Doktorlar hizmetçi gibi kullanırlar. Hasta yakınlarından biri tanışmaya çalışınca artislesirler. Ama yinede onlarsiz olmaz bazen acirim. Herkes bu işi yapamaz. Geneli iyidir. Insanlar için cirpiniyorlar. Bütün hemşire leri seviyorum. Seni daha çok.
Darılmaca gücenmece yok Fotoğrafdaki kızın beyaz basen kısmını belli eden. Giydiği iç çamaşırını hatta rengini belli eden bir beyaz pantolon giydiğini düşünmek bir erkeğin hasta olmayı istemesi için yeterli sebeb :-)
Hahahahahahahahahaha bu tam bir yalan bronkoskopi yaptırmışdım şu akciğerlerin temizlenme olayı hani. Onun için hastaneye yattığımda gördüklerim neydi peki. Fazla oksigen yüzünden derinlik sarhoşumu olmuşdum yoksa
olmadı ama çok havalılar kendilerini bir b*k zannediyorlar o yüzden hiç sevmem onları. haa tek yönleri çogu hemşire ile birlikte oldum seks makinesi gibiler
Annem teyzem halam ve sevgilimin iki kuzeni hemşire. Çok büyük saygımvar ancak hemşirelik mesleğinden gayet bağımsız olan tarzı ve amacıyla hemşire fantezisini deli gibi istediğimi de saklayamam
Bir kere önemli bir algı var hemşireler ateşli olur diye:) Meslek gereği olabilir bence hastanede çok ilgisizler:) Ama hemşire sevgilim vardı pişman değilim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bende mesela tıp okuyorum benden daha iyi kan alıyor kadın bence sağlıkçı sağlıkçı insanın halinden anlar hemşirelik kutsaldır kutsal kalacak :D
yani ama bak harbi bizim ortamda da arkadaşın dediği gibi hemşire mi oo yazalım durumu var ama bunlar hep tıptan siz takmayın onları oo hemşire hanımm :D
ha sen adayısın yaz hemşirelik banada tıp yazma diyolardı yazdım ha sürünüyorum ama zevkli ha birde acayip rahat kolay kolay tkilenmeyen bir insan olman lazım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Hep aklıma fantazi geliyor başka bir şey değil:D ama kutsal bir meslek tabi:P
Fantezilerinizi kendinize saklayınız bayım kdkdl
Farkındaysan yazmadım zaten;) sadece düşündüğümü söyledim:)
Tamam :D
Kutsal meslek. Sapık doktordan korunmasını bilicen.
Olmadı bir bistürü saplar mutkuluklar dileriz djdkd
kendim 4 yıldır yoğun bakımda çalışan bir saglık memuru olarak sana vereceğim en önemli nasihattır :)
Bakalım karşılaşacakmıyım öyleleriyle :D Tavsiyen için teşekkür ederim yoğun bakım baya zor bir bölüm
bende hemşire eşittir fantazi. kusura bakma yani:))
O da bir düşünce ne diyeyim :D
yani saygınlık ulviyet falan tamam ama napiim yani:))
hemsireler iyidir cok kutsal varlıklar onlar ama karım veya sevgilim hemsire olamaz
Sebep?
o sadece benım kutsalım olabilir
Kıskançlık :D
sen kıskanclık dersın ben sahiplenme
Öyle olsun :D
erkek doktor stajerlere bayılıyorum :) başka bişey deniyoduda unuttum :)
erkek doktor stajerlere bayılıyorum derken bir erkek olarak stajerlere bayılman tuhaf değil mi? :D
:) neden tuhaf olsun canım :) hemşire olcak insansın :) senin daha bilinçli olman lazım :)
Valla doktorlara hastalar başka kimseyi zor isterler. nobetler iyi geçer. Daha ne yani. havalarindan kimseye bakmazlar.
Havalancak bir durum yok
Doktorlar hizmetçi gibi kullanırlar. Hasta yakınlarından biri tanışmaya çalışınca artislesirler. Ama yinede onlarsiz olmaz bazen acirim. Herkes bu işi yapamaz. Geneli iyidir. Insanlar için cirpiniyorlar. Bütün hemşire leri seviyorum. Seni daha çok.
Ahaha tesekkurler canım :D Öyle yani kişiden kişiye değişiyor, bizde normal insanız sonuçta havalanacak bir durum yok
Ama bakmazlar dimi. Orda kariyeri vede parası olan varken. banami bakacak.
