Kızlar Bir Adım Öne İş yerinde her gün yöneticim tarafından ezilip dışlanıyorum ne yapabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor İş yerinde her gün yöneticim tarafından ezilip dışlanıyorum ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hilalimonlucizkekim Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Prof destek al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum ancak ortamı değiştirmedikçe düzelebileceğimi sanmıyorum Yorumla hilalimonlucizkekim +1 yıl Kendinde nasıl degisik lik vsr Yorumla Soran +1 yıl İlk işe girerken çok enerjiktim , insanlar sen yeni olamazsın diye şaşırıyordu şu an beni mahvettiler 1 yıl 4 ay oldu Yorumla
İncilci78 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kölesi değilsin ağzının payını ver çık işten aa 1 3 Yorumla NurunHayali +1 yıl Iste o maalesef o kadar kolay olmuyor hele anksiyeten varsa Yorumla İncilci78 +1 yıl Vallaha ben katlanmazdm. Susma karşısında ezik olduğunu düşünür Yorumla NurunHayali +1 yıl Orasi oyle Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. olmaz öyle. çık 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ofisime gelmelisn😢 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla CarLosss +1 yıl Derdini dinlicm yardimci olcm isim bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
isin ne tatlim
Hiçbişey senden kıymetli değil işi bırak
Çok takma isini yap yeter
Prof destek al
Alıyorum ancak ortamı değiştirmedikçe düzelebileceğimi sanmıyorum
Kendinde nasıl degisik lik vsr
İlk işe girerken çok enerjiktim , insanlar sen yeni olamazsın diye şaşırıyordu şu an beni mahvettiler 1 yıl 4 ay oldu
kiz mi peki
Evet
Gelirsem onun kulaklarını keserim söyle ona
Kölesi değilsin ağzının payını ver çık işten aa
Iste o maalesef o kadar kolay olmuyor hele anksiyeten varsa
Vallaha ben katlanmazdm. Susma karşısında ezik olduğunu düşünür
Orasi oyle
izin verme öyle dik dur
Kendine güven o eleman bir bok degil 👍
Ne yapıyor ki
Muhasebe bürosu mu?
Onun söylediklerinden etkilenmedigini belli et
Sende ozguven dusmus onlara karsi ezik ol maya.
olmaz öyle. çık
Salla gitsin
Ofisime gelmelisn😢
Niye
Derdini dinlicm yardimci olcm isim bu
ayrıl
Ayrıl