+1 yılHemşirelerin, bel altı giysilerinin. dar ve iç çamaşırının ,%30-40 arası görünmesinin sebebi mecburiyettenmi. yoksa , umursamamazlıklarındanmı dikkat çekmek içinmi
vucut hatlarına güvenmelerindenmi vb. bir nedendenmi? açıklarsan sevinirim çünki yıldım.
kan vermeye gidiyorum, yan yataktada kan veren var bağış amaçlı. hem dar giymiş , hemde iç çamaşırı görünüyor ve kabalarının arasınada giriyor. başımısağa çevirdim ,
boynum tutuldu. hastanedeyim denk gele eğildi hemşire, aynen bende denk gele gördüm başka dar giyinen bir bayana bakamamak için başımı çevirdiğimde veya ayakta manzara
aynı. 10 tane gördüysem, 7-8'i böyle şükürki 2'si bol giymiş :) elbet bakmamaya çalışıyorum , dinimizce denk gele harici bayana her bakış günah.
ancak erkeğim , o hali cinsel anlamda etkiliyor yaratılıştan olan etki bu sinir oluyorum. 100 kerenin 2-3 keresinde baksan bile , etkileyip bilinç altına yerleşiyor.
şeytan nefis uğraşıyor bak diye, sıkıntıdan patlıyorum hasta olduğuma değil o ortama girmek canımı sıkıyor.
Hemşirelik mesleği, kutsal vede değerli sevabıda çok para dışındada niyet olarak yardımcı olmaya çalışıyorsan.
cinsel psikoloji anlamında, onca insanın organlarını kalçalarını görmek bay bayan olarak ne kadar etkiliyor.
vede, parçalanmış veya yaralanmış cinsel organlar veya başka organlar çalışma sitres ve koşulları
flört, sevgili, nişanlı, ve evlilik ilişkilerinde olumsuzluklara sebeb oluyormu? bunu bilerek hareket etmeyi tercih ederim.
yani olur olmaz cevabı için değil. ona göre muhattaplık kurmaya çalışırım, sıkmamak sıkılmamak adına. amaki olmuyacak düzeydeyse,
kendi mesleklerinden olan hemşir baylarla bu yolda yürüseler uygun olur.26 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız, bazı hemşireler işlerini layıkıyla yaparken bazıları ise dediğiniz gibi dikkat çekme peşindeler yoksa bunun bir açıklaması olamaz. Hemşirelerin görevi hastaya yardım etmektir evet, ne olursa olsun isterse cinsel organların bakımıda olsa görevlerinde var. Ama bunu bilerekten böyle giyinmeleri hastaları cinsel yöne teşvikten başka birşey değil -ki o kadar hormonları, insan anatomisinin özelliklerini bile bile giyinenler var bunlara bende karşıyım.
- +1 yıl
Gıydıgı ıc çamaşırları ve gogus catallarını gostere gostere kıvırtmaları da tahrk unsuru denılebilir.
- +1 yıl
Ne güzel, hem objektif, hemde doğru analizler. zamana yaymak gerek, yuva kurma adına süreci. ayrıca sıkıntısız ilişki olmaz. nöbet durumunuz vb. zorlayıcıda olsa. eşler , anlayış, hoşgörü, beraber cefa çekme vb. anlamlarda birbirine destek olmalı köstek değil. umarım aradığınız ruh eşinizi vede sizi siz olduğunuz için sevicek önce sizi mutlu etme adına adımlar atacak sizde aynısıyla karşılık verip sonuçta iki tarafıda mutlu edecek bir yuvayla ömre sahip olup tatli bıcırık sevimli ve hayırlı evlatlara sahip olursunuz ecmain amin. h. günler ( Julietttt ) hanım.
- +1 yıl
Aynen, nezaketli vede ince düşünceli davranşınız. bakış açınız. akabinde , yorumuma teşekkürle tekrarlı cevabta bulunmanız. siizn güzel huy ve kişiliğinizin yansımasıdır. böyle kalmanız temennisiyle.
+1 yıl1) Doktorların özellikle cerrahların sapık olması sıkıntı.
