Bu yıl Gaziantep'te tıpmı yoksa bir yıl beklemek şartıyla Hacettepe tıpmı? Siz olsanız 1 yıl beklermisinz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tipci olarak tabsiyemi soracak olursan SAKIN daha fazla vakit kaybetme derim, hazirlik, egitim 6 yil+uzatmalar, tus, zorunlu hizmet falan filan derken yas alir basini yurur. Tip her yerde hemen hemen ayni Turkiyede. Onn disinda zaten Haceteppede hep ineklerle okuyacan, daha da zor olacak kizim, neden zorun en zorunu sececen
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem tutturdu orasının eğitimi daha iyi bekle diye
Cevap sahibi+1 yılSrn bilirsin ama tip zaten uzun yahu,21 yasinda baslamak da ne demek. Srn bilirsin ama ben en kolay olani secerdim yinede sen gaziantepte ve hacetepede tanidik birer tanidik bul ve sor
Tıp öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim: Bekleme, gir. Hiçbir farkı yok. Adam gibi çalışan Kars'ta da yapıyor, İstanbul'da da. Olay şu: Gir, çalış, TUS'a gir, iyi puan al, o zaman istersen Hacettepe'ye girersin. Enerjini 6 yıl boyunca gireceğin sınavlara ve TUS'a sakla derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2012'de ilk girişte kazandığım bölümü beğenmedim. Geçen yıl da puanım düşüyordu, onun için bu yıl tercih yapmak zorunda kaldım. 2 yıl kaybetsem de buna değdi. Boğaziçi geldi sonunda :)
https://i.hizliresim.com/8mQmkV.png03 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler kardeşim. Başarılarının devamını diliyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler kızlar, darısı başınıza.
Soran bacım, ek yerleştirmeyle bu ünilerde Tıp için kontenjan açılacağını hiç sanmıyorum. 1 yıl daha bekleyecesin :/
Yazik etme kendine.. bosver tip okuma hele bir sene hic bekleme hic bir farki yok... tip OKUMA gerek yok git cok guzel rahat bölümler var onlari oku... pişman olursun tip okuduğuna
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden pişman olayım. Ben çok düşünerek bu bölümü seçmeye karara verdim zaten. Severek yapacağıma inanıyorum
Soran+1 yılSevebileceğim başka bir meslek yok :/
Soran+1 yılKorkutma beni ya
Soran+1 yılZor biliyorum ama severekte yapılabilir. Hangi yönden şikayetçisin
- +1 yıl
Bu durumda baska her yönden şikayetçiyim. ...
bir kere cok uzun bir yol hem de cok
Dersler cok yogun ve ağır
Çalıştığının karşılığını da her zaman almayabiliyorsun... tusu kazanmak için kendini heba etmen gerek... daha sayım mi
Telekominikasyon mühendisliği var
Bogazici işletme var
Dis hekimliği bile çok daha güzel rahat
Onları da düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
54Cevap
+1 yıl1 yıl biraz riske olabilir. emin misin kendinden cunku dunyanın bin turlu hali var sonucta gaziantep tıpda gayet iyi ama sen bilirsin bir sene az degil
00 Yorumla1 yıl ne bekliyosun tıp tıptır yani zaten ömrün boyunca okuyacaksın bir de üniv ayrımı yaparsan ohoooo :D gaziantep tıp olsun 1 yıl sonra istediğin olmazsa pişmanlık diz boyu olur :)
00 Yorumla
+1 yılşu anda tercihler geçti ama umarım gaziantebi tercih etmişsindir tıpın hiçbiryerde farkı olmaz zaten 6 yıl okuycan. kazandığın halde sakın bir yıl bekleme derim
00 Yorumla
+1 yılTabiki hacettepe tıp. Ama o da tıp bu da tıp:d ben olsam 1 yıl beklemem, bellimi olur sınavda heyecandan inme iner öyle kalırım:d sonra hayat üniversitesi mezunu olma da :d
00 Yorumla
+1 yılHacettepe tabi ki de.. ama egitim düzeyleri biraz fazla agir olabiliyormus okuyan arkadaslarimdan duydugu kadariyla..
