AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Kadın olduğun için değildir yeterince otoriter değilsindir. Birkaç seni takmayanı işten çıkar bak bakalım kalıyorlar mı öyle
Duygularını işine karıştırma asla ,, herşeyi seviyeli tut , iş ayrıdır,, iş konusunda az bisey yüz verirsen ipler kopar ,,, umarım anlatabilmisimdir
Cinsetinden dolayı ciddiye almadıkları konusunda yanılıyorsun. Ben milli sporcuyum. Spor camiasında boyun eğdiğim nice kadınlar var. Karakterinle alakalı. Ağırbaşlı, adaletli, keskin olman yeterlidir.
İnsanların fikirlerini sunması her zaman iyidir. Sizi daha ileri taşır ve ufkunuzu genişletir. Robot gibi her dediğinizi yapan çalışanlardansa sorgulayan ve fikir sunan çalışanlar çok daha iyidir.
Valla ciddi baskıcı ol kimsenin ezilmesini istemem ama sana anca böyle saygı duyarlar.
Ve son olarak göz korkutmak için 1 ini işten atabilirsin.
Seni en en çok çileden çıkaranı
Yuh be ne kadar güzelsin Allah kahretsin sohbet edelim mi 5 dakika yeter ilgini çekmek için :)
Ya lütfen sabah uyanınca bir mesaj gelsin sadece 5 dakikan var diye bence kırmazsın beni 🙃
Ya acayip yakışırız diyorum takibi kabul etmiştin bir kelime yaz bari :) gerçekten ciddiyim sadece 5 dakika ver bana o kadar :))
Bir şekilde sakin ve kararlı hareketilerde bulunun. Sert olun. Asil durun. Hep ciddi konuşun. Sert bakışlar atın. Ginişinize özen gösterin. Ben ne desem o olur gibi davranın. Bunu onlara yansıtın. Asla şakalaşmayın. Siz samimi savrandıkça cıvıtırlar. Yanlış yapana ceza vermek için çekin meyin ya da doğru yapana ödül vermeyi. Sert tarafınız ön planda olsun.
Aranızdaki mesafe ve disiplin
Bana kalırsa bence örneğin bir düzensizlik olduğunu kesfettiniz ya da toplantı demiştiniz iste itiraz falan yok böyle yapmak istiyorum demeler bu kötü bir durum resmen işçi isverini yönetiyor fakat sizin burada yatiriminiz var hedefiniz var şöyle bir onerim olcak siz söyleyin yine baktınız itiraz eden şahıs kim olursa olsun uyarı verin baktınız dewam ediyorsa 1 2 kisi çıkartın ve düzeleceğine emin olabilirsiniz...
Kesin ve net konuş de yani kardeşim benim kurallarım şu şu aksini asla istemiyorum şikayeti olan çıka bilir kapı orda sen esneklik gösterirsen o işleri sana yaptırırlar yarın keşke dersin despot ol gerekirse kır yani
Ne diyorsam o, arkadaşlar! Dediğin zaman ise, yine bildiklerini yapmaya devam edeceklerdir. Senin yanında düşüncelerini dile getirebilmeleride, seni öcü bir patron olarak görmediklerinin kanıtıdır. Bence güzel bir ortamınız var, o ortamı bozmayın, iyi bir gözlemci ol, konuşanların boşmu dolumu Konuştuklarını performanslarıyla ölç, boş yapanları bir dahaki toplantıda göm. Sen gömdükçe toplantılar daha çok dolu konuşmalarla geçecektir. Başarılar
Burda bir yönetici var yapacaksınız yaparsınız yapmayacaksanız kendi yolunuzu çizersiniz diyebilirsin burda herkes kafasına göre karar alamaz dersin olur biter
Dominant bir kadın olmaya adaysınız. Ve bu harika bir şey. Egolarınızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Öncelikle egolarınızın desteklenmesi lazım benim gibi köle ruhlu birini bulup ezmeyi öğrenin eğer izmirdeyseniz ben seve seve size hizmet eder egolarınızı desteklerim zaten kendinize güveniniz narsist yapınız bu destekle arttıkça duruşunuz değişecektir bilginizle de pekişince karşınızda kimse duramaz ben seve seve önünüzde eğilirim eğer ilgilenirseniz özelden yazın ben size hizmet ederim
Herkesin görüşlerini ve fikrini sorun öncelikle, sonra da tezlerini çürütün. Kendi fikrinizi söyleyin. Yine itiraz ederlerse. Sizin bu konudaki tecrübelerini neler? Dersiniz. İşi batırmayacağınıza inanıyor musunuz dersiniz. Görev ve sorumluluk verirsiniz. Belli zaman sonra istediğiniz sonuçlar performanslar elinize ulaşmazsa o kişiye tek tek izah edip daha da aynı kafayla giderse bu uygulamasındaki hataları örnek gösterirsiniz. Ama ilk etapta güçlü ve sert durun. Sonra da inceleyin gözlem yapın.