2) Nöbet durumlarınız sıkıntı.
3) Mesleğinizi duyunca herkesin size başka gözle bakıp anında fantazi türetmesi ayrı bir sıkıntı.
En son 8 ay süren beraberliğim bir hemşireyleydi, bunlar edindiğim izlenimler. Hemşirelere nahoş gözle bakanlarada söylenecek tek söz var; annelerinden biliyorlar!
Kutsal bir meslek ve gayet düzgün efendi olanları ÇOĞUNLUKTA.94 Yorumla- +1 yıl
Kizlar bile Hemsireleri sexi gorurken simdi biz erkeklerin kardes baci gozuyle gormesi zor.
- +1 yıl
Kimseye kardeş bacı gözüyle gör demedim, haddimde değil, benide ilgilendirmez.
Hemşirelere o. muamelesi çeken dallamalara laf ettim ben. Ayrıca anlamadan yorum yapılmasıda en gıcık olduğum durumlardan biri.
Sen ne olarak görürsen gör banane! - +1 yıl
MehmetAlim, beyin dediği yanlış olabilir, veya yanlış algılamış olabilir. eğitim seviyeside, açıklamanızı yanlış anlayacak düzeyde oalbilir. ancak, yorumunuzda : Ayrıca anlamadan yorum yapılmasıda en gıcık olduğum durumlardan biri.
Sen ne olarak görürsen gör banane!
Deme lüksünüz yok, saygı ve seviye kuralları çerçevesinde cevab verin. yoksa, sizinde ondan bir farkınız kalmaz.
Annelerinden biliyorlar kısmı, yorumunuzun en iğrenç yeri. düzgün, hemşirelere bakanlar diye sınıf ayrımı yapmanız gerekli. kimiside bilerek dar giyor, makyaj, koku, ve bakışlarda saçlarınla sürekli oynama vb. y. anlaşılmalara sebebiyet verecek davranışlar sergiliyor.
Amaç, saygısızlık değil. sizin bildiğinizi, veya unuttuğunuzu size hatırlatmak. eğer kasıtlı yapıyorsanız, düşüncemi ifade etmek.
Sen ne olarak görürsen gör banane! (Buda bencillik belirtisi.) yanılıyorsam, hatanızı telafi edecek yorumda bulunmanızı temenni ederim hayırlı günler ( integralsoul ) bey. - +1 yıl
Realsanalvefa; tarzını sevdim. Benim tarzima uymasa da
Senden ricam, bundan sonra bana ne yapacağımı söyleme. Özellikle senle alakası olmayan bir mevzu ise.
Kimse çocuk değil. Bir lafı ediyorsan karşıdan gelecek herşeye hazırsın demektir.
Benim belirle şeylere; salaklik, ahmaklik, anlamadan direkt eleştirenlerede sabrim yok.
şu an senin yaptığında benim için kabul edilesi değil daha sert girerdim normalde ama edebiniz ve yaşça benden büyük olmaniz buna mani.
Kısacası; herkes işine baksın abicim.
güzel bir meslek tabiki ama aklımızda seksi olduklarına dair bir iz bırak mıs hatta cisel obje gibi de görüne biliyo yani mesela bence bir hemşire ya çok seksidir ya da şişman eli ağır , yani gözümde canlanan hemşire profili bu
30 Yorumla
+1 yılbazı hemşireler var ki doktorlar kadar bilgililer. bu iş kendini hemşire olarak yetiştirmekle alakalı. hemşire var hiç bir şey bilmeyen, hemşire var doktorları kendisine hayran bırakan :)) hemşirelik doktorluk kadar kutsal bir meslek.
41 Yorumla- +1 yıl
Dogru demis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Mesleğim hemşireliğin biraz değiştirilmiş hali, bir sağlıkçı gözüyle cevap vereceğim o yüzden. Ve bence hemşirelik, hemşireler gayet güzel ve kutsal bir mesleği icra etmelerinden dolayı daha da güzellişiyorlar :) Onun dışında sevgilimin, karımın hemşire olmasını isterdim, onun halinden anlayabilirim çünkü, nöbetten çıktıktan sonra canının ne isteyip ne istemeyeceğini de. Ve bir de pek olmam ama hasta olursam bana kulaktan doğma bilgilerle değil profesyonelce yaklaşacak biri olmasından isterdim :)
28 Yorumlahemşirelere özel bir ilgim ya da bir antipatim yok. ancak hacettepede okumuş biri olarak gördüğüm ve rahatsızlık verici bir durum var. hemşireler doktorlara tapıyor. bu da benim kafam da her zaman bir şüphe, bir soru işareti bırakırdı. bu nedenle uzak durmayı tercih ederim.
23 Yorumla
+1 yılHemşireler hep sempatik geliyor (:
Cinsel anlamda düşünmekten ziyade (artık o kadar çok fantezi gibi düşünen var ki) hep kafamda kurduğum biraz bencillik ama yanında doktor var gibi düşün (:
İyi olur gibi fakat hemşirelerin bildiğim kadarıyla nöbetleri oluyor ve anlayışlı birilerini bulması gerekiyor.
Acil servis hemşiresi arkadasım vardı ambulansın işinde güzel bir resim çektirmişti (:
Allah bol bol sabır ve kolaylık versin tüm hemşirelerimize!12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikla haklısın her mesleğin kendine göre zor yanları var tabi ki.
Rica ederim.
Erkek hemşire olmadığından ya da az olduğundan erkek hastaların belden aşağısını açıp tensel temas kurmak zorunda oldukları için, her gün başka erkeklerin poposuna bakıp pamukla elleyen kadın pek tercihim değil açıkçası. Benim hatunum benden başka bir erkeğin götünü görmeyecek nokta.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bu durumda karınızın sizi hastaneye göndermemesi gerekiyor çünkü bu durumdada kadınlar sizle ilgilenecek. Yani kıskançlık ya da sahiplenme sadece erkeklere özgü birşey değil, belki de ben bir kaç erkekten daha kıskancımdır ama insan kendini bildikten sonra bişey olmaz
nurse , Krankenschwester , verpleegster , et nutricem , sykepleier , медсестра
her dilde tahrik ediyor :D ahahha neyse başarılar ha kafamdaki hemşire resminide atayım dur :D
https://i.hizliresim.com/Q1EOaZ.jpg120 Yorumla- +1 yıl
tamam tamma geçti :D neyse ek olarak sen saclarını böyle solamı yatırıyorsun hep?
https://komikvine.net/vineimages/233152.jpg
+1 yılTürkiye'deki ipneler yüzünden hemşirelik gibi bir meslek fantezi kuklası haline geldi malesef aslında çok kutsal bir göreviniz var boşver hemşirelik yap ihtiyacı var Türkiye'nin hemşirelere ama fantezileriniz için değil şrfsz ipneler için değil gerçekten ihtiyacı var...
11 Yorumlaniye burada bu kadar doktorlara sallanmış anlayabilmiş değilim , genelleme yapmadan büyük bir çoğunluğu diyerek şunu söylemeliyim ki son sınıf hemşirelerin yam yam gibi doktor eş adayı aradığı gerçeğini kimse inkar etmesin, şuanki ve ilerde bulunacağım ortam düşünülürse eşimin hemşire olma ihtimali yüksek :)
21 Yorumlagaleri7.uludagsozluk.com/.../...5%9Fire_488329.png
Akıllarına bu geliyor.
upload.wikimedia.org/.../165px-Georgina_Pope.jpg
Ama ondan yok işte bu kalmış :(13 Yorumla
+1 yılküçükken ameliyat olmuştum çocuk olduğum için hemşireler bayağı ilgilenmişti benimle hatta birine aşık olmuştum :D hemşirelik kutsal meslek cidden herkes yapamaz kolay değil yeri geliyo milletin altını temizliyor kusmuğunu siliyor falan ben eşimin ya da sevgilimin hemire olmasında bir sakınca görmem de nöbetler çok sıkıntı
11 Yorumlaiş hayatım gereği hemşirelerin içindeyim yani hastanede çalışıyorum. her meslek grubunda olacağı gibi hemşirelerinde çok ukala ve kandini beğenmiş, fantazikurulacak cinsden olanları da oldugu gibi, çok hanım efendi, nazik ve kibar olanları da şahsen ben ikinici özellikte saydığım bir hemşire ile evlenmek isterdim.. yani bu hemşirelere has bir özellik değil, her meslek grubunda her xinsden insan var. benim fikrim. beni bağlar. :)))
22 Yorumla
+1 yılhacı abi bir gün baktım burnum kanıyo bide pıhtılaşmış gözüm döndü bir baktım hastanedeyim paşabahçede, neyse bir zenci gibi bişey geliyor ama böyle bir hatun olamaz evet evet bildiğin devlet hastanesinde çalışan yarım yamalak konuşan güzel popolu bir zenci hemşire "sen yapmak boks" dedi beni bitirdi aga.
13 Yorumla- +1 yıl
yok be teyzemin evladı sende bizi hepten bitirdin.
+1 yılSıcakkanlı ve seksi olduklarını düşünüyorum. Kendilerinin bende ayrı bir yeri var. Karımın ya da sevgilimin hemşire olmasını istemezdim. Çünkü yorucu bir meslek olduğunu duydum. Ama eğer kendisini istiyorsa onu desteklerim. kutsal olduğu konusunda seninle hemfikirim. Hemşireler özeldir :)
11 YorumlaHemsire lan iste güzel ve saygin bir meslek. Karım hemşire olsun istermiyim neden olmasın insanlığa bir faydasının dokunmasi akşama kadar evde kalıp kendi kendine kurup başımı yemesinden iyi olur. nöbet falan onlar zor tabi. Bide herşeyi gördüklerinden çok geniş oluyorlaro bunlarda kötü yanları
26 YorumlaHemşire sevgili mi bir daha allah korusun nöbette sevgili uyursa sabaha kadar millete yazar doktora karizmatikse vermek için doktora neler yapar gecenin bir yarısı elinde bir çikolata ile git sabaha kadar boş odada neler yapar aman aman. Benden uzak olsun da
13 Yorumlahemşire demek kız kardeş demektir kelime anlamı olarak kurtuluş savaşı sırasında sanırım bu ünvan veriliyor bu mesleğe savaş dönemi ve o kadar erkek arasında hemşire sayısı belli askerler onları bacıları gibi gördü bence kutsal ve güzel meslek insan sağlığı ile ilgileniyorsunuz bir çok şeyden de fedakarlık ediyorsunuz
11 Yorumla
+1 yılabi çok güzel oluyorlar genç olanları :D enson özel hastanede amaliyat olmuştum hayallerim yıkıldı ayrı bir meselede :D ben böyle güzel bir hemşire beklerken odaya hemşir girince tekrar bayılasım gelmişti :DDDD
127 Yorumla- +1 yıl
ya yok bayanlar gelsin... bak 3 kere falan ameliyat oldum artık bunyem narkozsuz duramıyor arada bir narkoz komasına giriyorum :DDD hep bayan hemşireler geliyordu :D ne güzeldi o adam işi bozdu bir tek :Dbayanlar daha çok ilgileniyor ya :D adamın göysü kıllıydı bide dedim bune * :D ameliyattan cıkmışım narkozdan yeni yeni ayıldım adamı bir gördüm... bu sefer öteki tarafa gitmek istedim... :D ondan önceki tum ameliyatarımda bayan hemşirelerle gece muhabbet yapıyorduk sarıyordu :DD
- +1 yıl
aynen ya bayanların elleride hafif oluyor :D igeneyi hatdiye geçirmiyorlar :D ulan birtane hemşire kız alacam :D valla :D hergün igne yapabilir hiç hayır demem :D hele birde seksi se :D
- +1 yıl
aynen :D turk kızları hemşire olunca :D hayin derecede manyak oluyorlar :DDDD hele birde o manyaklıga seksi likte eklenirse :DD offf offf offf :D
- +1 yıl
yani karımın hemşire olmasını isterdim bir sakıncası yok :D ama sulanan olursa hasta masta dinlemem o adamı tekrar ameliyatlık ederim :DD buda bir gerçek :DDD ama eve geldiginde o :D seksi hemşire ruhuyla gircek eve :DDD
- +1 yıl
ama eşim hemşire olsa :D bir 70lik rakıyı serum gibi baglamasını isterdim bişey olurmu gerçekten merak ediyorum :DDDD , yani alsın öldürsun vursunda :) her konudada degil :DDD seks konusunda o dedigin evin diregi benim :DD benim sözüm geçer :DD arda bir türk flimlerinede baglarım :DD seviyorum de... seviyorum dee.. - seviyorum.. yalan söylüyorsun :DD falan :D
- +1 yıl
aynen varsa öyle güzel :D olabilir fena fikir degil yani :D arkadaşlarından ayarla... ciddiyim? :D sana bişey sorcam 70lik rakıyı serum gibi damardan versen nolur :D? ciddi ciddi soruyorum :DDd
- +1 yıl
:D niye ya yapcagımdan degil hep öyle bir konuşma gecer :D içenlerin arasında :D bende sadece merak ettim valla :D
- +1 yıl
sen söyle :) 1.75 e kadar olan bütün arkadaşlarını gözden geçir bana yolla :D 1.81 boyum var :D
- +1 yıl
kızın kısa boylusu makbuldur :D boyun bence çok iyi :DD topukluyu giysende benden uzun olmazsın :DD
- +1 yıl
sana bişey sorcam ama mesaj atamadım neden?
- +1 yıl
sen mesaj at bari konuşalım bişey sorcam?
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8yZNQyu_mWU 5. dakkadan itibaren izle bir :DDD aynen öylesiniz :D
- +1 yıl
tamam takip et
- +1 yıl
öyle :D ama :D birde keşkül gibi titreten bayan hemşirelere hep içimden derim :D sen bir bizim eve gelsen ben sana keşkülü gösteririm diye :DD içim çok fesat deme :D
- +1 yıl
bir türlü takip edemedin sorumu soramadım :D
+1 yılbence çok kutsal bir görev her ne kadar bizim turk erkeklerinde hemşireler için farklı bir yaklasım varsa... Benim eski esim ebe hemşireydi... Ayrıca arkadaslar yazmıs Dr. ların sapık olduğunu falan.. konuyu kısaca özetliyelim o ortamı saglayacak etkenler olmadıgı surece hersey çok guzel... Ve hemsirelerin işi okadr göründüğü gibi kolay değil... bazen ayda tuttukları nöbet servisine göre gun asırı oluyor... ya da 24 calısıp 3 gün yatıyorlar özellikle doguda :=)
10 YorumlaGuzel hemsire mi cirkin hemsire mi :) cok hareketli olduklarndan midir nedir tas oluyolsr. (Guzelleri)
Ayrica evde saglik ihtiyaci oldugnda o var iyi yanu :D14 Yorumla
+1 yılhemşireliğin kurucusu florence nightingaledir. rahibe olmak istemiş fakat bu görevin daha önemli oldugu düşünmüş veya hemşirelik yapan bir rahibe diyen de var.. onu bile pek çok insan kçümsemişti o devirde hemşirelik kötü bir meslek sayılırdı
11 YorumlaHayatim boyunca hep olsun istemisimdir. Ulan bir kere onun meslegiyle ben gururlanirim lan hani bak benim hatun hemsire falan cok guzel bir meslek basarilar :)
12 YorumlaHemşire bir sevgilim vardı ben üniversitedeyim tabi nöbetlerinde gecenin bir vakti yanına giderdim bahçede otururduk sıkılmasın diye. işine sonsuz saygım var. gerçi ayrıldık ama gerçekten müthiş iş yapıyorsunuz.
