AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Kov gitsin eğer sen masaya elini koymazsan disiplin kalmaz
Bizim bir hocamız vardı kadının boyu 140 falandı herhalde ama millet çıt çıkaramazdı korkudan. Otorite ayrı bir olay.
Öncelikle tebrikler, lider ruhlu olmayanlar için kendini kabullendirmek ve o ruhu kazanmak biraz çetrefilli ve zaman alıyor.
Bu konuda şu kitapları okumanı öneririm.
Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
John maxwell’in liderlik yasaları
Düşüncenizin ya da fikrinizin dinlenmesini iste yaptır ve göster onlara fikrinin daha iyi olduğunu
Muhatap olmayin. ciddiye almayin onlar o zaman degiseceklerdir..
Her şeyi akışına bırak tatlım çünkü herkes akıllı herkes insan😻💕
bu ne rahatlık
Kadın olduğun için değildir her şeyi cinsiyete bağlamayın..
Bunu sana diyebiloyorlarsa aksine cok iyi bir yoneticisin.
bence önce onları dinle istişare sonra kendi bildiğini oku 👍😈
Kendi agirligini ortaya koy. Patronun kim oldugunu onlara goster. Gerekirse işten at.
Bence sorun çalışanda o kadar rahat davranacaksa kapı orda diceksin
Senin calisanlarin değil mi zaten sana nasıl saygı duymuyorlar ki? Kovabilirsin mesela
Kadın çalışan alımı yap sözüne itraz edenlerinde çaresine bak
Ben ve fikirlerini söylemeleri çok iyi... Patron olmak kötü. Bence iyi bir lidersin
Yeteri kadar sert ve otoriter olmadığın için oluyordur bu
Kolayı var çıkar işten bissürü işsiz genç bar onları al işe
Hayırlı olsun. Personel değiştirme vaktiniz gelmiş.
Lider ve patron arasındaki ayrımı bilmelisin. Bu bence cinsiyet ya da yaşla ilgili değil.
Bunun aslında kadin erkekle alakasi yok görüşlerinde konusmalarinda baskın ol
Onlara cezan uygulaması yaparak diğer Türlü bağırıp çağırarak bir yere varılmaz
Balik bastan kokar ilk gun tavrini koymadıysan gecmis olsun
Oyle saçma zaman insanları takma geliştikçe geliş herşeyi basarabilirisin
Böyle olacak diceksin itiraz kabul etmiyorum diceksin bunları söylerken ciddi ifadeyle söyle yumuşak dille değil. Çok itiraz ya da aksatma olursa çıkaracaksınız
İsterseniz bundan sonraki çalışanlarınızın kadınlarla ilişkisine bakarak seçin. Örneğin otoriter bir annesi olan birisi bundan sonra her yönetici kadınla daha uyumlu çalışır.
Benim hep hayalim ve öyle kalcak kadın 1 yöneticim veya patronum olması
huy değiştirmek gerekiyor demekki.. insanlar bunu istiyor anlaşılan
Aslında saygı sorunu değil bu bence !
Fikirlerini söylemeleri hoş ama. ben daha otorite kurmak istiyorum diyorsan dediğim dedik ol bitsin :)
millet is kuruyor biz hala okuyoz böyle kadere baslicam simdi..
Çoğunluk işsiz emin ol
Kadından patron mu olur? Şimdi hemen bütün malvarlığını bana gönderiyosun çabuk
QW:saD:AW::Eq:DSA:d. WDw:Eqe
Neden ole diyorsun
Ayda 400.000 $ dolar kazanan bir kadın patronum var ve bana 8.375 $ maaş verir o yüzden onu ciddiye almam hiç :'(
Personel seçimin yanlış ! Tek sebep bu. Düzgün kriterler belirlemelisin. Sırf bir ücret için çalışan personel olmamalı calistirdiklarin. Mesleğin ne bilmiyorum ama o meslege hevesli insanları almalısın işe.
Öncelikle taviz verme patron sensin tercihin yanlış ise de benim yanlışım uygulanacak diyeceksin yoksa da güle güle anında gönder sen kararlı ol gerisi gelir sallandır 1 - 2 kişi bak aynısını bir daha yapabiliyorlar mı
Bir tayyör ya da takım elbise giyerek işe gidin. Çalışanlarla fazla laubali olmayın. Emirlerinizi kırıcı olmadan sert ve kararlı bir ses tonuyla söyleyin disiplinli olun. Makyajınız pembe ve kırmızı tonlarında olmasın koyu renkler kullanın.
Maaşallah bu yaşta güzel başarı. Sadece biraz sabret bence
Bir kaçını kov gitsin, akıllanırlar. Birde arkadaş gibi olacağım diye çokta yumuşak durma, herkes yerini bilsin.
Lider özelliğin yok demek ki.
6 kişilik ekipte tek ve en küçük çalışanım. Kadınlarla çalışmak çok zor
Benim olduğum yerde kadın yöneticiyi ben de kıskanırdım ama aslolan o mevkide kim varsa kadın erkek yaş farketmeksizin saygı duymak gerek
İtiraz edip sözünü dinlemeyen elebaslarini isten at ders olsun
demekki sen baya guzel bir kadinsin.. insanlar seni gorunce mutlu oluyor. sana şımarıyor
Kadın yönetici olmakla ilgisi yok , bizimki de kadın yönetici öyle bir lafını dinletiyor kı...
Demek ki gelişim alanın Liderlik... bunun üzerine yoğunlaşmalısın
Ben de girişimciyim bir çok şirket açtık kapattım falan ben hiç toplantı yapmadım hep ayaküstü konuştum daha etkili olduğuna inandığım için ve gerçekten daha etkili bence
Kitaplar oku. insan psikolojisi konusunda bilgi edin yönetmek ve. manipüle etmek daha kolay olur
Sen de onları ciddiye alma. Çok konuşma. Tavrını koy köpek olur hepsi zamanla.
Ağır bir yorum olmuş sanki
@karacocukk61 onlar da hak ediyor bence kadın diye ezmek doğru değil.. Hakkedene hakkını vermek lazım.
Kadın patron nasıl ezebilirler böyle ihtimal var mı sence ama senin konuşma üslubun pek hoş olmamış yani senin çalışanın olsa çalışanın hakkında böyle düşüncede olman bile senin ne denli işveren olduğunu gözler önüne seriyor senden korkulur ya da sende bir işveren kızısin heralde
@karacocukk61 valla canım işveren değilim sadece haksızlığa gelemeyen bir yapım var dobra biriyimdir. İnsanları emin ol çok iyi tanıyorum ki konuşuyorum bende buna benzer şeylere maruz kaldım böyle yaptım bilip bilmeden kişilik bende eleştiririm burda... Ne kadar tanıyorsun ki yazdığım bir yazıdan analizci kesiliyorsun neyse devamkee
Tırnak içinde mesajına zaten hak verdim hak vermedik demedim ama köpek kelimesi çok aşağılayıcı olmuş ayrıca bir cümle kullanmışsin bunun için tanımaya gerek yok herşey yukarda yazıyor zaten cevabını sen vermissin bana gerek kalmamış ben sadece hatırlattım 😉😉
O sadece bir benzetme ittaat anlamında burda edebi sanatları anlatamam sana herkes istediğini anlamakta özgür 😉 herkes çok mu doğru da benim yorumuma taktın sana yanlış gelebilir benim doğrum benim benzetmem seni bağlamaz... Sen istediğini çal söyle orkestranı kur ben kendimi en iyi ben bilirim burda üç beş kişinin lafına kalsa işimiz kalır Allaha 😉😉
Senin dogrun senin olsun eyvallah bu arada bana gerek kalmadan sen zaten çalıp oynadın sana burda edebiyat yapacak halim yok insanlara bakış açın gayet net gördük sen takıl kafana göre
Senin ne haddine analiz yapmak sen kimsin ne kadar doğrusun daha bir yoruma saygısı yok gelmiş saygıdan konuşuyor ne günlere kaldık...
Bihterrrr iyi geceler kardeşim
Sana da.. 🙄
Eyvallah sağol
Sen sağol...
🤔🤔
Psikolojik deli bir arkadaş
Sensin deli deli olmasan gelip yorum altında millete çatmazsın haddini bil defol
🤣🤣🤣 özelden yazsana sen bana burda çok tartıştık milleti rahatsız etmiyelim
Ciddiye almayanı çalıştırma gör sonra nasıl yıkama yağlama başlıyor
Yumuşak huylu olma onlara patronun kim olduğunu göster hadiii yaparsınnnn
Patron benim ve öyle istiyorum diye vur elini masaya, hangi sektördesin?
Bira sert ol cok yuz verme mesafeyi koru gerekirse myhattap bile olma islerini ver yapsinlar
sert kaba cıddı davranacaksin arada bı şantaj edecen yönetim ve patronlar boyle olur. Samimiy olursan tepana çıkarlar. Ciddi olmalı.
Böyle bir durumda asla boyun eğmemen gerekli sadece tek yapman gereken ciddiyetini ortaya koy ve sert bir yönetici olduğunu ortaya çıkar.😉
Eline tesbih al, calisanlara gozlerini belerte belerte bak, artislik yapacak olursa agzinin ortasina patlar kisaca korku salman lazim
Bunun kadın olmanla değilde genç olmanla ilgisi var. Kadın yöneticiyim diye neden algı oluşturmaya çalışıp duygu sömürüsü yapıyorsun
Daha ne istiyorsun değişik fikirler farklı ufuklar açar bence patronluk taslamak yerine fikirlerini değerlendir
Samimî olma kibar konuş ciddi ol çok laf konuşmadan kısa kes hmmm birazda kadınlığını kullan ezemezler
İşi sen kurmuşsun? en çok itiraz eden söz dinlemeyen 2 kişiyi önce disipline ver, devam ederse işten çıkar bak bidaha yapıyorlar mı aynı şeyi
Bence çok basit
Hemen mesafe koyacaksın patron elmn ilişkisi herkes yerini haddini bilecek
akıl değil lazım ki
fikrinle gel demen gerekir
Sert durmak gerekiyor. Ben de ilk işe başladığımda böyle bir sorun yaşadım. Sert davran. Ciddi ol, fikirlerinden taviz verme.
Gerçekten işinde başarılı olursan insanlara yol gösterirsen ve ciddiyetini bozmazsan istemezlerse de kabullenecekler bence kadın yöneticiler daha iyi
Korku yönetimi her zaman geçerlidir. İtiraz edenin işine son verirsen mum olurlar
Ayın çalışanı gibi etkinlikler düzenleyebilirsin ve ona prim verilecektir diyebilirsin
Nazik birisin demek daha önce çalıştığın bı yerde kadın konuşmadan bakınca tirsardik 😅