Normal bir yönetici tavrını takın. Yani çalışma ortamı hakkında az birqz bilgi vermiş olsan daha farklı yöntemler olabilir ama yönetici büro ortami bağlamında kurarsak dediğim gibi.
Saygı verilmez kazanılır. Sizin üst onların ast olduğunu gerekirse idari yaptırımlar ile belirtin. Orada kimse sizi sevmek zorunda değil ama görevi gereği sizi dinlemek ve saymak zorunda.
Bayan olmakla alakası yok mesafeli olmalısın bikac muhabbet sonrası kesmelisin yoksa otoriten azalır iş başka arkadaşlık başka insanımız bunun ayrımını yapamıyor
Görüşüne saygı duymayan insanla yolunu ayır görüşe saygı duymamak ne demek ekmeği sen veriyorsun onlar değil ama aynı saygıyı seninde onlara göstermen gerekir ayrıca bu noktaya kolay gelemediğini söylüyorsun sana tek tavsiyem adaletten sakin şaşma hakkaniyetli ol kimsenin hakkını yeme gerisi teferruat
Bişey yazmayı unutmuşum en önemlisi iyi olucam deyipte kimseyle laubali olma sakın sakın diyorum bak mesafe kesinlikle şart
Bu konuda yardimci olabilirim. Ben de yoneticiyim.. yoneticilik kurdugun ekibin huzur içinde calismasi saglamak yoneticinin gorevidir. Ekip calismasina ve calisanlarinin soyledikleri fikirler yap. Ama sunu unutma oyle bir sey yap ki bir toplantida ilgiyi ustune topla ki bir daha sana kimse saygi duymamazlik yapmasinlar
Ayrica insan kaynalari konusunda kendini gelistir.. Birde calisanlarina yapacagi seyi sorma direk yap en iyisi o
bunun sebebi aslında kadınlar zaten erkeklere karşı önyargılı olmanız yok bu iyi bu kötü gibi düşünceler karşı cinsi size karşı uzaklaştırıyor normal olarak
demekki eksik var isveren bir toplantida is bolumunu paylastirinca itiraz ediyorsa ve ordakiler onu destekliyorsa sorun o kiside bir calisan patronunu dinlemeli insanlarla ugrasmak cok zor
afedersin ama bir kadın olarak ön planda olman lider konumunda olman senin karakterin açısından aykırı bır durum erkekler arasında ustunluk sağlamak ıstıyorsan nabızları kalbınden tutmalısın
Sert olmalisin en azindan is konusunda
bende bunun zorlugunu cektim 22 yasimda sorumlu olunca ama zamanla astim bunu bir kac tavsiye verebilirim sana da
Sert olmak onlara karsi degil tabi ki yaptigin isin agirligina karsi, sen onlardan daha iyisin daha mantikli ve oratiksin ki o işte onlarin yerine daha genc yasta sen sorumlusun bunun bilincinde ol ve sana guvenmelerini sağla , yani ne fikirleri olursa olsun senin fikrinin sorgulanmaya kalktiklarinda onlara cevabini ver ve kendi fikirleriyle kiyasladiklarinda seni mantikli bulsunlar ama bunu onlara birak , kisiler de degisir ama bu cozum degil sevdigin ekiple calis o ekipte bir kac tane farki kisiler cikar ama saygin kisiler de muhakkak vardir kendi iclerinde o kisiler senin niye orada oldugunun bilincinde olsunlar o sana yeter
sorumlu olmak kolay gorunebilir bedenen kolaydir da ama ruhen ve dusunce olarak daha cok yipranacagin pozisyondur, buna alis hep bu durum olacaktir
Olursa daha iyi gibiden anlamıyorlar demek ki. Edilgen konuş o halde. Yapılsın lütfen. Edilmesi daha uygundur öyle olsun gibisinden. Madem kibarlıktan anlamıyorlar. Otoriteni konuştur biraz.
Bunu saygisizlik olarak gormemen lazim hele de genc bir yoneticiysen... orta yaslailarin bu despotluk otorite algisi vardir ama bu donemde zaten patron calisan iliskileri daha farkli
Sert olacaksın ayrıca çalışanlarla araya mesafe koyup kimseyle fazla muhattap olmuycaksın tolerans tanımıycaksın birisi bir hata yaparsa affetmiyceksin yoksa kimse seni kaale almaz laubalilik olur eğer çok merhametli olursan zaten patronluk yapamazsın bir yerden sonra işler çıkılmaz bir hal alır kariyerin için gerekirse karakterini değiştiriceksin yumuşak olmayacaksın.
abla öyle yapanlar var ya işte onlar hayvan, onlara hayvan gibi davranacaksın onlar sadece ondan anlar. Yok öyle kibarlık yapayım yok iyi düşüneyim falan yok bam bam bam tek çare bu
Çalışanlarını değiştir ve işe alırken laf arasında bana saygı duymayan benim fikirlerime saygı duymayan kadın çalışanları desteklemeyenlerin yanımda hiç bir işi olmamalıdır de.
Kabul ettieemediysen onların daha güzel fikirleri olması lazım. Madem benim düşüncemi begenmediniz o zaman siz fikir üretin bana getirin derim.
Üzgünüm onlar yemek yediği kabı pisletmisler
2 yolu var
1egitimli kendini gelistirmis kaliteli insanlarla calismak
2 kendi gelisimini tamamlamamis egitilmez comarlarla calisiyorsan korku ve kaos duzeni ile yonet
Büyük ihtimal ilk zamanlar anlayışlı ve çok güler yüzlü davrandın. Fakat bu önemli değil. Acaba kolay ikna olabilir yapın var mı? Yani biri sana şöyle daha iyi olur dediğinde tamam o zaman veya haklısın demek yerine ona kendi düşünceni söyleyip böyle yapmanı daha yararlı buluyorum diyebilirsin en kibar haliyle. Sen zaten bunu yapamazsan veya böyle biri olmazsa yönetici yoktur o ortamda.
1 kere de ağız burun eğmeyin dediğimi yapın! diye bir çıkış olabilir.
veya da öyle söylemenin haklı sebeplerini sayarsın bir daha benim kararlarımı sorgulamayın dersin
sen muhtemelen çok mütevazi, alçakgönüllü birisin bunu suistimal ediyorlar,🤦🏻♂️ biraz da mazlumsun😅
Kadın olmanla alakası yok bu durumun.. Ezik düşünmeyin hakkınızda.. Tavizler vermeyin, ciddi yaklaşımlar sergileyin ama despotta olmayın
Gerektiği yerde sert olmayı bileceksin. Ve sözünü dinlemeyenlere de yaptırım uygulayacaksın. Anca öyle herjese sözünü dinletebilirsin.
insanlar görüşlerini söyleye bilir senin anlayıp dinleyip karar vermen lazım hep benim dediğim olacak dersen kayıp edersin
"Şöyle olursa daha iyi olur, böyle yapmak istiyorum." fikir belirtmektir bana göre seni kabul etmediğine dair burda bir delil göremiyorum
Cıngar cadaloz biri olman lazım. Dinlemezler çünkü.