17 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem hemşireydi üni okudu memur oldu kadındaki rahatı görmen lazım klimalı odada çalışıyor arada uğruyorum yanına çalıştığını görmedim daha arada evrak düzenliyo :D :D akşama kadar markafoni limango falan takılıyo
14 Yorumla- +1 yıl
manyak karı akşama kadar işi yok bütün sosyal medyadan beni buluyo takip ediyo geçen bir kızla twitter'da tweet altında muhabbet ettik kızın memleketini soyunu sopunu araştırmış. Şikayet edicem bakanlığa vallahi (Daha burayı bulmadı)
- +1 yıl
bulmasın ya gelip bide gelip bana anlatıyo yok kız şöyleymiş böyleymiş analizde yapmazmı bıktım vallahi
+1 yılortamları çok gevşek
ayrıca çok ölüme tanık olduklarını biliyorum normal psikolojiye sahip olmaları imkansız16 Yorumla- +1 yıl
yani dünya yalan ölüm gerçek
Allah kolaylık versin
ben hastalığını iğne vurdurarak geçiren biriyim iğne vurmasını işim icabı biliyorum ama bilen bir sevgilim eşim olsa süper olurdu
hazır yatağa yatmışken pısırt işlem tamam - +1 yıl
yoo çok şükür hasta değilim en azından şimdilik
ama pısırt olayını isterdim olsa güzel olur eczaneye kim gidecek
gitmek bişey değil erkeğe g. tümü açmak pek hoşuma gitmiyor:) - +1 yıl
annem bilir şimdilik ona teslim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu kutsal meslek olayını gec birkere babanın hayrına yapmıyorsun kaşrılıgında baya yüklü miktar para alıyorsun. meslegin ilk yıllarında biraz iyimser daha sonrasında insanlıktan cıkmıi gibi oluyorsunuz bu meslegin geregidir kişilikle alakalı degil. evlilik hayali kurdugum kişi hemşire idi isteme olayı olmadan dedim evlenene kadar çalışabilirsin evlendikten sonra çalışmanı istemiyorum diye. buradan şunu cıkarma eşiniz hastalada bayan doktor falan filan mubaetine girme ben hastalıkta buna kaşrı degilim ama eşimin erkek hastalara bakmasını istemiyorum o dedi ben çalışacam ama ilerde bırakabilirim dedi gerek yok dedim sevindi sonra ben senden ayrılıyorum dedim
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkutsal denilemez kaşrılıklı oldugu için ablacım
- +1 yıl
Parasıyla olmasının nedeni iş olduğu için sen o insamların dualarını alıyorsun sonuçta demi? Yolda bayılan, can çekişen hasta olsa para almıyorum diye bakmayacak mısın? Eskiden savaşlarda hemşireler bana para vermiyolar diye askerlerle ilgilenmiyormuydu? Bir mesleği kötülemeyin be
Cevap sahibi+1 yılparası ile oldugu için diyorum sana kutsal sayamazsın.. bizde çok gorduk saplıkcıların grevni sen onları bilirmisin? eski savaşlardaki hemşireler doktorlar kutsal diyebilirsin lakin şimdikine asla diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılben işini kötü yapıyor demiyorum ki hatta sağlık sektorunde hata oranımız artık yok denilecek kadar az...
+1 yılBen de mühendislik okuyorum ve hemşirelere ideal evlenmelik kız gözüyle bakıyorum :D Hem işleri güzel hem de toplumda genelde doktor, mühendis, öğretmen vs. ye yakıştırılıyor (Hemşire fantazim de yok değil hani ;) :D )
13 Yorumla- +1 yıl
Ateşi seni görünce yükselenlere dikkat et hemşire hanım :D
31.media.tumblr.com/.../...p1OlHW1si1k95o1_500.jpg
Güzel olur öyle karım olsa bana bkar arada10 Yorumlaçok fena sevişiyorlar bunu diyebilirim.. ama koşuşturmadanmıdır nedir kişisel bakımları sıfır lan heryeri kıllı kum maymunu gibiler..