Su da var , Hani her okul da ayni egitim veriliyor.. puanin tutuyorsa tabi ki de Hacettepe ^^06 Yorumla
Soran+1 yılHacettepeye gidersem 1 yıl geç başlamış olucam ama :/
- +1 yıl
ama daha iyi de egitim alicaksin bunuda unutma ^^
Soran+1 yılEvet Ama tıp zaten uzun sürüyor ve ben 21 yaşımda başlıyor olucam
- +1 yıl
Tıp okuma niyetin varsa bunada katlanman lazim ^^
Soran+1 yılKatlanabilirim ama ne bilim bir zaman sonra aile kurmakta isticem..
- +1 yıl
herseyin zamani var.. olacak olan olur maalesef.
+1 yılBence Gaziantep civarında falan yaşıyorsan yani ortama ayak uydurabileceksen Gaziantep'e git. Notlarını yüksek tut. Hacettepe'ye gel :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor oluyormu yatay geçiş
- +1 yıl
Çok zor değil bence. Çalışırsan olur.
+1 yılokulu bitirdikten sonra doktor olmuyo musun bitirdiğin üniversitenin ismi için zaten 6yıl okuycsğın bir bölümün üstene 1yıl daha mı koyucan?
02 Yorumla
Soran+1 yılIsmi değil eğitim kalitesinden dolayı ailem beklememi istiyor
- +1 yıl
hacettepe kesinlikle daha iyi olabilir ama bilmiyorum yani ben böyle zorlu bir bölğmde o kadar uzun zaman okuycsk olduğumu bilip bide üstğne bir sene daha it gibi hazırlanmayı gereksiz buldum :/
+1 yılÜlkenin en iyi tıp fakültesini kıyaslamaya utanmıyor musun? Tabi ki Hacettepe yıkıl karşımdan :))
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi 1 yıl beklemek zorundayım Hacettepeyi seçersem
- +1 yıl
Bekle ölmezsin tek kaybın 1 yıl olur ama meslek hayatında Hacettepe senin her zaman referansın olacak.
Sana şöyle bir örnek vereyim:
Ben acemi birliğini Tuzla Piyade Okulu nda yaptım ve oradayken "sizler şanslısınız. Gittiğiniz usta birliğinde farklı davranırlar burada iyi eğitim aldığınız için" demişlerdi. Ankara ya gittiğimde sormuşlardı ve Tuzla Piyade Okulu dediğimde rütbelilerin tavrı daha farklıydı ve soğukta ya da güneş altında herkes eğitim yaparken ben ya çay ocağında veya gölge de uzanmış yatar durumdaydım. Şimdi anladın mı eğitim aldığın yerin öneminin ne olduğunu. Şef seçilecek ise Gaziantep ten geleni değil Hacettepe den geleni öne alırlar. İyi düşün...
Soran+1 yılHaklısınızda 21 yaşımda başlamak biraz geç gibi değilmi
- +1 yıl
10 yıl değil alt tarafı 1 yıl amma uzattın ya. Tamam git Gaziantep e...
+1 yılBence bekleme tip 6 yil zaten bir yilda kaldin desek hayata zaten geç atilcaksin madem kazanmissin bence git derim sonuçta bu bir isletme değil her yerde ayni
00 Yorumla
+1 yılHacettepe iyidir ama 1 sene diyorsun. Ben bir sene bekleyeceğim istediğim bölüm için, sen de bekle. :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşında başlicam üniversiteye :/
- +1 yıl
Ben de 20'de başlayacam apla. Olsun bak benim askerlik sorunum var bir de. Sende o da yok.
tekrar girince kazanacağın ne malum.. tehlikeye atmaya gerek yok saflık yapma bence.. bu şekilde düşünüp de diş hekimliğine razı olan arkadaşlarım var..
00 YorumlaAntepte yasiyorum ne icin beklemeyi düşünüyorsun il icin mi yoksa egitim kalitesi icin mi il içinse basil biryer vs gibi aklinda soru işaretleri varsa yardimci olabilirim belki
01 Yorumla
Soran+1 yılEğitim kalitesinden dolayı
+1 yılAdriana Lima mı Kibariye mi diye soruyosun şu an :)
14 Yorumla
Soran+1 yılYa Hacettepe ye gidersem 1 yıl beklemem lazım ondan
- +1 yıl
1 yıl beklemem gerek derken yeniden sınava mı hazırlanacaksın?
