Çok basit : git bir okulla anlaş ya da velilere ulaş özel ders dediğini söyle, duyur, bu salgın zamanında derslerden uzak kaldı çocuklar, ders tekrarı yap ücretli olarak belki öğretmenden fazla kazanırsın çok çocuk toplarsan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2 yıl açıktan adalet yüksek okulunu bitir. Daha sonra dgs ile 4 yıla tamamla hukuk fakültesinde. Avukat olursun al sana iş garantisi
Kuzenim mezun olalı yıllar oluyor ama maalesef bu ülkede okuyana saygı yok kız öğretmen oldu açıkta kaldı gideceksin ticarete atılacaksın okuyana sahip çıkmıyor devlet
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi millet cayır cayır atanamıyor hala öğretmenliğe abanıyorsunuz 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşım da edebiyat menzunu. Hangi üniversiteden menzunsunuz.
2 tane kendini bilmez insan saygısızca yorum yapmıştı laf anlatmaya gerek olmadığını düşünerek sildim. Bu bölümün bu şekilde olduğu belli yani bunu siz tercih ederken düşünmediyseniz neden bunu dememle suçlu olan ben oluyorum? Bu kadar zorunuza gitmesini anlıyorum fakat gerçekler böyle bu bölümleri okuyanın geleceği hep böyle zorunuza ister gitsin ister gitmesin hiç umrumda değil iyi tercih yapsaymışsınız biri laf edince sinirlenmeye hakkınız yok.
İlkokulda olsa bir zekam var😄 kafanın içinde beyin yerine bok dolu İçin almıyordur😂 noldu göt lalesi lafının altından kalkamayınca gizleneyim mi dedin. Bende bu kaz kafanla bu yaşına kadar nasıl gelebildin ona şaşıyorum.😄 Gerçi şaşacak bir şey yok kapitalist sistem senin gibi kendini akıllı zanneden ahmakları besliyor, gütmek kolay oluyor çünkü😂😂 Seküler hırbo😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
bende türkçe öğretmenliği tercih edicem bu bölüm hakkında bilgin var mı
Ataması diğer bölümlere göre daha fazla diye biliyorum
Çok basit : git bir okulla anlaş ya da velilere ulaş özel ders dediğini söyle, duyur, bu salgın zamanında derslerden uzak kaldı çocuklar, ders tekrarı yap ücretli olarak belki öğretmenden fazla kazanırsın çok çocuk toplarsan
2 yıl açıktan adalet yüksek okulunu bitir. Daha sonra dgs ile 4 yıla tamamla hukuk fakültesinde. Avukat olursun al sana iş garantisi
Akademisyen olarak devam et ya da özel ders ver derim.
Yaa bende öğretmen olmak istiyordum ama özellerde bile mi iş yok
Özelde bile adamın olacak
selam nerde yaşıyorsun yaşadığın ye de onemli is bulup bulmama konusunda?
İstanbul
İstanbul da nasıl bulamıyorsun koca şehirde hiç cevren yok mu senin..
Çevreyle olabilecek bir şey değil genelde her yer tecrübeli istiyor
Beklerseniz bayram sonrası sana yardımcı olabilirdim.. su an Ankara ya gidiyorum bayram dolayısıyla.
Nasıl bir yardım
Is bulman konusunda yardim
İstanbul neresinde yasiyosun?
Bacım ogretmensen branşında güle yakın yapman lazım diğerlerinden de bak biraz yaparsın bacım.
Kuzenim mezun olalı yıllar oluyor ama maalesef bu ülkede okuyana saygı yok kız öğretmen oldu açıkta kaldı gideceksin ticarete atılacaksın okuyana sahip çıkmıyor devlet
Abi millet cayır cayır atanamıyor hala öğretmenliğe abanıyorsunuz 🙄
Arkadaşım da edebiyat menzunu. Hangi üniversiteden menzunsunuz.
Maalesef ülkede bir milyona yakın atanamayan öğretmen var
Yakinlarina ozel ders ver tanıdıklarına
#Emirhancankir1
Branş ney hocam bende öğretmendim bende işimi yapamıyorum
Edebiyat
Hocam bende sosyal bilgilerdi bilişim uzmanı oldum kurs vs işleriyle uğraştım unudunu yitirme derim
Hangi üniversite
Yitirmek üzereyim artık😞
Benden sana tavsiye branşına odaklanma eğer imkanın varsa yüksek lisans yoksa bilişim üzerine yoğunlaş güzel parası var
Ya güzelim okumayın artık şu öğretmenlikleri be anlayın işte yığılma var kimse atanamıyor. İş bulamayınca da intahar ediyorlar.😐
Çok güzel bir meslek ve bölüm. Ama yanlış ülke. Eğer dillere merakın varsa Lojistik sirketi vs. deneyebilirsin. Her zaman is bulunabilecek bir mecra.
ücretli dene ilçelerde bir yılsonra bu başarını göstediğinde iş bula bilirsin bence
Kurumlarımız var istersen görüşme yapılabilir ama ücret düşük olur ilk yıl için asgari ücret gibi
Hangi ildesiniz?