12 Yorumlahttps://vocaroo.com/i/s1rvzHmsnQHZ buyur arkadasdım
11 YorumlaLa benim arkadaslar hemsire de var doktorda acayip iyi oluyor beles muayene rapor her ise yariyorlar sagolsunlar ((:
12 YorumlaÇok severim heleki o üzerindeki keskin hastane kokusu o kokuya tapıyorum
11 YorumlaFantazi sever bir eş bulursan iyi olur ama bircok erkek hemşireye farklı bir gözle bakmaz. bir hemşirenin bir kasiyerden ya da bir öğretmenden pek farkı yoktur
13 Yorumla
+1 yılHiç hasta olmuyorum en son 7 yaşımda bağdemcik ameliyatı olmuştum. O zaman dan buyana hemşire görmedim. Sadece p*rno film sektöründeki hemşireleri biliyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Yok canım onlar sayesinde hemşireleri daha çok seviyorum çok datlusunuz :D
- +1 yıl
Şaka bir yana güzel meslek. Ben 3.500 TL maaş alıyorum oda 2000 alsa 5500 gül gibi geçinir gideriz
Hemşire denilince benim aklıma doktor olamayan tipler gelir :)
14 YorumlaErkekler sevmiyor ise hemşirelik okumayı bırakacak mısın?
13 Yorumlagüler yüzlü hemşireler çok iyi oluyor hastalık anında epey destek oluyolar ama bide burnu havada olanlar var sanırsın oxford u bıtırmıs
13 Yorumlaben kendimi bildim bileli , hemşirelerin saçından tutup sürüklemek istiyorum., fakat iç dünyaları öğrendim zor bir meslek tabi hakkını verenler için, ama fikrim değişmedi :)
16 YorumlaSağlık sektöründe çalışan her insan gibi çok zor mesleği olan kutsal insanlar. Ne kadar zor işler yaptığını bilmeniz ve anlamanız için gerçekten yapmanız lazı
11 YorumlaHemşire kızları severim ben. Tatlı ve şeker oluyorlar. :) Hatta kızkardeşimin de hemşire olmasını istiyorum (istiyoruz). Bu sene sağlık meslek lisesine başlayacak ve hemşire olacak! :)
12 Yorumla
+1 yılBen hemşireleri bir beyaz melek edasıyla severim ancak eş olarak almam.
110 Yorumla- +1 yıl
Yok, ben askerim. Ben nöbetçi, o nöbetçi olacak iş değil.
- +1 yıl
Ben yılda 365 gün görüşemezsem bilsin ki ya ölmüşümdür, ya da gacıya kaçmışımdır. İmkanı yok, bir günümü bile imtina etmem sevdiğim karımdan
- +1 yıl
Doktor da olsa kabul etmem, bana öğretmen lazım. Ama çok entelektüel olmalı.
- +1 yıl
Yarım gün iş, yarım gün ev. Fıstık gibi hayatları var. Ama çoğu aylak aylak geziniyor, akıllıları bir karış havada. Entelektüel bulmam şart.
- +1 yıl
Amin. Ama yok işte. Sonra da bana kulp takan dolu adam oluyor.
+1 yılOlmasin esim ev hanimi. olsjn devlet hastanesinde calistim yasak ikiskiler vardi fantezi. olarak. guzel ama seviyorum hemaireyi kiyafetlerinjz iyi degil ama
10 Yorumlaben tıp öğrencilerine nasıl baktığınızı merak ediyorum :D potansiyel eş adayı mı yoksa herhangi biri mi?
15 YorumlaHemşirelik güzel bir meslek kızlar için bence.. herkese yakışmaz eline falan.. ben isterdim şahsen bir hemşire kızıl saçlı :)
24 Yorumla
+1 yılHiç hemşire fantezim olmadı ama hastaneye gittiğimde benimle ilgilenen stajyerin birini çok çekici bulmuştum faceden aradım 1 hafta bulamadım :D
15 Yorumla- +1 yıl
ama sonra bir gün bir hemşire ile tanıştım bu sefer o ilgimi çekmedi hiç bir hemşire ilgimi çekmedi ille de o illede o onun gibi hemşire görmedim daha :D
- +1 yıl
oo bu bahsettiğim 2-3 yıl önceydi ondan sonra oo :D mazide kaldı çocukluk aşkı gibi bir şey artık :D
hastalara iyi davranan hemşireleri takdir ederim. ama devlet hastanelerinde pek iyi davranmıyorlar malesef
23 Yorumlaeşinin adam gibi edepli çalıştıktan sonra ne iş yaptığının bir önemi olmadığını ve bu sorununda gereksiz olduğu biraz büyüyünce anlayacaksın :)
16 Yorumlaİşinin hakkını veremeyen hemşirelerde mevcut burnu havada vs ama işini doğru düzgün yapan hemşirelerede saygım vardır
15 Yorumla
+1 yılkadına yakıştırdığım 2 meslekten biri. diğeri de ögretmenlik. olsa güzel olur olmasa kayıp sayılmaz. mesleginde başarılar.
