Hiç okuldan veya dersten kaçtın mı?

8. sınıfta Metin2’de hesap kasmak için okula diye evden çıkar, sonra herkes gidince eve geri girerdim. 110 gün mü ne devamsızlığım vardı, ona rağmen geçmiştim 😂
Tam olarak okuldan kaçma değil ama küçük iken öğle yemeğimi yedikten sonra arkadaşlarımla okulun yanındaki AVM ye kaçıp ders saatine kadar takılırdık. Bir kaç kez de okul sonrası kursum iptal edilği için kendi başıma eve dönerdim ailem çıldırırdı çünkü 2-3. sınıftaydım ve ev ile okul arasında büyük bir otoyol vardı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Özellikle lisedeyken arkadaşlar ile baya kaçardık. O zamanlar Şişli'den Taksim'e yürümenin ayrı bir zevki vardı.
yokya kaçmadım ama idari kullanarak , bazen hoşlanmadığım derslere girmediğim oldu
sürekli kaçardık ama servisler geldiğinde okula dönüp servise binerdik
Ohooo cookk iliskiye gircem diye derse girmedim. Sonra yaptiktan sonra girdim
Lisede kaçtım ve yakalandım. Eve kağıtlar geliyordu.
İlk okulda çok kaçıyordum.5 senede en az 1 sene gitmemişimdir
Biraz hantal bir yapıya sahibim, okuduğum okulların bahçe duvarları yüksek olduğu için, üstünden atlayamadığım için kaçamazdım :)
Ama biraz ağır bir şaka oldu. O yüzden ben de içimden sana kızdım. Hakkını helal et. 😁
Her defasında uyumak için kaçtım. Kaçsam da evde uyusam demeye can atardım
Yok ben liseyi devamsızlik yapmadan bitirdim diye onur belgesi almiştım jxjdndn
Bazennn hiç öyle bir huyum yoktu 10. Sınıftan sonra başladım nedense shajjaggh
Yok konuşma olarak olgunlaştın ya. Neyse sık boğaz etmek istemiyorum İçimde derin bir insanım 10 yaşımda itibari bu tür kişilik ruhsal felsefi meseleleri çok düşünür sorgularım. :D
Hic kaçmadığın oldu mu desen benin için dağa iyi olurdu 🤭🤣🤣
Ortaokuldayken bir kere kaçmıştım. Dershanede denemem sınavım var demiştim eve gitmiştim.
Hayır asla böyle bir şey yapmadım.
ortaokukda dayanamamistim
Çok dersin ortasında çıkıp gitmişliğim var
Çokk kaçtım
Çok kaçtım çook :D
Okuldan değil de dersaneden kaçmıştım
Ortaokuldayken (8. sınıfta) çok kaçıyordum
Kaçtım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş