oyy :( ne yapcan ebeliği yaa boşver hemşire ol .. :)) hem çok tatlı oluyolar veya anestezi bölümüne falan gir iki yıllık oku fıstık gibi .. Ankara üniv sağlık myo anestezi mesela :) ?
Moda değil tercih dönemindeyiz ve elimizdeki seçeneklere bakıyoruz. Ve üslubunuz hiç iyi olmadı. Ben ciddi bir şekilde sordum küfür edilmesi hiç hoş değil her mesleğe saygı duymalı insan. Her ne kadar herkes küfür etse de.
Ben sadece örnek verdim, ve bu aralar ebelik ile ilgili yazıyor millet, yani sana şahsi bir küfürüm yok yani sadece küfür için ebeliği seçmiceksen yanlıs olur, hakemler futbolcular doktorlar vb her meslek küfür yiyebilir 😀
Kadını kadınlıktan soğutan mesleği değildir bence işini seven hiçkimse kendi cinsiyetinden soğumaz kaldı ki sezaryen doğum artışlarına bakılırsa ebe teşvikininde ne kadar az olduğu ortaya çıkıyor doktorlar sezaryen yapar en fazla 3 çocuk yapma hakkı koyar önünüze ama ebe normal doğuma teşvik eder ve bu daönünüzdeki engelleri kaldırır :)
sana iğrenç gelse bana iğrenç gelse bu çocuklarıda hekimler ana karnından keserek çıkarsa nolacak bu dünyanın halii :) at gözlüğünü çıkaralım efendim :) ben hiç tiksinmem zevkle yaparım evelallah :)
bana tiksinç geliyor dedim sana gelir demedim ki. ben misal bilgisayar işleri severim sen sevmezsin gibi işte kişisel dir herşey. neyse şimdiden ebeliğin hayırlı olsun
Oncelikle kolay is bulabicegin bir is şu an icin ama bundan 5 yil sonra ne olur belli olmaz bir bayanin yapabilcegi meslek guzel insanlara yardim etmeyi seviyorsan sabirsirliysan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
ebelık harıka kucuk bır ılceye gıdersın rahatlıkla cok acık var
türkiyede bir ebe olmican bide hakem maşallahı var milletimizin boş durdukça sallıyorlar :D
Sürekli kulakları çınlayan bir meslek diyebilirim ama nasıldır bilmiyorum
guzel meslek arkadasom ebeydi.aile hekimligine gecti
Babam derki ; ezilmeden para kazanılmaz.
Bu ülkede en faydalı işlerden birini yapıp da hergun kendisine laf olsun diye küfür edilen başka bir meslek grubu olduğunu düşünmüyorum.
güzel meslek köy sağlık ocaklarına hizmet yaparsın ya da hastane doğum hemşiresi olarak iyi meslek
ebenin diye küfüre maruz kalırlar yazık laa ben severim o mesleği cok eziliyor
Ezilmiyorum cok şükür... küfür yemedim kimseyi dogurtmadim. kufur yiyenin ayibi degil kufur edenin ayibidir...
Ebe mi. :) gelen giden ebeni diyor. Sol kulak çok cinlar senin
buradan herkesin ebesine saygı ve selamlarımı iletiyorum
Eben dedim e ben ne dedim?
Vallaha bu işler ince işler soğukkanlılık yoksa uzak dur derim
Çok matah olmasa gerek ilk önce onlara sövülüyordu bi dönem
Tuhaf bir cevap olacak ama bahşişi bol bir meslek 😂
Güzel meslek aslında ama insanlar küfür yemekten korkuyo haklılarda
Hemşire olacağına ebe ol daha iyi hemşirenin ne yaptığı belli degil
sağlık yaz okurken almanca çalış. 10 sene sonra bana yedi sülalen dua eder.
Eve daha iyi Gerçi sonradan baya küfür ediyorlar Ama olsun işin sonuçta 😀
Bir şey diyim tam tersi hemşireler doktoru eziyor :)
Bence güzel bir meslek ülkemizde bu kadar çok doğum oranı olduğundan dolayı talep çok olur
Ebe olursan küfür yersin herkesten herkes birbirinin ebesine sövüyor 😅
Miden bulanır da anne olmaktan vazgeçemezsin umarım
bişey sorcam korkmazmısın ebelikten .. yani o soğuk sert ruha sahipmisin ? :)
düşündükçe korkmam gibi geliyor :)
suanlık öyle :)
terminatör gibi olman lazım ..:/ duygusalmısın ?
duygusallık var :) artık çock doğurturken ağlarım :D :D :D
oyy :( ne yapcan ebeliği yaa boşver hemşire ol .. :)) hem çok tatlı oluyolar veya anestezi bölümüne falan gir iki yıllık oku fıstık gibi .. Ankara üniv sağlık myo anestezi mesela :) ?
güzel bir meslek
Güzel bir meslek , iş alanı da oldukça yüksek.
Başarılar.
valla çok da güzel bir bölüm sayılmaz bence
Valla ben hep ebelere soverim
Bence yapabileceksen gidilecek bir bölüm
Ebesin her hastanede ebeye ihtiyac var
Güzel meslek Çek çıkar anneden önce siz görün☺️
Baktım olmuyor oldugundan devam et senden
Bence hemsirelik kadar olmasa da seksiler.