11 Yorumla
+1 yılgenelde yuzlerı asık tipler. bişey sordugunda fazla umursamıyolar yani benım karsıma bu tıplerı cıktı iyi olanları da vardır herhalde fakat ben gormedım bu yuzdende iyi bir izlenim alamadım
118 Yorumla- +1 yıl
sen o sekılde olma :))
- +1 yıl
iyi bakalım en azından güleryüzlü bir hemşireyi kazandık. şu asık suratlılardan kurtarın bzi :)
- +1 yıl
Genelde orta yasın bıraz ustunde olanlar o sekıldeler. emekli olsalarda kurtulsak
- +1 yıl
yok o kadar abartmayalım sen onlara resımdekı meslektasın gıbı şttt yap yeterlı :D
- +1 yıl
evet yanına bırılerını de al bısey etmesınler sonra :)
- +1 yıl
onu kullanma sen yınede bosver
- +1 yıl
:))) sonra hastanede vahset dıye haberde ızlemeyelım yanı
- +1 yıl
son dakıka olarak yayınlanırsın artık :) sen unv mı okuyosun kı
- +1 yıl
unv okurken hemsıreler de vardıda ordan aklımda kalmıstı
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim hemşire arkadaşlarım var ama coğu gereğinden fazla havalı ilk başta bir soğukluk oluyo aramızda önemli olan o formanın hakkını verebilmek
20 Yorumla Annemin mesleği gerçekten zor iş. Çok saygı duyuyorum.. Başarılar!
13 Yorumla
+1 yılBizim bölümde yaşça büyük hemşire olan ablamız var gayette iyi bir insan ve biz ona teyze diyoz :)
19 Yorumla- +1 yıl
Ben mühendislik okuyorum bu arada, onun 2. unisi :)
- +1 yıl
Öyle valla :s Sizin bölümde zor, ezberlenmesi zor ismi garip terim çok :s
- +1 yıl
Orası öyle tabikide hemşire hanım, kan lazımsa vermee gelelim :)
- +1 yıl
Tamam o zaman :) Keyifli vakitler geçirmen dileğiyle. Hoşgeldin sitemize.
hemşire deyince çoğu erkeğin aklına başka şeyler gelir o yüzden riskli bir seçim erkeğin gözünden :D
118 Yorumlahersabah kalkip hastaneye gidilirmi ya kilo ile altin verseler ancak çekilir :p
12 Yorumlahayalimde çocuklarımın annesi bir hemşire
kesinlikle kendimle uyumlu bir hemşireyle evlenicem 8 senedir kurdugum bir hayal bu :)12 Yorumlahemşirelik mesleğide öğretmen mesleği gibi kutsaldır... tabi bazı sinirli, hastaları azarlayanlar hariç.. :)
10 YorumlaBana diğerlerinden çok farklı gelmiyor.
Mesleğin güzelliğine lafım yok :)16 Yorumla
+1 yılAklima hemşire fantazisi geldi,
Beyaz jartiyer...
Gogus dekolteli gomlek ve mini etek offf offf12 Yorumla- +1 yıl
Sende gor
şu an ihtiyaçım var cidden fark etmez elinden tıp dilinden bişey gelsın yeter
12 Yorumla
+1 yılSınıfında kaç kız kaç erkek var? bende hemşirelik okumayı düşünüyorumda :D
15 Yorumla- +1 yıl
Hımm :D neyse bakalım artık inşallah öyle bir sınıfa düşmem mahalle karılarının arasına düşmüş gibi :D
- +1 yıl
Zaten en çok erkek hemşireye ihtiyaç varmış :D neyse artık katlanırız be :D
bence gayet güzel bir meslek üstelik hemşirelerin fizigide güzel olur :D
17 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne