Ya ben bir kez kaçtım, onda da rezil olmuştum. Okulun parmaklıklarından tırmanıp diğer taraftan inmeye korktum. Arkadaşlarım bi 40 45 dakika beni ikna etmeye çalıştı, hatta yoldan geçen bir teyze "Cık cık cık bu gençliğe ne olmuş böyle, ne ayıp hallere bak." demişti daha da çok utanmıştım.
İlk Zamanlar da Biraz Cesaretim yoktu kaçmaya yakalanirim Diye tabiki 😅 ama sonradan alıştım rahatça cesaretle rahat rahat elimi kolumu gezerek çıktım Zaten görevli yok ki ama sonradan önlemler alındı kaçış biraz zorlaştı ne kaçıyordum be orta okul da Ders uzun birine girme ne olacak diyor tenefüste koşarak arka bahçeden atlayıp okulun dışına çıkıyor dum
Bir defa kaçtım. Oda o gün dersler boştu ve arkadaş zoruyla lisede. 😃 Yoksa matematik hocam hep tepemdeydi. Futbol turvlnuvalarini bile izletmezdi bana. Basket takımındasin yeterli o derdi. Vay bee ne günlerdi.
Ewet çok kaçtım ama geneli öğle arası yemek almak içindi yani dersten kaçmadım Hı birde beden eğitimi dersinde yoklama alındıktan sonra kacar erkenn giderdik eve🙈
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla kaçma sayılmaz ama derse girmeyip arkadaki ağaçlık kısımda takıldığım çok oldu 🙈🙈