İşi kuran sensin, işe alan sensin ama iş bölümü yapamıyorsun, kendine güven biraz
Kadın olmakla alakalı değil biraz disiplin ve mesafe lazım
Bence disiplin
Baskı ve gözlerini korkutman lazım. Sıkıntı çıkaranlardan bir ikisini ya işten çıkar ya da tutanak vs. kuzu gibi olurlar
Büyük basarin için tebrikler oncelikle ❤️.
Hiçbir konuda taviz vermemelisin. Patron işçi ilişkisi dışına cikilmamali ve mesafeli gorunmelisin.👍
İşine geliyorsa benim dediğim gibi yap gelmiyorsa kapı orda dersin.. ne demek dinlemiyorlar 😁 biraz sert olmayı dene..
Göz dağı ver bence. Sonuçta sana saygı göstermeleri gerekir. Kararina karşı çıkan biri varsa kabul etmiyorsan gidebilirsin de.
Biraz poker face olmak lazım sanırım. İnsanlar ne düşündüğünü bilirse saygıyı kaybediyorlar. Her zaman öngörülemez olmak arada ki mesafeyi korur.
dinlemeyen varsa sana faydası bile olsa çıkar işten sonra 1 fayda 1000 zarar verirebilirler uzun vadede düşünmek lazım bence
Kisisel algilama ama kadınların cogunda yöneticilik vasfi olmuyor ve yetkiyi ellerine aldiklarinda sacma sapan seyler yapiyorlar.
Eğer seni boşa çıkartıyorlarsa bence "kelle alma"n gerekiyor. Toplantıyı ya benim dediğim ya da kendinize yeni bir iş moduyla bitir.
Her zaman sana saygı duyan insanlarla çalış.. seni dinlemiyorlarlarsa sert yüzünü göstermen gerek.. yoksa aynı konumda onlarla calismayın
Şu kelimeyi uygula kesin yaparlar kapı orda yapmak istemiyorsan de kesin yaparlar onu derken de ve konuşmana devam et
ses tonunu yükselt
tersle
baskı kur
herşeye olumlu cümle kurma
arada ezmekten çekinme
bunların yanı sıra gazlarını almayı unutma
En çok karşı geleni herkesin içinde fırçala buyur patron sen ol seni dinleyelim gibi konuş sonra herkes kendine gelir
Yeteri kadar ciddi olamıyor olabilir misin? Samimiyet veya yumuşak görünmek ciddiye alınmamaya sebep olabiliyor.
patronsun onlar kabul edene kadar para verme ya da kabul etmeyene çıkış ver işsiz çok anında eleman bulursun
Ben bu şekilde planladım hesapladım.
Sizin fikirleriniz de güzel ama benim dediğim yoldan gideceğiz diyebilirsin kibarca..
Genel müdür al bir tane çalışanlarla birebir muhattap olmaz patronlar 👍 toysun daha pişmen lazım 👍
Sert olmayı dene bazı konularda katı kurallar koy ki patronun kim olduğunu hissetsinler.
Yönetici olduguna emin misin. Meraken soruyorum
Kadın olmaktan değil o. Liderlik vasıfların var mı?
İki tanesini Taksim meydanın da sallandır bak nasıl ciddiye alırlar
İşine gelmeyen varsa istifasını yazıp getirsin de kesin çözüm.
Tebrik ederim🤗gormek istedigimiz kizlar. Sen gayet başarilisin. O yeterli