Ebelik ne ya çalış doktor ol milletin yardımcısı olma
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
günümüz Türkiye standartlarına göre bu böyle bilinedursada Ebelik mesleği hekimlerin elinden alınıp bireysel gerçekleştirme yetkisi verildiği sürece bir yetkilinin yardımcısı olma konumundan elbette çıkacaktır, bu da mesleki hak ve hukukunu savunmayla alakalı sevgili görüşbildirenim ;)
bence ebelik güzel bir meslek dünya ya bir bebek gelmesine yardım ediyorsun, hatta onu ilk gören sen oluyorsun, çok güzel bir şey bence ^-^
0
1 Yorumla
Gizli Soran
evet sizin kadar geniş düşünebilen insanlar bu muktedir muntazam mesleğin en ulvi yanlarını bile görebiliyor işte :) bakış açısını sevdiğim görüşbildirenim :)
bende ebelik düşünüyorum tatlım aman takma kimseyi
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Tamam gel bekliyorum ama ben 1 sene sonra mezunum darisi sana diyelim hayirlisi olsun tavsiye ederim burdan ebeligi kucumseyen hemsirelerle sesleniyorum onlardan daha az puanla daha cabuk ataniyoruz catlasinlar:D
nesii komikkk seni kim doğurttu babanmııı madem komik doğmasaydın o zaman insanların mesleği alay edilmezz önce bunu öğren sonra yorum yap tatlım tmmı ;)
Ebelik bölümü güzel bir bölüm bu ülkede her zaman bir iş bulunabilir. Düşünsenize ebe olduğunuzu işini severek yapıyor, olursanız iyi bir meslektir. Doktorlar neden essinlerki aksine azimli olduğunuzu gördüğü zaman daha yardımcı olurlar daha sıcak bakarlar, o yönden kendinize güvenin eğer seviyorsanız gönül veriyorsanız kötü bölün değil asla,,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Ebelik ne ya çalış doktor ol milletin yardımcısı olma
günümüz Türkiye standartlarına göre bu böyle bilinedursada Ebelik mesleği hekimlerin elinden alınıp bireysel gerçekleştirme yetkisi verildiği sürece bir yetkilinin yardımcısı olma konumundan elbette çıkacaktır, bu da mesleki hak ve hukukunu savunmayla alakalı sevgili görüşbildirenim ;)
Evet ebelik güzel şimdi hem daha çok atanıyor. kaç puanın?
246
Ebelikte olmaz ki ama sanki.. 280 lerde değil mi
özel üni oluyor :)
İnş canım :)
Bence içinden geçeni yapmalısın eğer kararsız kaldıysan ben ebelik okumanı da öneririm alt-üst ilişkisi her yerde olacaktır o kısma takılma 😈
Bence ebeliği ve hemşirelik aynı anda yaz hangisi gelirse onu oku derim ama puanın yeterse ebeliği tercih et ilk siralsrda
Bence gayet iyi tavsiye ederim arkadaşımda ebelik okudu bitirdi atandı şu an çok mutlu ve ataması da baya iyi hemen atama imkanı var bence oku
bence ebelik güzel bir meslek dünya ya bir bebek gelmesine yardım ediyorsun, hatta onu ilk gören sen oluyorsun, çok güzel bir şey bence ^-^
evet sizin kadar geniş düşünebilen insanlar bu muktedir muntazam mesleğin en ulvi yanlarını bile görebiliyor işte :) bakış açısını sevdiğim görüşbildirenim :)
Mezune kalıp hemen tıp kazanmak da çok kolaydı ya😄
Bence cook güzel bir bölüm iş imkanları da cook iyi.. tatlı hoş bir meslek
Uf s g risk almixakwan okuma okumak isteyenlerin önünü kapatıyorsınuz
Bence ebeliğin önü açıktır diye düşünüyorum. Ama senin tercihin ✨
aynen ebelik daha avantajlı hemşire olarakta çalışırsın
1 yil geçmiş nasıl oldu bari ezdilermi anlat biraz
Bi arkadaşım çok para olduğu için yıllarca o bölümü istemişti ama son yıllarda nadıl bilmiyorum
Dünyanın en güzel mesleklerinden biri
sürekli kulağın çınlar bu ülkede
Bence güzel bir bölüm tercih edilir
gerçekten ebe olmak icin mi okicaksın?