@Kar_delen İstanbul
@Kar_delen yazdım size
Nerede acaba kurumlarınız?
Umarım kadrolu bir öğretmen olursun hakkinda hayırlısı olsun.
Ailen yardımcı olsun yapabileceğin bir iş kur, ek derste verirsin.
kaymakamlıklara ya da muhtarlıklara başvuru yap dönüş sağlıyorlarmış ücreti öğretmenlik için
Almazlarsa ne tecrüben olabilirmiş ki saçmalık Türkiye yorma bee
Öğretmen atamaları az ama halen öğretmenlik okuyan var, sonuç normal
Başka sektörlere bak yok yani hayatta herşey jesaplandogı gibi gitmez
bransiniz nedir? ayrica 19 sene once mezun olmuş olanları dahi atanamıyor :/
branşın için kpss gerekli ama vazgeçme eminim bir yer bulacaksın
Ogretmeklin disinda baska yapabilecegin is ara mitlaka bulursun kddjdj
daha yeni mezunsun bilgilerin tazeyken kpss yi boşlama bence
kankiş zaman böyle üzme kendini , bırak ben üzüleyim
Öğretmenliği bırakmak istersen sana daha fazla maaşı olan bir iş sunablrm
Bulursun umarım sabret
Akp'li olaydın çok rahat atanırdın.
Eğitim endüstrisi inşaatlardan rant sağlamakla aynı
KPSS sınavından neden Umudun yok peki
Pek çalışmadım
Ama çalışmadan olmuyor bu iş maalesef
Biliyorsun bunu :(
Sözlesmeli yap tecrube kazan
Ücretli öğretmenlik tecrübe sayılmıyor diye biliyorum
Niye ogretmenkik yapiyorsun sonucta dimi tuhafms saymazlarsa serefsizlik onlardadr canım
Genelde özel kurumlarda yapılan tecrübe olarak geçiyor
Valla bilmiyorum cok sacma ama
Pekı sevgılın var mı veya sana destek oluyormu aılen
Bunu göze almalıydınız
2 tane kendini bilmez insan saygısızca yorum yapmıştı laf anlatmaya gerek olmadığını düşünerek sildim. Bu bölümün bu şekilde olduğu belli yani bunu siz tercih ederken düşünmediyseniz neden bunu dememle suçlu olan ben oluyorum? Bu kadar zorunuza gitmesini anlıyorum fakat gerçekler böyle bu bölümleri okuyanın geleceği hep böyle zorunuza ister gitsin ister gitmesin hiç umrumda değil iyi tercih yapsaymışsınız biri laf edince sinirlenmeye hakkınız yok.
Umarım kendine uygun iş bulursun
Bütün gücüne kpss adan ve kazan
Aynı durumdayız
Ben de 2 yıl bekledim ama atandım. Sıkı çalışmak lazım
avukat değil miydiniz siz dkkd
@denizdibindeki işsizlik bakımından 😀
Ülkenin en büyük sorunu bu bence!
Özel okul nasıl almıyor
Üzüldüm adına valla. Türkiye’de böyle işte
17 milyon insan senin gibi dusunuyor
polis ol
herkesi alıyorlar
Özel kurumlar tecrübesiz almıyor mu nasıl ya
Açıktan psikolog olabiliyorsun
Atama olmuyor mu sizde
kamyon şöferi ol diyeceğim ama o da zor..
bim a101 iskur deniceksin
tekrar çalışmalısın bu konuda tavsiye verebilirim
Nasıl bir tavsiye
yaşadığın durumla ilgili
takip edebilirsin beni
Burdan verebilirsin
Arabana ksdar girecen
Evlen eşine öğretmenlik yap 😀😀😀
ücretli öğretmen olma şansın var.
Dershanede falan başlayamıyo musun?
Kılık değiştir diyanete gir para bok diyorlar :)
Ne oldu yobaz zoruna mı gitti?
O İlkokul zekan ile elindeki telefondan nasıl giriş yapabiliyorsun böyle mecralara benim bunu aklım hiç almıyor biliyor musun? :)
İlkokulda olsa bir zekam var😄 kafanın içinde beyin yerine bok dolu İçin almıyordur😂 noldu göt lalesi lafının altından kalkamayınca gizleneyim mi dedin.
Bende bu kaz kafanla bu yaşına kadar nasıl gelebildin ona şaşıyorum.😄
Gerçi şaşacak bir şey yok kapitalist sistem senin gibi kendini akıllı zanneden ahmakları besliyor, gütmek kolay oluyor çünkü😂😂
Seküler hırbo😄
Bu site de MOD yok mu dingonun ahırı mı burası adam bana hakaret edip duruyor?
Insalalh atanırsın ozel de harciyorlar
Hangi üniversiteden mezun oldunuz?
Hangi ildesin ne mezunusun
ah be yaaa ne olacak bu memleket
koskoca ögretmensi mis gibi :D