Kızlar Bir Adım Öne 26 yaşında genç bir kadınım, iş yeri açmak istiyorum. Ne yapmam lazım? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor 26 yaşında genç bir kadınım, iş yeri açmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cafe açmayı düşün. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben bildiğim işi yaparım ancak Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı. İşyeri açmalısın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Paran olması lazım 1 1 Yorumla coban56yildizi +1 yıl Para olmadan olmaz Yorumla
colombo34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Para lazim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi ama benim yok sen versene Yorumla Soran +1 yıl Hey Allahım yazmışım soruya sermayem var hesaplarimi yaptım diye yazdım gelişi güzel yorum yapmayın lütfen birşey biliyorsan konuş bilmiyorsan sus Yorumla colombo34 +1 yıl resimag. com/i/e464dcce45b Yorumla colombo34 +1 yıl Ama xper lazim Yorumla Soran +1 yıl Resim falan açılmadı Yorumla colombo34 +1 yıl https://imgyukle.com/i/SFesdY Yorumla Soran +1 yıl Paralara bak😂 ver ordan beş altı deste Yorumla colombo34 +1 yıl Ayıp ettin ne kadar lazim Yorumla colombo34 +1 yıl Tl soyleme tanimiorum o para birimini euro soyle Yorumla Soran +1 yıl Gönlünden kaç euro kopuyorsa gönder hacı Yorumla Soran +1 yıl Nerden buldun bu kadar parayı 😂 Yorumla colombo34 +1 yıl Ohoo o gordugun neki daha bide gormediklerin war hesplarda Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun böyle bir mafya tipin var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Açarsın elini avcunu yer geri kapatırsıh 👍
beni de işe alsana kanki
Cafe açmayı düşün.
Yok ben bildiğim işi yaparım ancak
Sermaye pekı
İşyeri açmalısın.
Açmalısın
Paran olması lazım
Para olmadan olmaz
Kolay gelsin
Yardici olayim ben
Para lazim
Gerçekten mi ama benim yok sen versene
Hey Allahım yazmışım soruya sermayem var hesaplarimi yaptım diye yazdım gelişi güzel yorum yapmayın lütfen birşey biliyorsan konuş bilmiyorsan sus
resimag. com/i/e464dcce45b
Ama xper lazim
Resim falan açılmadı
https://imgyukle.com/i/SFesdY
Paralara bak😂 ver ordan beş altı deste
Ayıp ettin ne kadar lazim
Tl soyleme tanimiorum o para birimini euro soyle
Gönlünden kaç euro kopuyorsa gönder hacı
Nerden buldun bu kadar parayı 😂
Ohoo o gordugun neki daha bide gormediklerin war hesplarda
Ne iş yapıyorsun böyle bir mafya tipin var
İş yeri açman lazm😀