Kızlar Bir Adım Öne 25 yaşından sonra tıp okumak ne kadar mantıklı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 25 yaşından sonra tıp okumak ne kadar mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
öleceğiiznasılsa1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Dis hekimi de iyi 4 senede bitirirsin hem 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Son derece mantıklı. Sakın vazgeçme 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 495 cevap paylaştı. oku derim. okumada yaş olmaz 1 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 347 cevap paylaştı. Okumanın yaşı yok bence 1 0 Yorumla
1sokaklambasi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlen öyle oku 1 2 Yorumla Soran +1 yıl evlilik hic dusunmuyorum Yorumla 1sokaklambasi +1 yıl Yalniz mi yaşıyorsun Yorumla
iyiliktenmarazdogar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl 30 dan sonra kaldıramazsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl o kadar mi kötü Yorumla iyiliktenmarazdogar +1 yıl Asistanlık filan var senden küçüklerden emir alıcan sana tavsiyem iş hayatına gir yüksel Yorumla Soran +1 yıl 😢 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Iyi kazandiysan okun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ama 30 yasinda bitecegim yani teyze olacam bitirince Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Oylede 6 sende nasil bir iste calisip doktorun aldigi kadar gelir elde edebilecen oku bence Yorumla
Septorinoplasti Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Okumanın yaşı yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl elbette ama bazilari 22 en gec 23 de bitirirken okulu ben 30 da bitircem Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 439 cevap paylaştı. kaderine boyun eğ. zamanına yazık etme 0 0 Yorumla
Güzinabla34 Takip Et Yoda Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Neden olmasın 40 tan sonra avukat olan gordum 0 0 Yorumla
Éjszakai-bagoly Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayalini gerçekleştirebilirsin. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 624 cevap paylaştı. İstiyorsan yaparsan okursun 1 0 Yorumla
Hicopmiyimcanimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl içindeki okuma isteği var ise okuyabilirsin 1 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 676 cevap paylaştı. Oku derim 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 618 cevap paylaştı. Mantikli 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantıksız. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Azim varsa okunur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Dis hekimi de iyi 4 senede bitirirsin hem
Bence değil kalmadan bitirmeye bak
Son derece mantıklı. Sakın vazgeçme
oku derim. okumada yaş olmaz
Okumanın yaşı yok bence
Evlen öyle oku
evlilik hic dusunmuyorum
Yalniz mi yaşıyorsun
30 dan sonra kaldıramazsın
o kadar mi kötü
Asistanlık filan var senden küçüklerden emir alıcan sana tavsiyem iş hayatına gir yüksel
😢
Iyi kazandiysan okun
ama 30 yasinda bitecegim
yani teyze olacam bitirince
Oylede 6 sende nasil bir iste calisip doktorun aldigi kadar gelir elde edebilecen oku bence
Okumanın yaşı yok
elbette ama bazilari 22 en gec 23 de bitirirken okulu ben 30 da bitircem
Okumanın yaşı olmamalı
kaderine boyun eğ. zamanına yazık etme
Hiçte kötü değil onunur.
Neden olmasın 40 tan sonra avukat olan gordum
Oku okumanın yaşındayım yok
İstiyorsan oku kimseyi dinleme
Hayalini gerçekleştirebilirsin.
İstiyorsan yaparsan okursun
Puanın yetiyorsa oku düşünme
tıp her zaman mantıklıdır