Soran+1 yılBiraz karışık benim konu. Ama son hali böyle işte. 1 yıl beklersem Hacettepe yoksa Gaziantep
- +1 yıl
O zmn bekleme zaten min. 6 sene okuycaksın
Hacettepe. Bölüme aldanıp üniversiteyi göz ardı etme. Boğulacaksan büyük denizde boğul. Hacettepe mezunu olarak saygın ve lisans üstü eğitim ile tercih edilen doktorlar arasında ol.
10 Yorumlaantep e git tıp oku. seneye hacettepe geleceği garanti mi ? bakarsın sınava gireceğin gün hasta oldun.
Antep de o kadar kötü değil.12 Yorumla
Soran+1 yılGaranti olsa yinede Gaziantep mi
- +1 yıl
1 yıl sonrası için garanti verme bana. Antepe git. okul bitince yurt dışına gider marka yapar gelirsin. Hacettepe tıp mezunlarının yarısından çoğu doğudaki vasat üniversitelerde uzmanlık yapıyor. yani lisans eğitimi ile de bitmiyor.
Ama sana tavsiyem okul bitince medical elektronik alanında master yap. Bunu yapan çok az doktor var. Tıb ın hasta iğleştiren tarafında kalma. Tıp nasıl gelişir tarafında ol
+1 yılgir antebe bekleme yapma bir yılını heba etme zaten tıp seçince de yıl kaybedersin nerdeyse kesin
☭03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ailem eğitim kalitesinden dolayı bekle diyor. O yüzden ikilemdeym
- +1 yıl
hadi sınavda bir talihsizlik oldu kazanamadın? beni dinle derim
Soran+1 yılYa benim durum biraz farklı. Olması büyük ihtimal yani. Sadece 1 yıl bekleme şartıyla
senin gelecekle ilgili ne hedeflediğine bağlı, doktorlukta üniversite çok önemli değil ancak, akedemik düşünüorsan önemli olabilir ancak bence deymez gaziantep tıp oku
00 Yorumla
+1 yıltabiki gaziantep neyin hırsı bu tıp mühendislik değil ki nerde olursan ol aynı ilerleyip geliştirmek sende bitecek bir olay
07 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama ailem bekle diyor :/
- +1 yıl
2 arkadaşım hacettepe tıp ingilizcede ve çok çok zorlanıyorlar. İyi düşün hepsinden önemlisi senin hayatın boşver başkasını. Ailen olsa bile
Soran+1 yılBu İngilizce bölümünde derslerin % kaçı İngilizce biliyomsn?
- +1 yıl
Hepsi
Soran+1 yılTamm teşekkürler. Öğretmeler o halde iyi İngilizce biliyordur demi? Bide arkadaşlarının İngilizce seviyesi neydi? Kusura bakma soruya boğdum seni
- +1 yıl
Valla orta düzeydi. Mesela hazırlığı okumadılar direkt 1den başladılar ama çok çektiler çekiyorlar. Bir sayfa çevirip 1 sayfa çalışıyorlar ki tıp notlarının binlerce notlardan oluştuğunu düşünürsek sen tahmin et
Soran+1 yılArkadaşlarınla irtibata geçme şansım varmı. Üniversite konusunda konuşmak isterim, gercekten çok yardımcı olur konuşma fırsatım olursa
Gaziantep tip bir sene bekle de gaziantep ten de ol görürüz ozaman seni azi bulmusken hapis bence.
00 Yorumla
+1 yılBen bekledim ama akdeniz için gaziantep şişirilmiş bir balon diyorum öyle çok matah değil gittim gezdim
00 YorumlaŞaka gibi sormuşsunuz. Hacettepe tek geçerim. Tebriklerr
03 Yorumla
Soran+1 yılHacettepe dersem bir yıl beklemek zorundYım :/
Bence daha fazla zaman kaybetme antep çok güzel bir şehir bir gitsen bir daha bırakmak istemezsin emin ol we üniversite muhteşem hiç düşünme bence seneye ya olmazsa
00 Yorumla
+1 yılŞimdi mercedes vs fiat araba kıyaslaması gibi olmuş. Hacettepe tabikide. Eğitim olarak ikiside aynı sayılır ama hacettepe insanın ufkunu açar.
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşında başlarım Hacettepe yi seçersem
- +1 yıl
Objektif olarak kıyaslama yaptım zaten. Git antap tıpa başla yani. hazırlığı var oranın muafiyet sınavına çalış. Hazırlığı gec direkt 1 den başla. Hic vakit kaybetme.