Darılmaca gücenmece yok Fotoğrafdaki kızın beyaz basen kısmını belli eden. Giydiği iç çamaşırını hatta rengini belli eden bir beyaz pantolon giydiğini düşünmek bir erkeğin hasta olmayı istemesi için yeterli sebeb :-)
Öyle giyinen kalmadı pek merak etme :D
Hahahahahahahahahaha bu tam bir yalan bronkoskopi yaptırmışdım şu akciğerlerin temizlenme olayı hani. Onun için hastaneye yattığımda gördüklerim neydi peki. Fazla oksigen yüzünden derinlik sarhoşumu olmuşdum yoksa
Olabilir :D
Bak mehmet alim ne demiş kızlar bile hemşireye çekici diyor e sen hala yok öyle bişey diyorsun. Hiç olurmu şimdi bu bekarsan az yanaş sen bana
Hemsireler kotü gözle bakilmayacak kada kutsalldır. Sağlik sektorunun melekleridir onlar Saygilar sunarim
Tesekkurler efenim teveccühünüz :)
bnde hemşirelikögrencusiyim bu tarz sacmalikları pek takma
peki, lana del rey dinliyorsun sanırım çok severim :D
ahah:*:D
yarın öbür gün bide beni isteyen olmaz falan diye mi soruyosun.
İsteyen olur mutlaka evde kalacak değilim, bakış açıılarını merak ettim insanların :)
vayy güveniyosunda, güzell.
Güvenmeyecek bir durum yok ortada, bu devirde mesleği olup evlenme yönünden tercih edilmeyen bir bayan olacağını sanmıyorum, bakımlıysa özellikle.
tamam seni zorlamıycam iyi şanslar. :)
güzel olanların eli hafif oluyo bunu keşfettim. ya da algıda seçicilik gfhfgj
İlginç :D
bide rap müzik dinliyolarsa evlenebiliriz :D
hadi canım :D
tabi :D bu senin 2. üyelik sanırım
önceki gitti ya :D
onda mesaj atmıştım ya sana :D sonra bir baktım gitmiş :D
Hastane fobim var hastane kokusu beyaz önlük maalesef benlik değil hemşire
sen bir öğretmen bul bence :D
Ahahhaa öğretmen bulmamdaki amaç?:)
Öğretmen bir eş yiyidir ya, hem hastanede çalışmaz hem çocuktan anlar öyle :D
Dündü galiba sana bir soru sorucaktım engel atmışın amaç:)
Kimseyi engellemedim, takip etmediklerime kapalı mesaj :D
Anladım bende neden engelledi acaba dedim Antalyada Rap seviyomuşunda Sarp Palaura selam söle sakaryaya bekleriz yine dcektim:)
Valla hep hemşire fantezisi var aklımda. Keşke birgün denk gelse :)
denk gelmesin o zaman :D
Gelecek sanki içimde öyle bir his var :)
hemşireleri seviyorum ama hastane sekreterlerini sevmiyorum :D sannkii başhekimler mübarek
hemşireler kendisini bir b*k sanan boş insan tayfasıdır.
Farklı bakış açısı, bir sorunun oldu herhalde birkaçıyla?
olmadı ama çok havalılar kendilerini bir b*k zannediyorlar o yüzden hiç sevmem onları. haa tek yönleri çogu hemşire ile birlikte oldum seks makinesi gibiler
Kişiden kişiye değişir o genelleme yapma bence :D
mesela sen çok seks makinesi gibi görünüyorsun adres versene :D
İsterdim tabiii. Çok güzel bir meslek... Bir de laf aramızda çok mu sexyler ne..:)
Sevgilimin hemşire olmasını istemezdim, hergün başkalarıyla ilgilenmesini istemem
İlgilenmekten kasıt hastaları iyileştirme yönünden yapılan faliyet ise bu mesleğin gerekçeleri zaten :D
evet ama istemem üzgünüm
görüş açısı :D
bencede kutsal bir meslek.. ama doktorların kölesi gibi bir şey oluyor... doktor muayene ediyor güya her seyi hemire yapıyor
Köle demiyelimde yardımcı, ama doktorlara söz edilmiyor hemşire ise doktordan azar yiyebiliyor bu bir gerçek
aynen bende teknikerim mühendis yrdımcısı
Annem teyzem halam ve sevgilimin iki kuzeni hemşire. Çok büyük saygımvar ancak hemşirelik mesleğinden gayet bağımsız olan tarzı ve amacıyla hemşire fantezisini deli gibi istediğimi de saklayamam
Hemşirelerin atrı bir çekiciligi oluyo nedense hepsi taş gibi sende öylemisin acaba
Bilemiycem :D
Kesin öylesindir haa
Bazı hemsıreler sankı tıp okumus havasında o kadar cool kı. Umarım sen de oyle degılsındır
çalışan herkes tıp okuabilir, kimse gerizekalı değil neden havalı oluyim ki?
Yok yanı senın ıcın soylemedım yanlıs anlama
yok biliyorum :D
Isterim yarın amilyat olucam hemşireler her dakika geliyor guselleride var ^^ ciekinsen olma ^^
Geçmiş olsun animeci kardes dkdk
Sağol repxi kiz -_- Güzel sen ol maaşında iyi hem
Olucazz :D
-_- ozmaam güzelde ooll ^^ hastaların morali yükseksin bak yarin amilyat olucam çok etkiliyor morali ^^
Ne ameliyatı o özel değilse? :D oluruz herhalde :P
Diz amilyatiya -_- oo tabiki repxi kiz hemşireler evlenilcek kızlar oluyorlar çoğunlukla
Repxi demesen herşey daha güzel olabilir djkd
Telden yaziyom hastanede oldumdan ^^ katlan biraz repxi kiz ne olucak bende hastayım grl bana bak gel bana bak -_-
Uslu çocuk ol ve sözümü dinle dkld
He başka ben buyugum senden bikere #_# gel bana bak
Cirkinim ben bakamam dkkd
Hemşire olma ozmaam
Tamam sen dedin ya olmam dkkd
-_- dkdk ne repxi kiz
Gülme şeysi ve c ya da ç tusumu yazmıyor -.-
Ahahahaahaa ^^ repxi kiz hemşire ol gel benim özel hemşirelimi yap
Speşıl çalısmıyoruz dkkd
Neden bana özel çalış işte -_#
Olmas
Olur olur sen yaparsın ^^
O kadar hastaneye gidip hiç seksi hemşire göremeyen tek benim galiba amuha goim
Genelde servislerde calısanlar güzel oluyor ya :D
Zaten hastaneye gidip seksi hemşire arayan sipastiklerdeki mantık ney acaba?
Eli hafif olsun yeter birde kan tahlili ne niye iki tüp alıon uz ak
O doktorun istediği meteryallere göre alınıyor farklı yerlere gidiyorda ondan :D
Kan vereyim bir tüp takilirsiniz felan diom genelde ;)
çok sexi olurlar özellikle stajerler bir hemşire ile evlenmeyi gerçekten çok isterdim.
Hayırlısı :D
bir hemşire öğrenci sevgilim olmustu ama ayrıldık işte olmadı...
Kader be
aynen...
elbette isterdim benim için sıkıntı yok sonuçta güzel bir amaca hizmet ediyor
Maaşlarından haber ver sen hemşire maaşı ne kadar :)
iki bucuk :D
Vaaay :), prim var mı bakalım? Kutsal meslekmiş hemen koş git :)
var var ben gidiyorum o zaman :D
Gitme gitme koş :)
Doktor - hemşire p*rno film izlemekten olsa gerek milletimiz de ters bir algı oluşmuş durumda ne yazık ki...
Bu knunun bir prn kategorisi haline gelmesi direk hemşire güzelse yavşama isteiğine sebep oluyor olabilir
iyi eş olurlar daha güvende olursun yanında bilgili bir eş ve insanı iyi biliyorlar tecrübeliler daha ne isteyelim
Aynen öyle :)
hemşilerle hep seks yapmayı düşünmüşlerdir bide güzel ve dar giyinmişse tamam :D adamın kalbini sökse gıkı çıkmaz :D
Hastaları cezbetmeye çalışmak ayıp be cık cık cık :D
vallaha bana hiç dek gelmedi dek gelse bile olmaz :D sadece düşünürler onlar zaten :D
Bir kere önemli bir algı var hemşireler ateşli olur diye:) Meslek gereği olabilir bence hastanede çok ilgisizler:) Ama hemşire sevgilim vardı pişman değilim :)
bende mesela tıp okuyorum benden daha iyi kan alıyor kadın bence sağlıkçı sağlıkçı insanın halinden anlar hemşirelik kutsaldır kutsal kalacak :D
Oooo doktor bey :Dd
yani ama bak harbi bizim ortamda da arkadaşın dediği gibi hemşire mi oo yazalım durumu var ama bunlar hep tıptan siz takmayın onları oo hemşire hanımm :D
ha birde hasta sorunsalı var sizde
Nasıl yani
şöyle hastalar doktorlara yüz yüze atarlanamayınca tercihlerini sizden yana kllanıyorlar çok fazla sıkıntınız vaar
Orası doğru zaten hemşirelerin görevinin biride hastayla iletişim yapacak bişey yok :D
ya bana garip geliyor :D hemşirelere atarlanmaları mesela acil servise böbrek taşı kırdırmaya geleni gördüm hemşireye demediğikalmamıştı :D
Adamlar zaten derdinden sinirli, çıkartacak birilerini arıyor sinirlerini :D
ve sizin gibi hemşire hanımlara olan oluyor kaçıncı sınıftın sen :D
Lise son :D
ha sen adayısın yaz hemşirelik banada tıp yazma diyolardı yazdım ha sürünüyorum ama zevkli ha birde acayip rahat kolay kolay tkilenmeyen bir insan olman lazım :D
Aday değilim sağlık meslekteyim şuanlık stajdayım bitince işim hazır ama üniversite okuyacağım daha :D
işte o üniversite kısmı varya onun için sağlam irade lazım :D yoksa psikolojin bozulur benden söylemesi
Töbe de ya :D
ama sen beni dinle çoğu olayı yazamıyorum :D yazsam harbi sağlam iraden olsun benim ilk sennem şimdiden acayip şeyler gördüm
Kafayı yemeden mezun ol da :D
tek temennimiz o bana bir sonda taktırdılar bir ay kendime gelemedim mesela :D
Ahaha hele bir kız bir erkeğe takarsa djdkd
erkek teyzeye takınca da aynısı oluyor bir ay kadın kavramından soğudum :D tabi dediğindurum tehlikeli birde hemşire taksın diyen dedelerimiz var :D
Erken yaştan meslekten soğutuyorlar vallahi djdkdl
ya ama en kötüsübir erkek olarak erkeğe takılan sondada hissettiğin psikolojik acı pahabiçilemez :D
Bide gay çıkıyomus aman tanrım djdks
o işte o çok korkutucu aman tanrım ::D ağzından yel alsın ya hadi sanada lezbiyen çıktı ister misin öyle durumu
Hayırda yardım etmek zorundasın yani insanın ne olduğu o durumlarda düşünülecek şey değil :D
tamam yardım önemli sen orda bir işle uğraş adam zevk alsın boş enjektör basasın gelir :D
bu şey gibi bir kadına meme muayenesi yapıyorsun o karşında zevk alıyor seninaçından düşün :D
Of lan ya sjsmks olmadı anesteziyle bayıltırız da djdksl
ha evet sorun çözüme bağlandı :D hemşire hanım nerde okuyavaksınız üniversitenizi
Antalyalı olduğum için Akdeniz üniversitesi düşünüyorum, ya da Ankara veya İzmir olabilir, Ispartada bu şehirlerden biri olsa fena olmaz :D
gel gel İzmir bir başkadır gerçi akdenizdeiyi Ankara soğuk sana gitmez :D
Banada öyle geliyor ben zaten deniz olmayan yerde pek yapamıyorum yani görcem o denizi :D
denizsin yaşanılmaz İzmir gayet rahat gayet güzel çok rahat şehir ya hele doku eylülde okursan okul ayağının altında :D
İlla izmire gel diyosun yani djdkls
tabi ki illede İzmir İzmir candır gerisi heyecandır tabi görüşüne göre değişir yinede :D
Çok zekisin beyfendi dkdk
neddden izmiri sen yinede düşün hanımefendi :D
İzmirin kızları güzel triplere girerim ben orda gerek yok djkd
sen sanki çook çirkinsin de izmirinkızlarını güzelleştiren havası suyu :D
Hadi canım ya djdmös
öyle ama bak güneş falan bedava solaryum ama harbi taş kızlarda var yalana gerek yok :D
Tamam ben ankaraya gidiyorum djmdld
giitte don orda İzmir iyidir baktım fotona İzmir kızlarından aşağı kalmazsın :D
İlerde nolur bakalım :D
çirkinleşecek halin yok ya :D bu siz kızların kendini beğenmeme olayını anlamıyorumm
Bende kendimi anlamıyorum sorun yok djdk
o zamanproblem değil :D
ben diş hekimliğinde okuyorum hemşireler yardımcı eleman bizim için
Normaledede öyle değilmi zaten :D
ben soruyu anlamadım galiba sen ne sordunki
Açıklamada gayet iyi yazmıştım oysa :D
Hım tamam anladım dert edilcek bişey değil kimse böyle düşünmüyor emin olabilirsin
Tesekkurler :D
nerde okuyosun
Sağlık meslek lisesi son sınıfım
liseden hemşire olunabiliyomu ya :D özelden mesaj atsana
olunabiliyor bizden sonraki kişiler olamıycak ama biz yırttık, ben yinede üniversiteyi okuyacağım o ayrı :D
Bana mesaj atar mısın önemli bir şey sormam lazım
@fbfb1907 rica etsem mesaj atar msın bir şey sormam lazım
Hemşirelik sabir isteyen bir meslek Allah sabir versin :)))
Amin amin :)
beni görünce gülüyorlar neşesi yerine geliyor ameliyat sırasında bile onları güldürdüm.
