Anadoluya gitmeli bence, cunku saglik meslege giderse o iste ustalasicak peki ya daha sonra o isi yapmayi istemezse? Belki daha sonra muhendistlik askerlik ne biliyim baska bisey ister belki... daha sonra demesin keske gitmeseydim diye. Ama su var saglik meslege giderse 2000-2500le is bulabilme imkanlari varmis, bunuda soylemek isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
+1 yılanadolu liseleri üniversite icin daha genis kapsamlı olur ayrıca iyi bir anadoluya giderse lisede dil ogrenebilme sansı da olur ki bu buyuk bisey. saglık meslek okumadım ama okuyan arkadaslarıma gore lys zamanı daha cok avantajım oldu anadolu diyorum o yuzden
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim çok.
- +1 yıl
ne demek
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yıl364 puanla sağlığa gidemez puanlar tavan yaptı en az 390 almalıydı.. Ben sağlık meslek ATT mezunuyum lise bitti atandım Hemşirelik radyoloji labaratuvar okuyanlar kaldı.. Ama 4 sene sonra hangi meslek alınır bilinmez
06 Yorumla
Soran+1 yıl390 mı? Kesin değişti yani? Peki sağolun.
- +1 yıl
Ben bile 6 sene önce 380 puanla girdim :D düşün yani :) rica ederim
- +1 yıl
Tabiki değil.. En az 90 üstü alman lazım KPSS den yoksa atanamıyosun
- +1 yıl
Ben olsam okumazdım özelde cok çalışacak az para alacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşimde 370 civarı aldı. Ailem sağlık meslek diyor ama ben anadolu lisesinden daha iyi yerlere geleceğiniddüşünüyorum. Ideallari yoksa verin sağlık mesleğe
23 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik istiyor da, atama sorunu...
Cevap sahibi+1 yılKpss yüksek yapar atanir :/
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eğer çalışırım diyosa Anadolu derim. Çünkü çalıştıktan sonra üniversite imkanı daha fazla. İyi bir üniversiteye de giderse mezun olunca iş garanti gibi bişey olur.
Fakat çalışmam, eğlenirim falan diyosa Sağlık Mesleğe gitsin. En azından liseden mezun olunca elinde işi olur.10 Yorumla
+1 yılAnadolu'ya girsin ve olağan gücüyle çalışsın sağlık meslek mezunlarına 3 4 kat maaş farkıyla özelde mühendis olsun. Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine, masal bu kadardı. Şaka falan ama inanıyosa Anadolu derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılPekâlâ. Sağolun.
- +1 yıl
ne sağlığı delimisin. liseden sonra bile iş imkanı var boş kalmazsın ama anadoluya gidersen güzel bir üniversiteye gitmen gerekicek.
- +1 yıl
Genel bir fikir sundum. Ailenin maddi varlığına kadar pek çok etken var bu seçimde aslında.
Anadolu ve fen liseleri çok PÜF meslek liselerine göre, Tabikide sağlık meslek orda bir geleceğini yaparsın, çalışarak çalışma şevki kazanırsın ve hayatının ielrleyen zamanlarında çalımaktan sıkılamzsin
00 Yorumla
+1 yılBen gittim , bitirdim. Hemşireyim ve atanamıyorum. Anadoluya gitsin, güzel güzel okusun, tek bölüm dayatılmasın onada. Kendısı seçsin olgunlaşmaya başladıgında.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa atanamayan görüyorum.
- +1 yıl
Bu yıl puanlar çok yukseldi. Çok zorlaşmaya başladı. Ve lise mezunu olarak atananlarda eskisi gibi değer görmicek ve sağlık meslek mezunlarının işi zorlaşıyor , ki 4 yıl sonrasını düşünemiyorum.
Soran+1 yılHadi ya...
- +1 yıl
Ayrıca ben mezun olurken 400 ustuydu puan.
+1 yılSağlık tabiki ama TSR olmasin okulda adam yerine koymazlar ATT veya Hemşirelik iyi..:)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Sağlık meslek az kaldı ülkemizde tüm kontejanları doldurucaklar bu iş konusunda
13 Yorumla
Soran+1 yılEn az 390 olmuş doğru mu?
- +1 yıl
bilmiyorum onu ama şunu biliyorum sağlık meslek liseleri çok çoğaldı ve menzunlarda çok ilerde bu iş de dolucak özel okullar sağlık meslek lisesi açıyor ve puan almadan giriyosun çalışmasan bile geçiyosun ve sağlık çı oluyosun bence sağlık meslek tercih etme ama iş olarak bakarsa iyi bir meslek
Soran+1 yılPekâlâ. Sağolun.
kısa yoldan cok uzatmak ıstemıyosa saglık meslegı dusunsun ıssız kalma gıbı bı durum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru, o yanı güzel.