1 seneni boşuna harcama tabiki bu yıl antep
Zaten okulun 6 yil suruyor, iyice gec kalma. 1 sene, cok pisman olursun. Ben oldum, sen olma :)00 YorumlaGaziantep tıp güzel , hele o yanındaki çay bahçesi ^^
Bence Gaziantepte kalma şansın varsa iyi olur02 Yorumla
Soran+1 yılAilem eğitim kalitesinden dolayı 1 yıl bekle diyor. Ikilemde kaldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılPuan tutuyorsa tabii ki hacettepe ama hacettepeye girebilecek durumda olsam. Özel bir üniversiteye giderdim. Hem yüzde yüz burs, hem de ayda 5000 liraya kadar eğitim bursu veren üniversiteler var ilk yüzde olanlara
04 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi iki şeçenegim var. Ya bu yıl Gaziantep ya da gelecek yıl Hacettepe. Sence 1 yıl beklesem mi
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl bekleme olayı girdiği için benim tercihim gaziantep olurdu... 1 yılını kaybetme, ki zaten seneye hacettepe olacağı da garanti değil...
Soran+1 yılGaranti farzet. Yinede gaziantep mi
Cevap sahibi+1 yılEğer garanti farzedersem 1 yıla değer. O zaman hacettepe derim işte. Ama nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
+1 yılRisk almaya degmez. Gaziantepte oku gitsin.
Tusta kasarsin iyi bir yer olur.00 Yorumlaen iyisi omü deniz önünde orman arkanda... Ankara 5 para etmez.
00 Yorumlasonuçta doktor olacaksan neden bir sene geç olsun ki. bence gaziantepe git.
04 Yorumla
Soran+1 yılEğitim kalitesinden dolayı ailem brklememi istiyor. O yüzden ikilemdeym
Soran+1 yıltamam teşekkürler bilgi için
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaziantep tabiiki sonucta hangi uni olursa olsun doktor oluyosun bu sahlik alani uni farketmezki muhendislik icin onemli ama tip icin sakin bir seme daha heba etme
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem bekle diyor :/
Cevap sahibi+1 yılYok ya hicbiseyin garantisi yok bu hayatta belki hasta olcaksin birden hersey daha kotu olcak bak ben izmirde iyi bir anadolu lisesinde okuyodum ve gayette caliskandim ama son sene birden hastalandim okul dersane hepsi kaldi oysaki herkes benden derece bekliyodu yani ne olcagi belli olmaz kazanmissin git kardeşim hic oyuna riske gerek yok derim
Soran+1 yılRisk olayı yok farzet. O zamanda Gaziantep mi
Cevap sahibi+1 yılEver Gaziantep çünkü tipta uni nin onemi yok
+1 yılEğer hacettepe tıp seneye garanti ise tabii ki hacettepe:))
00 Yorumlagaziantepte olur 1 senen gitmesin ama sorun olmaz diyosan ankarada okumak ayrı bir güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında beklersem 21 yaşında başlarım diye kafama takıyorum.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılşu an Gaziantep i kazandım ama seneye kesin hacettepeye girerim mi diyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
VAlla bilemedim türkiyenin en iyi tıp fakültesi hacettepe sen de biliyorsun ama madem kazanmışsın 1 yıl önceden gitmek var bilmiyorum arada kaldım :((( çok zor bir durum
İkisinde tıp mk ne fark eder hem seneye Hacettepe tutturacağın ne malum
01 Yorumla
Soran+1 yılTutturacağımı düşünürsek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle Hacettepe bende hacettepeden mezunum...
1 yıl boşyere kaybetme bence03 Yorumla
Soran+1 yılAma Hacettepe ye gidersen 1 yıl beklemek zorundayım
Cevap sahibi+1 yılHacettepe dururken değil 1 yıl 2 yıl beklenir büyükşehir her yönden daha avantajlı senin için ankarada üni okuyanlar çok şanslı bence şansını tepme bende işletme okudum
Arada uçurum var eğer bir yıl bekler çalışırım dersen kesin bekle ama bekleyemem dha çalışamam dersen tıp seçme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBeklerim ama tek taktığım şey beklersem 21 yaşımda başlarım üniversiteye :/
Soran+1 yılEvet bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHacettepe'nin ışını söndürdüler artık çapa tıp zirvede ama iş açısında saygılıkta tabi ki hacettepe.