evet hatta bitirdikten sonra yüksek lisans yapıp kendimi geliştireceğim
lys ilede hemşirelik var niye hemen pes ediyorsun
meslek lisesi mezunuyum lys yapabileceğimi sanmıyorum
dene şansını ne kaybedersin
benim tanıdığım biri ilk sınavda 250 aldı sonra 350 gibi bir puan aldı ve hemşireliğe yerleşti çalışırsan yapabilirsin sende hemen pes etme
Is imkanı bomba yapabilirim diyosan yaz :)
Ebelik çok güzel bölüm bence
Küfürü en bol meslek vazgeç bacım sövenin bol olur
Haklısın evet sence gelir mi
Kulakların baya çınlayacak
Mide gerektirir bence.
Tıpta önü açık olmayan bölüm yok bence
Çok isterdim sağlık bölümü okumak ama olmadı 🥀
Yoğun amam manevi olrak güzel
fena bir meslek değilde pis bir meslek
bence pis değil bana pis gelmiyor çikolata kaplı çıkamayız sonuçta ordan :)
Olmak isteyipte olamadigim meslek :D
Niye olmadın :)
O zmnlari istemiordm :)
Hangi üniversite tutuyor
Başhemşireliğe kadar yükselebilirsin
Gelir mi peki sence
O yollardan geçeli çok oldu bilmiyorum 😂
Peki teşekkürler
Kim ne derse desin salla takma kafana.
hangisi daha iyi hemşire ebe?
valla ikisi de benziyor ikisi birbirinden iyi diyemem bence oyle
bende ebelik düşünüyorum tatlım aman takma kimseyi
Tamam gel bekliyorum ama ben 1 sene sonra mezunum darisi sana diyelim hayirlisi olsun tavsiye ederim burdan ebeligi kucumseyen hemsirelerle sesleniyorum onlardan daha az puanla daha cabuk ataniyoruz catlasinlar:D
doktorlar da hemşireleri küçümsüyo ondan şikayet ediyolar ama hiçbir meslek küçümsenmemeli sonucta herkes ekmek parası için çalışıyo
Atamasi çok iyi bence tercih et
Fena küfür yedikleri kesin de
Güzel bir meslek. 😊
Güzel bir meslek
Çok fikrim yok ama tıpın her alanı önemli
Bende yazdim umarim gelir ya 😂
Bilmiyorum
Güzel meslek kesinlikle
Ya sıkıntılı bir iş
Ebelik gayet önü açık güzel meslek
Mf 3 denmi tercih yapacaksin?
Bende att
Hayir
kpss puanı 60 civarı
O zaman bir bakıma iyi atanma açısından. Teşekkür ederim.
Evet hiç düşünmeden oku derim puanın yetiyorsa
Mezuna kalıp güzel bir yerde Diyetisyenlik düşünüyordum. Ama ebelik de tutuyor şu an bilmiyorum emin olamıyorum.
Ben senin yerinde olsam ebelik düşünürdüm
Öyle mi diyorsun? Peki görüş için teşekkür ediyorum.
Rica ederim 😊
Adı bile komik 😂
nesii komikkk seni kim doğurttu babanmııı madem komik doğmasaydın o zaman insanların mesleği alay edilmezz önce bunu öğren sonra yorum yap tatlım tmmı ;)
İyi düşünüyorum :d
Ben varım
liseden hemşire olarak mezun oldum, ebelik yazmayi düşünüyorum atamasi iyi diyorlar sizce yazmali miyim
Evet yaz
Bn okumuyom
bence guzel degil
erkekler yapmasın :p
Yapamiyolar zaten.
Meslekten saymıyorum
neden
Benimde öyle oldu
kutsal bolum
Güzel bnce
Çok söverlrr askım
Hemsireyim de sende
Ebelik bölümü güzel bir bölüm bu ülkede her zaman bir iş bulunabilir. Düşünsenize ebe olduğunuzu işini severek yapıyor, olursanız iyi bir meslektir. Doktorlar neden essinlerki aksine azimli olduğunuzu gördüğü zaman daha yardımcı olurlar daha sıcak bakarlar, o yönden kendinize güvenin eğer seviyorsanız gönül veriyorsanız kötü bölün değil asla,,
Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun iyi akşamlar.