Çok değişik küfürlee var 😂
Ebelik moda mı oldu la haberim yok ebeni s...
Moda değil tercih dönemindeyiz ve elimizdeki seçeneklere bakıyoruz. Ve üslubunuz hiç iyi olmadı. Ben ciddi bir şekilde sordum küfür edilmesi hiç hoş değil her mesleğe saygı duymalı insan. Her ne kadar herkes küfür etse de.
Ben sadece örnek verdim, ve bu aralar ebelik ile ilgili yazıyor millet, yani sana şahsi bir küfürüm yok yani sadece küfür için ebeliği seçmiceksen yanlıs olur, hakemler futbolcular doktorlar vb her meslek küfür yiyebilir 😀
Peki, anlıyorum. Eğer bu mesleği yapacaksam küfürü sorun etmem zaten. Görüşünüz için teşekkürler.
ebelik atamalarına baktın mı geçenlerde olan
Evet
Küfür yemeye alış şimdiden :)
Kulakların çok çınlar.
Kulakların çok çınlar..
Bol küfür yiyeceğin bir bölüm güzelim
Bence evlen be gebelik seç sen 😂
Kutsal meslek ama küfür cok geliyor
keşke ninelik yazsaydın :)
Hahahaha
Ebe bence olma çok küfür yersin.
cok basit bir mantik kufur ediylrlar diye ebe olmayacak halim yok
Kardes dün de ayni soruyu yazdin
Bilgi almak icin bir kez daha sordum :D
Yani Burda 189 gün aynı soruyu sorsan alacağın cevaplar koskoca bir Hiçtir
Genede merak iste :D icimde kalmasin :D
İçinde kalanları Baska insanlara en azından hastanedeki ebe insanlara sor Kardesim. Buraları boşver
Çok sövülen bir meslek sakıncalı
Atama olmasada işsiz kalmazsın
süper boşta kalam durumları olmaz
Genelde çok iyi anılmadıklarını biliyorum...
Bol bol kulakların çınlar
cahil insanalr yüzüne napabilirmki
sağlık meslektemisin sen
hyr
çok küfür ederler farkında olmazsın 😄
seni kadınlıktan soğutur ama
Kadını kadınlıktan soğutan mesleği değildir bence işini seven hiçkimse kendi cinsiyetinden soğumaz kaldı ki sezaryen doğum artışlarına bakılırsa ebe teşvikininde ne kadar az olduğu ortaya çıkıyor doktorlar sezaryen yapar en fazla 3 çocuk yapma hakkı koyar önünüze ama ebe normal doğuma teşvik eder ve bu daönünüzdeki engelleri kaldırır
:)
tamam da onu görmek o kadını muayene etmek şeyine el felan sokmak bana iğrenç geliyor.
sana iğrenç gelse bana iğrenç gelse bu çocuklarıda hekimler ana karnından keserek çıkarsa nolacak bu dünyanın halii :) at gözlüğünü çıkaralım efendim :) ben hiç tiksinmem zevkle yaparım evelallah :)
bana tiksinç geliyor dedim sana gelir demedim ki. ben misal bilgisayar işleri severim sen sevmezsin gibi işte kişisel dir herşey. neyse şimdiden ebeliğin hayırlı olsun
teşekkür ederim :)
Dogru olabilir doktorlar yapıyor zaten isi
Üzüldüm sana gshdjd what à poor
Üzül diye paylasmadim bu sorumu üzülecek onca issiz insan var sokaklarda sen onlara üzül cok istiyorsan
ebene sor o daha iyi cevaplar bu soruyu :D
çok kulak çınlaması yapıyor dediler
Okkk :D
AHahahaa:D:D::D zıçtım mk .:D
git başka taraflarda yap o işi arkadaşım...
bence guzel bir meslek düşün yani
Bir nevi hemsire say say sayılırım dimi?
evet
En çok sövülen kişidir.
Oooo zorluğun dibine h. g
Sıkıntılı bölümdür. Ömür boyu kulakların çınlar.
Maaşı açıdan peki
Bu sektor icinde bana olarak sorabilirsin
Nasıl
Oncelikle kolay is bulabicegin bir is şu an icin ama bundan 5 yil sonra ne olur belli olmaz bir bayanin yapabilcegi meslek guzel insanlara yardim etmeyi seviyorsan sabirsirliysan
Yardım ederiz sıkıntı olmaz da ortam nasıl acaba yanı emir veren benden yüksek kim var
Bashemsiree ve amirlerin var onlarda emir diye birsey sen isini duzgun hakki ile yaptiktan sonra yok
Guzel meslek yani :)
Ben seviyorumm sektoru kamudayim tabii ben ebe degilimm ;)
Erkekler olamiyomus zaten :D bide şey atama ile ilgili bilgi verir misin
Atama kolay zor degil kpss ile en son 60 civari istanbula atananlar oldu sen nerdensin ozelden yaz baska sorun varsa sakincasi yoksa sen yinede
Doğuya gonderiyolar falan dediler kafam karıştı
Sark gorevi gibi bisey yok bizde aldigin puana gore bir yere gidersin
Peki teşekkürler ^^
Bisey degil sizlere ihtiyacimiz var ;)