Bir kız için uygun olur mu? Çevrenizde hiç endüstri mühendisi olan birileri var mı? Çalışma koşulları nasıl?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yakın arkadaşım Boğaziçi Endüstri Mühendisliğinde okuyor onların bile ağzından şunu duyuyorum boğaziçi işletme mezunu var, boğaziçi endüstri mühendisliği mezunları var bir sürü rakibimiz var önemli şirketler Türkiye'de sayılı 150-200 tane yok ki 10-15 taş çatlasın diğerleri küçük yapıda şirketler yani Boğaziçi hariç diğer endüstri mühendisleri fabrikada anca 2 bin tl ye çalışır ee onu zaten 4 yıllık açık öğretim okuyup memur olanlar da alıyor benim arkadaşımın annesi kimya mühendisi demişti fabrikada yeni başlayanlar 1000 lira ile başlıyor diye
02 Yorumla
Soran+1 yılyani endüstri mühendisliği boğaziçinde okunur okunacaksa diyosun
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15000 filan alamaz çok istisnai genel olarak diğer elektrik makinacılarla aynı maaşlarla çalışırlar ama endüsti mühendislerine talep Çok daha azdırr bu iki mühendisliğe göre. Gaza gelme yani boğaziçi bilkent odtü itü filan ilk akla gelenler bunlar değilse iş bulmanda zorlaşır. Bu okulları bile yüksek ortalamayla bitirirsen ilk girişte 4000 civarı alırsın makinacı elektrikçiler gibi. Diğer çogu okulda ya işsiz kalırsınyadda 1300 liraya talim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnadolu üniversitelerini saymıyorum bile.
Soran+1 yılgüzel iyi bir üniversitede endüstri mühendisliği yani benim demek istediğim, zaten dandik üniversitelere gitmem 1 yıl yine çalışırım gerekirse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende endüstri mühendisliği okuyorum. Çok isteyerek D seçmedim ama girdikten sonra farkettim ki bu mesleğin önü çok açık. Tabi kişiden kişiye de değişecek bir durum ; kendini geliştirmen ve sevdiğin işi yapman önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi üniversitedesin
+1 yılkişiden kişiye değişir geliri. 3 tane tanıyorum biri işsiz biri 4000 alıyo biri 15.000
15 Yorumla
Soran+1 yıl15.000 mi vay be :O
Soran+1 yılişsiz olan hangi ünide okudu peki
- +1 yıl
boğaziçi mezunu 4 dil biliyo :D
- +1 yıl
bilmiyorum ki dandik bir yerdi ama
Soran+1 yıldil bilmek şart bu dönemde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılbir kızın okuyabileceği en zor bölüm :) ders olarak değil çevre olarak :)
07 Yorumla
Soran+1 yılkızların sayısı o kadar az mı :D
- +1 yıl
Meslek lisesi gibi düşün bir nevi :)
Soran+1 yılüniden üniye değişir bence
- +1 yıl
içini karartmak istmem ama çok arkadaşım var başka üni. de genelde hepsi öyle :)
Soran+1 yılBoğaziçi peki :D
- +1 yıl
hmm işler burada değişir tabi kim dedi sanaya erkek vardır diye hep kız olur üniden üniyede değişir tabikide her zaman demişimdir :D bence git :)
Soran+1 yılya :D
şu an popi olan meslekler den puanlrı yüksek hem okul hem iş ortam ı bir kız için daa uygun diğer müh likler düşünüldüğünde
00 Yorumlabence olur neden olmasın ki
ama tewrcih yaparken bunun puanı daha yüksek ben bunu seçeyim mantıgını kullanma kendine yakın olanı seç00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden baya popülerdi ama düşüştü şimdilik... bir bayanın okuyabileceği en ideal mühendislik diyebilirim bizim fakültede kız oranı en yüksek bölümdü
04 Yorumla
Soran+1 yılniye düşüşte ki
Cevap sahibi+1 yılherhalde talebi karsıladı yoksa önceden en yüksek bölümdü mühendislikte cok tercih ediliyordu...
Soran+1 yılMesela bogazicinden mezun olup da bosta kalma ihtimalim var mi
Cevap sahibi+1 yılyok ya okadarda degil :) mühendislikte tamamen kendini geliştirmene baglı tabiki iyi bir üniversitenin sana katacağı donanım yadsınamaz bir gercektir
Mühendislik iyidir endüstride iyidir ama severmisin ona göre yaz derim...
00 YorumlaKesinlikle okunması gerekir, okuyupta işsiz kalan görmedim
00 Yorumlaçok iyi :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam