Kızlar Bir Adım Öne Ailem şehir dışında okumama izin vermiyor. Onları nasıl ikna ederim? (Sayfa 2) KarantinaGeçirenBen Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ailem şehir dışında okumama izin vermiyor. Onları nasıl ikna ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
agelessman Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evinde olmanın avantajlarıda yok değil. İyi düşün bence 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl otur annenin babanın yanında :Dbaşka şehirde gidince içki kumar zina yaparsın kesin :D 0 4 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl annenden mi biliyorsun Yorumla Desuyonee +1 yıl annemden neden biliyor olayımki salakmısın annem başka şehire üniversite okumaya gitmek isteme gibi bir durumu yokki? hahahahahaha Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl ne alaka Yorumla Desuyonee +1 yıl ana karıştıran sensin senin dediğin ne alaka asıl Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mis gibi marmara çıkmış daha ne istiyorsun :D 0 2 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl akdeniz Yorumla nisenseix +1 yıl Liseden farklı olur ya merak etme akışına bırak Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Dışarıda okuyunca nolacak? Bok mu var dışarıda? 0 1 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl evet Yorumla
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl belki de durumları yoktur uzak şehir için 1 1 Yorumla 46cb46 +1 yıl Bende diyorum ki evlatdir yani gözümüzün önünde olsun diye burda okusun düşüne bilirler Yorumla
umitbayr061 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Geçmiş olsun ikna olacaklarını zannetmiyorum 0 0 Yorumla
HavuçluTarçınlıKedi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Başta kendi şehrini yazmayacaktın hiç 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sehirdisinda okuyunca nolcsk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de kızım olsa şehir dışında okumasına sıcak bakmam !Neler oluyor görüyoruz... 2 6 Yorumla üye_ismi_falan +1 yıl inşallah çocuğun olmaz. Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl @üye_ismi_falan katılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye_ismi_falan Bu söz bana mı idi? Yorumla üye_ismi_falan +1 yıl sence de yeterince açık değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye_ismi_falan evladımı sokağa atmak için büyütmeyecem merak etmeyin Yorumla tosunHatice +1 yıl Her kız aynı değildir şunu anlayın artık Yorumla
Kartonhelva Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 344 cevap paylaştı. Marmara sağlam okul lise gibi olacağını sanmam 1 1 Yorumla fastfree +1 yıl onun amacı aıledn uzak kalmak Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Okumanın sınırı olma her yerde okunabilir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eve yakın olman iyi. Hangi böklüm? 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanrasında ayarlarsın 0 0 Yorumla
Motorcu5930 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Haluk levente yaz 1 1 Yorumla Bilmmeeeem +1 yıl Kwisjesjbseb aynen o çere bulur😂👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl meme uçlarına mandal kıstır ikna olacaklardır. 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vakit ayırmadım ki Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl işine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni ilgilendirmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok güzelsin ama. Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ofisime getr 0 1 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl nasık Yorumla
unal7891 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yaş kaç 0 3 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl 20 yas Yorumla unal7891 +1 yıl Sana tavsiye üniversiteni bitir yurt dışında çalış bende öyle yaptım çok memnunum Yorumla Andok_ +1 yıl @unal7891 dostum birşey soracağım mesaj atamıyorum dönüş yaparmisin Yorumla
teknolojieditorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sende ev tut 0 2 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl 15 dk evime okul Yorumla teknolojieditorbey +1 yıl Başka yerde kirala yani benim arkadaşımda öyleydi üç kız ev tuttular Yorumla
Canımülkem Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Feriha gibi okursun boşver 😂 0 1 Yorumla KarantinaGeçirenBen +1 yıl neyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Evinde olmanın avantajlarıda yok değil. İyi düşün bence
otur annenin babanın yanında :D
başka şehirde gidince içki kumar zina yaparsın kesin :D
annenden mi biliyorsun
annemden neden biliyor olayımki salakmısın annem başka şehire üniversite okumaya gitmek isteme gibi bir durumu yokki? hahahahahaha
ne alaka
ana karıştıran sensin senin dediğin ne alaka asıl
Mis gibi marmara çıkmış daha ne istiyorsun :D
akdeniz
Liseden farklı olur ya merak etme akışına bırak
Dışarıda okuyunca nolacak? Bok mu var dışarıda?
evet
belki de durumları yoktur uzak şehir için
Bende diyorum ki evlatdir yani gözümüzün önünde olsun diye burda okusun düşüne bilirler
Marmara guzel. Tadini cikartmaya bak.
Geçmiş olsun ikna olacaklarını zannetmiyorum
Başta kendi şehrini yazmayacaktın hiç
Sehirdisinda okuyunca nolcsk
Benim de kızım olsa şehir dışında okumasına sıcak bakmam !
Neler oluyor görüyoruz...
inşallah çocuğun olmaz.
@üye_ismi_falan katılıyorum
@üye_ismi_falan Bu söz bana mı idi?
sence de yeterince açık değil mi?
@üye_ismi_falan evladımı sokağa atmak için büyütmeyecem merak etmeyin
Her kız aynı değildir şunu anlayın artık
Marmara sağlam okul lise gibi olacağını sanmam
onun amacı aıledn uzak kalmak
Okumanın sınırı olma her yerde okunabilir
Eve yakın olman iyi. Hangi böklüm?
Baskıcı değillerse önemseme
Aile önemli vardır mutlaka bir bildikleri...
Etme gezilere gidersin ama rahat edersin
Sanrasında ayarlarsın
Sanki senin derdin okumak degil gibi...
Haluk levente yaz
Kwisjesjbseb aynen o çere bulur😂👍
Edemezsin şanssız doğmussun
O dediğin çok zor
Okuma
İyi yapıyor
Gel İzmir'e Ege'ye
Israrci ol
Etme doğrusunu yapıyorlar
Doğru olan bu bence..
Buyle bı guzellige bende izin vermem yani
Aileni dinle.
Ailenin hayatını yaşamıyorsun ikna etme
meme uçlarına mandal kıstır ikna olacaklardır.
vakit ayırmadım ki
işine bak
seni ilgilendirmez
çok güzelsin ama.
Haklılar bence iffetin rahatın sağlığın açısından
kararli ol
Çok zor
Ofisime getr
nasık
Yaş kaç
20 yas
Sana tavsiye üniversiteni bitir yurt dışında çalış bende öyle yaptım çok memnunum
@unal7891 dostum birşey soracağım mesaj atamıyorum dönüş yaparmisin
Ikna edemezsin
Sende ev tut
15 dk evime okul
Başka yerde kirala yani benim arkadaşımda öyleydi üç kız ev tuttular
Keyfine bak sehrinde
Bosver
Onlarda senle gitisn
Feriha gibi okursun boşver 😂
neyy
Kacarım de