tıp fakülteleri klinikte ayrılır genelde. o yüzden ilk 3 yıl her yerde aynıdır genelde. antebin klinigi nasıl bilmem ama Ankara üniversitesini tek geçerim bu konuda.
sizde mi çalışıyonuz? o soruları burada ortaokul ögrencisine versen fuller be. biliyorum canım merak etme bende tıptayım. merak etme yabancı kontenjanından gelenler zor geçiyo :)
bizim burada yabancı kontenjanından girenlerin girmiş oldugu sınavda bildigin 2+2 yi soruyo biliyorum. neyse elin yabancısı okuyana kadar türk okusun :)
Yok abi ya. Seçtiğim bölüm matematik ve fizikti. Ve mesela matematikte en son integral çeşitlerini yapmıştık. Fizikte foton, Çekirdek tepkimesini yaptık. Bilmiyorum yani bence o kadr kolay konular değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Hacettepe kanks
1 yıl beklemek zorunda olsamda mı?
Zaman önemli kanks sktr et git gaziantepe :D
:D ya ciddi cevap ver. Benim için önemli bir konu
Gerçekten zaman çok önemli ben olsam beklemezdim.
Tamam teşekkürler
Rica ederim kanks
Sen Van 100. yıla git
Neden
Önce ben şunu sorayım sana. Neye göre bu iki üniversiteyi sordun?
Soru detayını okursan anlarsın
1 yıl daha hazırlanmak mı o beklemek dediğin?
Yok benim durum biraz farklı. Ama son hali böyle işte 1 yıl sonra Hacettepe yoksa bu yıl Gaziantep
Garanti Hacettepe oluyorsa ve beklemende sorun yoksa bence bekle.. Tıp tıptır ama Hacettepe nin adı var sonuçta..
ege tıpta bir ögrenci olarak tabiki hacettepe
hacettepe
1 yıl beklemek şartıyla ama
Hindistan tıp filan yok mu oraya git sen.
:D ya ciddiyim lütfen şakalar yapmayın
Bu yaptığım kıyaslama gereksiz diye düşünebilir misin *
Ya 1 yıl bekleme şartı var ondan
hacettepe tabiki
Pasajbara gittinizmi
Orası neresi
hacettepe
Pasajbara gittinizmi
beklemezdim m. k
Hacettepe Tabiki !
1 yıl beklemem lazım ama
Olsun :) Hacettepe tektir... :) yeri ayrıdır...
Antepli misin
Hayır
Hacettepe
hacettepe
Ama 1 yıl beklemem lazım
değecektir beklemene
herturlu hacettepee
1 yıl beklemek zorunda olsamdamı
daha ıyı olucagı ıcın beklemende fayda var. dusun olmamıs meyve yemek varken 1 sene daha bekleyıp olduktan sonra yesen daha tatlı olmazmı
Kac bindesin knk
Orasını boşver kanka. Sence değermi 1 yıl beklemeye
Git gaziantepe
Tamam teşekkür cevap için
Np kanks kac bindezin bana egitim koclugu yapsana :)
Yapamam ki ben. Kusura bakma
Hacettepe
1 yıl beklemem gerekiyor Hacettepeye gidersem
Hacettepeye değer bence
21 yaşımda başlarım beklersem :/
olsun üniversitenin yaşı mı olur diyolar hep
Haklısın Aslında teşekkürler
bekleme kesinlikle.
Neden
tıp fakülteleri klinikte ayrılır genelde. o yüzden ilk 3 yıl her yerde aynıdır genelde. antebin klinigi nasıl bilmem ama Ankara üniversitesini tek geçerim bu konuda.
Tamamda beklemez ve bu yıl başlarsam Antep'te başlıcam. Ama 1 yıl beklersem Hacettepeyr gitme ihtimalim oldukça yüksek
nerden biliyosun? hiçbir şey kesin degil. gaziantep tıp geldi gitmeyecen tekrar mı hazırlanacan. öyleyse kazanma ihtimalin %10 kanka :)
Hayır ya bildiğim gibi değil. Ama ihtimal gerçekten yüksek
*bildiğin
torpil mi ne söyle? bu sene kazandın gitmezsen okul puanın yarıya iner ki oda full çeksen bile ilk 4000 de olursun bu imkansız rüyanda görürsün
Arkadaş haklı bence
Yok ya torpil değil. Yurtdışındanm ben ve Hacettepe için başvuruda geç kaldım. Hepsi bu
haksızlık var ya. biz o kadar çalışak zor girek siz istediginiz yere girin. adaletini s2m dünya
Hayır ya belli bir ortalama almak zorundayım Hacettepe için ve benim ortalamm hatta beklenenden daha yüksek. Yani bizde çalışıyoruz
sizde mi çalışıyonuz? o soruları burada ortaokul ögrencisine versen fuller be. biliyorum canım merak etme bende tıptayım. merak etme yabancı kontenjanından gelenler zor geçiyo :)
Abi Almanya'daki sınavlar oldukça zor. Ingilizcesi olsun, matematiği, fiziği olsun. Ne ortaokula ya :/
bizim burada yabancı kontenjanından girenlerin girmiş oldugu sınavda bildigin 2+2 yi soruyo biliyorum. neyse elin yabancısı okuyana kadar türk okusun :)
Yok abi ya. Seçtiğim bölüm matematik ve fizikti. Ve mesela matematikte en son integral çeşitlerini yapmıştık. Fizikte foton, Çekirdek tepkimesini yaptık. Bilmiyorum yani bence o kadr kolay konular değil.
o konuların hepsi vardı girdigim sınavda merak etme kolay konular :)
Girdiğin hangi sınavda?
ygs lys. araştır kaç konu var bak
Bizdede daha fazla konu vardı. Getmezse sen öyle diyorsan öyledir. Ama sistem buna izin veriyor, benim yaptığım bişey yok
*herneyse
Hacettepe varken
hacettepe
Hacet yap :D
Tabiki Hacettepe
1 yıl beklemek zorunda olsamdamı
Pişman olmicaksin merak etme
Hacettepe tabiki
Ama 1 yıl beklemem lazım Hacettepe gidersem