AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aynen okumayanlar daha mutlu
cahil kalanlar daha mutlu
Aynen herseyi biliyorlar her konu hakkinda fikir sahibiler.
@xxbirsenxx cehalet erdemdir diye bi söz var zaten
Kpss artık zorlama sende rahatla
Ne yapayım
Yas olmuş 29 bu yaşa kadar olmadiysa hiç olmazsa başka bir iş bul dene calisirkende hazırlanırsin
her evlenen mutlu değil bence..
Okumayla alakası yok bence.
Birazcık şans işi diyelim
Aynen valla
Her şeyin fazlası zararlı
Bende öyle düşünmeye başladım
Cahil insan en mutlu insandır
cahil derken okumuş cahiller de çok ama maksat okumak sa haklısın bende diyorum keşke okumasaydım, liseden sonra tamam deseydim zamanımı boşa harcamışım senelerce aöf okudum boşa kürek çektik Türkiye de 8 yıl Üniversite okuyacağına ABD de 2 sene oku yeter
Konuyu nasıl Amerika'ya falan getirdin ya üfff
Nasıl mı getirdim şöyle izah edeyim Türkiye de neden okuduğuna bile artık pişman olmanın nedenini örneklerle ifade ettim sen dedin ya cahil insan mutlu insandır, hayır aslında Türkiye de Üniversite okumak zaman kaybıdır Türkiye de Üniversite okuyacak san ODTÜ, Bilkent, Boğaziçi gibi üniversiteler de okuyacaksın, haricinde zamanını kaybedersin, sölese ülkende kaç Üniversten, Dünya da ilk 100 için saysan birkaç tane çıkmaz, Onun için sözü neden ABD ye getirdiğimi anlarsın ya da 200 üniversitemiz var Avrupa bizi kısknıyor deme sakın :) sonra böyle mutsuz olanlar daha çok olur
Ha bu arada sana şurda şu uzun yorumu yazdığım da 5 dakikamı kaybettim işte böyle 5 dakikamı da boşa harcıyorum bu da israf biliyor musun yani senin gibilerine 5 dakikalık yorum yazmak zaman kaybı
Lan cahillikle zaman kaybının ne alakası var okula gidince bilgili kültürlü olmazsın bilgi sadece okulda değil senin ki sadece duyduğun Avrupa şöyle batı şöyle diye duyduğun sözlerle oluşmuş bi ABD özentiliği tek açıklaması bu Türkiye düşmanlığı senin ki ABD lilerin bokunu yersiniz siz (SİYASİ GÖRÜŞÜM YOK )
Yazma yapram yaz diyen mi oldu
Bak koçum bü ülke de bir eksiklik varsa görüşlerimi açık açık özgürce ifade ederim benim de siyasi görüşüm yok ikincisi ABD hayranı değilim ben batılıların olumlu yanlarını örnek alan biriyim olumsuz yanlarını değil, Üçünsü LAN kelimelerine dikkat et, ABD Boku yersiniz kelimelerine de dikkat et ben senin akrenin muhatabın değilim Sen kimsinki benle böyle konuşuyorsun Beynin de Profilin gibi karanlık illa bişeler yazacak yüzüme karşı söyle yanımda söle
hani yiyorsa özele gelirsin bir adres verirsin adam gibi tartışırız o zaman yüzüme karşı Lan dersin işte tabi öyle bir yürek varsa sende
Bak cahilliğin yobazlığın hemen belli hiçbir bok yapamazsın
ben konuşalım diyorum tartışalım diyorum kavga edelim demiyorum cahil değilim ben asıl cahil sensin kafanda karanlık profilinde, istersen yaz özele öyle güveniyorsan kendine ama işte öyle tartışırken yüzüme karşı o lafları bana diyeceksin ben klevyeden yazmasını sevmem
çok boşsun zaman kaybısın hadi bir yol al bakalım
Sg ABD özentisi Avrupa boku yiyen cahil
ABDli boku mu güzel yoksa Avrupa mı hangisini daha çok seviyorsun?
işte beynin boş küfür ediyorsun :) ama yüzüme karşı demen önemli ben sana yüzüne karşı söyleyeceğim burda değil tabi gelirsen
Tartışalım konuşalım diyordun şşimdi yazmaya korkuyorsun
işte benimle bulursan sana söylerim yüzüme karşı aynısını diyeceksin
Hadi git de Avrupa boku ye sen ABD boku ye
ben yazıyorum korkan sensin özele gel
Kudur 😂😂🤣😂😂😂
Her durumun kendine göre sıkıntıları var ama
Ben okumuyorum mutsuzum
Evet öyleler
Evet, daha mutlu.
Aksine pişman
Evlen koca parası ye ;))
Bence okuyan insan daha mutlu