+1 yıltabiki sml benim kardeşim tıbbı sekreterlik okudu lisede kpssden puanı aldı memur şu an gül gibide maaşı var
03 Yorumla
Soran+1 yılValla kimisi anadolu diyor kimisi sağlık. Kafamız karıştı...
Sağolun.- +1 yıl
şu bir gerçek anadolu okuyup üzerine üni gerekecek bunda üzerine üni okuyup iki kat daha kariyer yapar akıllı insan.
Soran+1 yılHaklısın aslında.
Sayısal yoksa Anadolu'da sürünür bir halt çıkmaz.
Sağlıkta KPSS de iyi bir puanla memur oldu bitti :D00 Yorumla
+1 yılkesiikle sağlık meslek. anestezi secsin. ben anesteziciyim daha rahat diyerlerine göre..
05 Yorumla
Soran+1 yılSağolun tavsiyeniz için.
- +1 yıl
anadolu lisesinin bir ağırlığı var kpss lgs lys gibi. sağlık meslkte o sorun çok olmaz. Bu sne bilmiyorm ama puanı normal. nn 383ile girmiştim. ege cvresinde iseniz okul tvsiye edebilim
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
malesef yardımcı olamiyacagim ;) dediğim gibi ilk yazarken anestezi yazin. smdiden başarılar :))
Soran+1 yılTeşekkürler
sağlık meslek oku kpss ön lisansta 3000 eleman alıyorlarsa 2000 i sağlıkçıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Sağlık meslek diyorum sağlık sektöründe boşta kalmaz liseyi bitirince işi direk hazır isterse üniyede devam edebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Sağolun.
Zeki çalışkan sağlam bir üniversite okuyacak kapasite varsa anadolu lisesine gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Sağolun.
+1 yılACİL YARDIM. Şu an ANADOLU MU OKUMALIYIM YOKSA ANADOLU TEKNİK SAĞLIK MESLEK Mİ?
SEÇİM YAPMAK İÇİN COK KARARSIZIM
AKLIMDA BELİRLİ MESLEK OLARAK DJLIK VAR. YANITLARSANIZ SEVİNİRİM00 Yorumlakötü bir anadolu lisesinde okuyorum 9. sınıfım sağlık mesleğe puanım yetiyor ve başından beri sağlık meslekle ilgili hayallerim var 10. sınıfta geçiş yapmak istiyorum ne yapmalıyım?
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlar sağlık meslek 390 ne demek o kadar olmaz zaten şimdi belli olmaz teog tercihlerine göre belli oluyor geçen sene en düşük 348den başladı ankarada düşüktür yani
00 Yorumlasağlık meslek. doğru olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPekala
+1 yılPeki hangisine gitti?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnadoluya gitti ünide şu an
+1 yılSAyısal yoksa saglıgı secsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sayısal üzerine değil mi?
- +1 yıl
anadoluda daha fazla sayısal var
saglıkta ise sayısal hafif - +1 yıl
ama yine de sececegi bölümün derslerini netten araştır ona göre gitsin
Soran+1 yılBunu bilmiyordum. Sağol.
Saglik meslek en iyisi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSağolun. Puanları en az 390 oldu diyorlar, doğru acaba bir bilginiz var mı?
Soran+1 yılYorumlarda bir arkadaş öyle dedi de.
+1 yılSağlık meslek...
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun. Puanları en az 390 oldu diyorlar, doğru mu?
- +1 yıl
Daha açıklanmadı diye biliyorum:-)
Soran+1 yılPeki
Kesinlikle sağlık
04 Yorumla
Soran+1 yılNicin.
- +1 yıl
Meslek garantisi var. Anadolu okuyup da eli boş dönebilir. Avantajları var tabi dejavantajlar da ama bence sağlık şahsen ben de meslek lisesi okuyorum. İş imkanı olur en azından. Eğer o da istiyorsa düşünmesin. Sevdiği bir meslek yapabileceğini düşündüğü bir bölüm seçsin. Her türlü yapar.
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Sağol.
Anadolu ;)
00 YorumlaSağlık tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılNiçin.
Soran+1 yılHadi ya. Peki sagolun.
sağlıkkk
03 Yorumla
Soran+1 yılNiçin.
Soran+1 yılPeki.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri