım hoca konuştuğumu sandı direk gelip yakamdan tutup dışarı attı kaltak. Rezil olmuştum sınıfa bir açıklama bile yapamadım.
00 Yorumla
+1 yılmatematik hocama konuyu anlatamadığını söyledim tekrarlamasını istedim tüm sınıfta evet hocam demişti tüm sınıfı ayağa kaldırdım diye beni dışarı atmıştı hiç unutmam :D
03 Yorumla- +1 yıl
normalde anlatamadınız gibi bişey demem hoca derse sarhoş geliyordu erkekti bende ne cesaretse öyle dedim ama beni dersinden geçirmişti :D
Din dersindeyden Hoca melekleri anlatıyordu ve VE DEDİ Kİ MELEKLER ÇOK İYİ İNSANLAR ben de yanım da ki arkadaş için sıraya 'hoca meleklere insan diyor' yazdım gülmemek için elimi ağzıma falan kattım. Hoca geldi ne yazıyorsun sıraya dedi ben de dedim ki hocam meleklere insan dediniz hoca Bisey demedi beş on dakika sonra dersle ilgili bi soru sordu bende bilmiyorum deyince bana dedi ki Meleklerin insan olmadığını biliyorsun ama çık dışarı...
00 Yorumladers mi? okuldan komple atıldık :) konuşmaktan, haylazlıktan, sakaldan :) sakal yüzünden zaten hoca sınıfta görse bile okuldan kovuyordu :D
02 YorumlaEvet gözümde göz kalemi kalmışmış taa nereden gördüydü anlamam :) zira sabah uykusunun azizliğiyle kalemin ne kalemi olduğunu anlamam bile geç sürmüştü :)
00 Yorumla
+1 yılDersanede atıldım :) derse geç girmiştim. telefonum çaldı istemsiz biraz salındım :))) hoca "çık dışarı, hem geç geliyorsun hem engel oluyorsun" dedi :D ben de "canıma minnet" dedim çıkmıştım :)))
04 Yorumla- +1 yıl
normalde atamaz ama benim derse gelmek istemediğimi bildiği için biraz tripkardı :) zaten dersin bitmesine 5 dk vardı. bana da "turist" diyordu :D
- +1 yıl
bir tek o herifin derse girmiyordum ya boşa vakit kaybıydı ama çok severdim iyi kafa adamdı :D hı bir de biyolojici vardı.
ya aslında lise 3 te de o dersaneye gitmiştim hocalar mükemmeldi. lise 3 konularının sorularını hala net çözerim. sene sonuna doğru seneye olup olmadıklarını sordum hocalara varız buraya yazılın dediler. ben de tamam o zaman dedim yazıldım ama hepsi gitmiş yani kandırıldım. normalde duyumlarım hocaların hiçbirinin kalmayacağı yönündeydi yönetimle tartışma olmuş falan fişman ne uzun anlattım o. O
Üniversitede atıldım.. Lisede de çok konuşurdum derste ama hocalar dersten atmak yerine sitem etmeyi tercih ederlerdi.. Akademisyenler cool, hiç uğraşmıyor adsfj
00 YorumlaHocayı bizzat benim dersten atmışlığım var, olur mu öyle?
01 YorumlaTarihçimiz boşyere bağırdığında aynen şunu dedim:'Hocam emekli olmayı hiç düşünmüyomusunuz?, Yaşınız gelmedimi acaba?, Sizede bizede yazık hocam' dedim dersten attı anlamış değilim :D
00 YorumlaAnatomi hocası tarafından kıyafet yüzünden atıldım.
03 Yorumladerse sevgilimle gitmiştim kitap falan da yoktu hocanın gözüne batıp çok güzel atılmıştım :D
02 Yorumla
+1 yılözelikle derste değil, geç kaldığım için atardı hoca bende çıkar gezerdim
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuçsuz yere atıldım. Lisede mat hocası attı kadındı
02 Yorumla- +1 yıl
Başkası bir şey söyledi hoca küfür anlayıp attı beni
- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılöyle şiddetli hapşumuştum ki , bayan hoca çık dışarı hayvan herif , terbiyesiz seni demişti. Bende öğrencisine böyle hitap eden bir hoca bana terbiyesiz diyor , işe bak dedim :D sonuç atıldım :)
03 Yorumla- +1 yıl
okulun yanındaki köpek korkup havlamaya başlamıştı :D :D vııııaaaaappppşuuuuu gibi birşeydi :D
+1 yılüniversiteye geçtim gene atıldım arkadaş derste aklıma hep komik bir şeyler geliyo ee paylaşmak lazım herkes gülsün hatta çoğu zaman hocalar bile güldü ama sonuç aynı çık dışarı.