00 Yorumla
+1 yılOkul bitince doktor oluyosun yani farketmiyor hangi okuldan mezun oldugun. Bu dedigim tip fakultesi icin gecerli
00 Yorumla
+1 yılmezun olduğunda sonuçta doktor olacan devlette ha o tıp ha şu tıp
00 Yorumlahacettepe tabii ki olum deli misin 1 yıl daha yat nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiride çıkıp dememişki tercih zamanı geçti sen neyin kafasını yaşıyon:DD
01 Yorumla
Soran+1 yılPfff geçtiğini bir sen biliyosun zaten..
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta beklemez antep tıpa giderdim gelecek sene hacettepenin geleceğinin garantisi yok sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılGarantisi olduğunu düşünürsek. Bir yıl beklermisn
Cevap sahibi+1 yılgarantisi olduğunu düşünürsek beklerim tıp'ın babası hacettepe tıp ve ist cerrahpaşatıp.
Soran+1 yılTamam o zaman teşekkürler cevap için
+1 yılbekle la bu hacettepe.
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşımda başlicam ama beklersem :/
- +1 yıl
ya bu hacettepe, 1 seneden ne olur zaten o kadar beklemişsin 1 sene daha bekle..
+1 yılHacettepe tabikide :)
00 YorumlaHacettepe ama bekleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklemek zorundayım Hacettepe için. Sence napayım
+1 yıl1 2 3 tıp!!!:D
tıp farketmez
1 sene kaybetme00 Yorumla
+1 yılniye anteple hacettepeyi kıyaslıyosun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılO konu biraz karışık ama 1 yıl beklemeye değermi
+1 yılTürkiyenin en iyi tıp fakültesi hacettepe tıp
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl beklemek zorunda olsamdamı Hacettepe
- +1 yıl
Akademik kariyer düşünüyorsan olabilir ama doktorluğunu yapacaksan beklemenw gerek yok git oku
+1 yılkesinlikle hacettepe karşılaştırmaya kapalı
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 beklemek zorundayım ama
- +1 yıl
o zaman bekleme derim bir an önce başlamaya bak zaten 10 yıl sürüyo :D
+1 yılhacettepe için beklenır.
04 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşımda başlicam öyle yaparsam :/
- +1 yıl
sen verıceksın kararını.1yıl çok buyuk bı kayıp değil.
Soran+1 yılAilem eğitim kalitesinden dolayı bekle diyorlar. O yüzden ikilemdeym
Hacettepe tabiki bir yıldan hiçbirşey olmaz bekle
01 Yorumladicle tıp geliyosa git antep berbat bir şehir
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden berbat abi
Antep. Zaman ve risk almaya değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem eğitim kalitesinden dolayı beklememi istiyor. O yüzden ikilemdeym
Hacettepe olasılığı varsa 1 sene nedir ki
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm Ama o zaman 21 yaşımda başlicam üniversite ye
Soran+1 yılTıp zaten uzun sürüyor üstüne bide 1 yıl daha ekleme konusunda kararszm işte :/
+1 yılHacettepe tabiki buda sorumu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 yıl geç başlicam yani 21 yaşımda :/
- +1 yıl
Olsun
Seneye kazanabileceğine inanıyorsan bekle.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılTabiri caizse atla eşşek kıyaslanması olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılYa orası öyle ama Hacettepe ye gidersem bir yıl beklemm lazım. Sen 1 yıl geç başlarmıydn
- +1 yıl
Benim değil senin ne istediğin önemli
Soran+1 yılKararasızım işte. 1 yıl beklersem 21 yaşımda başlicam üniversiteye
+1 yılTıp okuda istersen git hakkaride oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir s. git tıp. !!
00 Yorumla
+1 yılhacettepe
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl beklemem lazım ama
- +1 yıl
gaziantep çok güzel bir şehirmiş diye duydum ama okul nasıldır bilmiyorum. hacettepe tıp ekoldür ama bu yüzden karar sana kalmış. 1 yıl daha beklemek gelecekteki hayatını düşününce hiçbir şey bence, riske atarım dersen 1 sene bekle derim.
Soran+1 yıl21 yaşımda başlıyor olucam üniversiteye :/
- +1 yıl
27 yaşında başlayan biliyorum takma onu kafaya :)
Soran+1 yılNe bilim abla ya belki ilerde aile kurmak felan isterim o yüzdende tereddüttediym. Geç olucak diye
- Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler