Özel güvenlik görevlilerine neden değer verilmiyor nereye gitsen hep asgari ücret ve uzun geceli gündüz mesailer var niye böyle?

özel güvenlik hizmetleri emniyet hizmetlerine yardımcı olarak 5188 sayılı yasayla kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapılmaktadır. ama hiç bir sosyal hak yok özlük hakkı yok polisler bekçiler her türlü sosyal haktan yararlanırken toplu taşımaya bedava binerken özel güvenlikler sadece kuru bir asgari ücret maaş almaktadır. indirimli bile toplu taşımaya binememektedir neden bir düzen yok bu meslekte acaba yaani niye hep ezilen özel güvenlikler oluyor beline tabanca verdiğin adam bırakda biraz iyi şartlarda insan gibi yaşayıp öyle görev yapsın yaani haksızmıyım? ayrıca şirketlerce güvenlikten elbise parası kesmek boş senet imzalatmak keyfi maaşından para kesmek angarya işler vermek vs vs her türlü pislik var bu sektörde yaani ben bu sebeble bıraktım bu işi kimliğimide kırdım attım lanet olsun bizi böyle hayata küstüren ve bu hallere getiren tüm insanlara yaani..!
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
resim temsilidir
Özel güvenlik görevlilerine neden değer verilmiyor nereye gitsen hep asgari ücret ve uzun geceli gündüz mesailer var niye böyle?