02 Yorumla- +1 yıl
geçen adam son ders seni büte bırakcam gel muhabbet edicez senin muhabbet sağlam oluyo diyo bu nası bir fantazidir
+1 yılbütün sınıf gülüyorduk herkes sustu müdür sınıfa girince. malesef ben susmamıştım :(
10 YorumlaHocanın yanlışlarını düzeltip onu sınıfa rezil ediyorum diye 4 sene boyunca düzenli olarak dersten " çıkarıldım " :D
00 Yorumla
+1 yılatildim manyak herif derse baslamamsiti. arkadasa bir sey dedim. siz ikiniz disari cikin dedi. cok matah bir seydi zaten dersi. isabet oldu
00 Yorumla
+1 yılkulağım ağrıyordu o yüzden sakız çiğnedim sınıftaki herkes çiğniyordu ki hoca hep bana takıktı onca kişinin içinden beni görüp fırça atmıştı bende çektim kapıyı çıktım sınıftan hoca beni çağırmış ama ben gitmedim.^^
00 Yorumla
+1 yılhayır. iyi bir öğrenciydim. her öğretmenin hayaliydim ben.
01 Yorumla
+1 yılHoca mal mısın kızım sen demişti bende evet dediğim için sınıftan atmıştı beni :( dfgfjklş
03 Yorumla- +1 yıl
İşte asıl mal o._. fgjklşi
Evet okul kiyafeti giymem ben cok azar isittim dersten atildim, gezdim yani bir zararini gormedim :D
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle tarih ve coğrafya derslerinden çok atılmışlığım vardır :)
00 Yorumlaevet suçsuz olduğum halde beni atmıştı.
dersten sonra gelip o tatlı yüzüyle masum masum bakarak özür dilemişti kıyamam :)01 Yorumlaoff sayısını bile hatırlamıyorum başlasam bitmez detaylar:D
00 Yorumlakopya çektiğim için atmıştı çok atıldım okuldanda uzaklaştırıldım biraz yaramazdım
00 YorumlaKim atılmamıştır ki :) ben cok konuşuyorum diye cıkartmıştı
00 YorumlaAtıldığımı hatırlamıyorum da, din dersinde kadınlarla ilgili bir şey de rest çekip çıktığımı biliyorum :D
00 Yorumla
+1 yılUniversitede matematik hocası sürekli atardı beni dersten :) ya geç gelirdim ya da konuşurdum hep iyide olurdu kantinde daha iyi vakit geçiyor :)
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle de fizik dersinden her ders atıyordu adam ya beni dersten atmadan rahatlamıyordu 😜
04 Yorumla- +1 yıl
Neden ya? 😃
- +1 yıl
Hımm 😃
Evet ondan sonra telefonu fırlattım kırılınca agladım alkdadlad geçen sene yani 11. sınıfta :D
00 Yorumla
+1 yılüniversitede sınıfça laboratuvar dersinden atılmıştık. daha doğrusu kovulduk
00 Yorumla
+1 yılTokat yemisligim var kenks dersten atilmadim ama :D
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle valla kenks minyon tipli bir kadindi ama eli sertmis avradin :d zayif kuruydu kemiklerini hissettim la
Üniversitede oldu, hocadan sonra girdim diye sonraki ders gir demişti. :D
00 Yorumla
+1 yılgenelde hiç girmemeyi tercih ediyorum :D
04 Yorumla- +1 yıl
üniversitedeyim :D
- +1 yıl
hepimize :D
üniformam yok diye eve gönderilmiştim okuldan :D
06 Yorumla
+1 yılDoğruları söyleyince sınıftan atıyolardı yav
01 YorumlaHep ayakta gezerdim atmıştı beni :D
04 Yorumlasudan bir sebepden dolayi atildim
00 Yorumla
+1 yılHer gün düzenli olarak atılıyordum
15 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
''Her gün düzenli olarak atılıyorum'' lafını ciddiye alıp birde cool olduğunu söylemenden bir alaka çıkaramadım da ben.
en son kendim kalkip gitmistim :D
01 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum 10 sınıfta 4yıl önce :)
04 Yorumla- +1 yıl
Gelsin mal fransızca hocası bir yıl anamı ağlattı
- +1 yıl
:)))
+1 yılÜnide çık seneye gel dedi 1 sene takmıştı.
01 Yorumla
+1 yılDerse girmem bile bir olaydı
02 Yorumla- +1 yıl
Gibi :)
atıldım ama cıkmadım dersten kanks
01 YorumlaYok, ben örnek öğrenciydim zaten
00 YorumlaHep uslu bir çocuk oldum. Hiç atılmadım =]
00 Yorumla
+1 yılojelerım yuzunden atılmıstım
00 Yorumla
+1 yılatılmayan varmı, bu tadı yaşamayan?
00 YorumlaHiiiiç atılmadım ama atılma eşiğine çok geldim :)
00 YorumlaÇok konustugum için atilmistim birkac kez.
00 Yorumlahayır -,-
04 Yorumla
+1 yılAyy asla! :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ben hem çok çalışkandım, hem de hep gözde öğrenciydim... Öğretmenler bana saygı duyardı.
- +1 yıl
Şimdi bile biriyle karşılaşsam durup hatırımı sorarlar, Allah hepsinden razı olsun...
+1 yılİki kez atıldım.
00 Yorumlaevet üni. tede :D
00 Yorumla
+1 yılHemde kaç kere :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. atıldım :)
00 YorumlaDöverek attı :D
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaAtılmadim
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!