Emin ol ülkeye senden fazla katkım olmuştur ve sen gibi beceriksiz birine baskın bir genle beceriksiz çocuklar yerine benim Zekamda kişiler çıkarmak için dedim
Senin anani bacinin popona sokarim ibnenin evladi sen bana fakulte adresi ver ben seni gelip opecem bir güzel bacım çocuğu seni kardeşim sevgilime yavsamak demek ben seni opecem bekle sen
Hakkimla emeğimle alin terimle okudum çalışıyorum insanlar için çabalıyorum sirf daha iyi olsunlar sagliklarina zarar gelmesin diye... karsiliginda meslegimden utanayim diye degil! Gurur duyuyorum ben ebeyim ve insanlarin bana ihtiyacı hep var yorgunlukdan bitap dussemde yardim hep edecegim!
Bu yorumum sana değil tum cehalet dolu insanlara
Ozur dilemen gzl bir davranış SAYGI ISTIYORUM herkesden sadece emek veriyoruz...
yani ben bunu yazarken alaycı dalgacı bir tavırla yazmadım gerçekten elbet herkes ekmeğinin peşinde benim demek istediğim ebelik alay edilecek bir meslek değil tekrardan özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
boş ver çok küfür yersin ilerde :D
bu espiriyi herkesden duydum yapma lütfen :)
hemşirelik bölümü hanımefendi
ya hemşirelik çok zor bir mslek hem bedenen hem ruhen insanı çok yoruyor o yüzden bide atama puanı çok yüksek 89 95 le atıyor
Kpssde en dusuk atamayla aliyor fakat pek alim yok
ben araştırmıştım çk fazla alıyorlar hemde düşük puanla
Puan dusuk ama alim pek yok yanlis arastirmissin
yoo doğru araştırdım
Iyi bakalim bitir oyle goruselim
Bizim fakülteye gelirsen öperim
neden
18 lik çıtır işte üniyle tanıştırırım onu :)
? neden
Zevkine var diye
s. g
Küfür etme dediğimi anlamadan
sapıklık yaparsan konuşurum adam olun birazzz sizin gibi sapıkklar cahilller yüzüne ülk gelişmiyoooo
Emin ol ülkeye senden fazla katkım olmuştur ve sen gibi beceriksiz birine baskın bir genle beceriksiz çocuklar yerine benim Zekamda kişiler çıkarmak için dedim
hala sapıksın s. g ya adam olmayı öğren önce sonra ülkeye yardım edersin canım sapıkkk
Senin anani bacinin popona sokarim ibnenin evladi sen bana fakulte adresi ver ben seni gelip opecem bir güzel bacım çocuğu seni kardeşim sevgilime yavsamak demek ben seni opecem bekle sen
küfür edicekler bir kere onu söyleyim :D
Çok küfür yersin onu biliyorum
Ebeme sevgiler , saygılar.
Babadan çok senin emeğin var diyebiliriz
ilk küfürlerin üzeirne yazıldığı yüce meslek :)
çok söverler yillar sonra
çok küfür yersin mezun olunca o kesinde :D
Paso yatarsın
Millet çocuk yapmaya korkuyor artık
Ya da çoğu kişi sancı çekmemek adına sezaryen tercih ediyor. Bilemiyorum tercih etmeli miyim..
hemsireyim tavsiye ederim hemsirelik oku
Peki seyyy atama
Önermem çok küfür yersin :)
ebeye küfür milli değerlerimiz arasında
Annelerinize kufur etmekde asagiliklariniz sizin hakkını odeyemeyeceginiz herkese kufrediyorsunuz zaten.
özür dilerim
Hakkimla emeğimle alin terimle okudum çalışıyorum insanlar için çabalıyorum sirf daha iyi olsunlar sagliklarina zarar gelmesin diye... karsiliginda meslegimden utanayim diye degil! Gurur duyuyorum ben ebeyim ve insanlarin bana ihtiyacı hep var yorgunlukdan bitap dussemde yardim hep edecegim!
Bu yorumum sana değil tum cehalet dolu insanlara
Ozur dilemen gzl bir davranış SAYGI ISTIYORUM herkesden sadece emek veriyoruz...
yani ben bunu yazarken alaycı dalgacı bir tavırla yazmadım gerçekten elbet herkes ekmeğinin peşinde benim demek istediğim ebelik alay edilecek bir meslek değil tekrardan özür dilerim
Her gün düzenli küfür yiyen
Her türlü insanı görmüş olursun işte …😜
Hangi üniversiteye gittiğin önemli
Çekip çıkartmalı
Baya küfür yiyen bir bölüm
Alanın da en iyisi olursan boşta kalacağını sanmam
Zorlayıcı biraz ama fena değil gibi
tutup cikartiyon
Tanımadığın insanlar sövecek 😃
ebe candır küfür sembolüdür :D
Benim kuzenim ebe :) çok mesaisi var ama
Haftada 40 saat isde ozelde calisiyorsa bilemem?
Özel galiba
Ozel sıkıntılı fazla mesai daha az maas demek olsun ekmek parasi icin mecbur kaliyoruz
Turkiyede en cok kufur yiyen kisidir ebe :)
küfür yiyen bir meslek
Biraz küfür yiyebileceğin bir bölüm
Küfür yemeyi göze alıyorsan güzeldir.
küfür eden cahilliğinden ediyor mantıklı ve akıllı olsa etmez zaten cahil insanlar yüzne meslek seçecek değilim
Çok küfür yersin
Orası da var. 😄
soluyoruzda bazilarinin isine gelmiyor
cok kufur yersin
gercekler nekadarda isinize gelmese soylemeye devam edicem 😋
Eğer ebelik tercih edersem, maalesef öyle bir durum söz konusu olabilir.
ona gore demesi benden
Eğer işimi seversem olanaklarını da küfürü çok da umursamayacağımı düşünüyorum.
Onu bunu bilemem ama küfür var işin sonunda
kjsdasdkjs
çok küfür yersin :)
EİG için teşekkür ederim
küfürlü.
Kız ebeyim dese görüşmez misin
görüşürüm
teşekkürler
Bence güzel
Doğurtturuyon hacı.
Ciddi misin bilmiyodum iyiki soyledin
Önemli değil hevalim.