Bende isterim hemşire bir eşim olsuun :D :D ama milletin dötüne iğne vurmasın :(
hemşire sevgilim olsun isterim hatta sevgilimin mesleğini seçsem hemşirelik ilk 3 te yer alır ama suratsız olanları çok kötü oluyo malesef :D
hepiniz aynımısınız ya. yemekhanede önlüğünü çıkarmadan gelip arananlardan yani... dışardan küme halinde çok komik görünüyorsunuz.
Yani internlere yaptıkları eziyetten dolayı hemşirelere ayar oluyorum :)
Hiç sevmem gudubet suratlılar sanki başlarına silah dayamışlar zordan çalışıyorlar
Öyle olanları bir hayli fazla evet ama öyle olmayanlarıda var önyargılı olma :D
Sen onlarda olma baride örnek alırlar blki :D
Değilim zaten :D
Genelde p... nolarda hep hemşire fantezileri olduğu için değişik biliniyor :D
Hay allahım ya djkdld
:D sende dğişik bilinebilirsin :)
Ben kendimi biliğim sürece öyle bişey olmaz rahat ol sen :D
Bilemem dışarıdan fantezileri süsleyebilirmsn hemşire hanım :)
Ya ses kes djkd
Ben hastanede çalışıyorum, hemşireler çok güzeller, onlukler bu kadar mi yakışır yerim ben sizi xd
hemşireler ıle ılgılı dusuncelerım hemsıreler kanks
Hemşireler farklı oluyor tabi, iğne için hastaneye gitmem gerekmez ohh :D
yanlış iğne vurmadığı sürece kutsaldır benim için :D
hemşire arkadasım var direk fantazi yapoyorum masaj yaptıracam bir ara :)
Çok tatlı oluyolaryaa sadece bu mesleğe eriyip gidiyorum gerçekten.
ne iş yapıyor ki? iğne vs ameliyata giriyor doktorla zinası varsa o onu bağlar. kardeşim İÇİNDE VARSA dalla bile yaparsın anladn mı yosssma
ciddi düşünülebilir kızlardır çoğu..
Tesekkurler :)
Hemşirelerde olmassa hastaneler hiç çekilmezdi heralde.
Ben istiyorum evleneceğim kişinin hemşire olmasını. :)
Eskiden çok laf söz duydum ama son dönemlerde temiz bir iş :)
yeni nesiller cok tatlı seksi ve cezbedici :D %80 i :D
Geleceğin Florance Nigtingalei ^^
Ahahaha ilk hemşire kadar gururlu olamam ya :D
kutsal bir meslek bence
Tesekkurler :)
rica ederim :)
Hiç bir fikrim yok, stresli bir iş sanırım.
Orası kesin :D
Nöbetdesin sanırım bu saatte cino gibisin?
Hayır ama uykuyu biraz fazla kaçırmışım yorgunluktan :D
Hemşireler uyumaz yorulmaz
Doğru insan değil hayvanım ben
Pof öyle deme kendine ekmek parası
Ben severim hatta hemsireligini yatak odamiza tasimasini da isterim ouw ne eglenceli olurr :)
Töbe ya djdkdk
Karimizla yasicaz bir baskasiyla degil herhalde. Yerim hemsireyi ben yerimm :D
Cinsel obje birde sarışın olursa agkdjnxxk
Cinsel obje olarak görmek çok saçma bişey :D
Biraz soğuklar :) ama tatlılar
evet bazıları gerçekten soğuk olabiliyor :D
Hemşire deme banaaaaaaaaaaaa
Bu bir agresiflik mi yoksa hayranlık mı djdk
Hayranlik tabikide :D
İyi bari :D
:D :D