+1 yılHayır kötü değil Çok da güzel olur Fakat Tıp okumak çok meşakkatli bir iş bu zorluğu göze alabiliyorum diyorsan Bence hiç geç oldu erken oldu diye düşünme yola çık çok da güzel olur Hayat bir yere gitmiyor yerinde duruyor geç kaldım diye de düşünme lütfen Sadece o gücü kendinde bulman yeterli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yetenekleriniz ve istekleriniz o yöndeyse hayallerinizin peşinden gidin belkide o alanda en başarılı doktor siz olacaksınız, insanları bu mahrum etmeyin..
10 Yorumla
+1 yılwww.aa.com.tr/.../1196353
Bu haberi oku tavsiye ederim 50 yaşında tıp bitirdiyse senin neyin eksik değil mi?
Çok istiyorsan oku derim. Sonuçta hayallerini gerçekleştirebilecek olan sadece sensin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılBence bir şey olasılık dahilinde olup sen de onu istemeye devam ettiğin müddetçe hiçbir şey için geç değildir. Ayrıca bahsettiğin yaşlar insanın ne istediğini ancak bilmeye başladığı yaşlardır. 20 li yaşlardaki birine 30 küsürler uzay gibi gelir ama bana sorarsan ben 30 lu yaşlarımın ortalarına doğru ancak keşfettim kendimi. Bu yüzden gerçekten istediğin buysa geri adım atma çünkü bir daha bu hayatı yaşamayacaksın ne istiyorsan onu yap. 40 ından sonra meslek değiştiren insanlar var sen daha çok gençsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum bazen
30 banada cok uzak gelmiyor ve bende yeni yeni kesf ediyorum kendimi 20 yasimda böyle degildim ama cogu mezuna bakinca en gec 23 de bitiriyorlar
ve bu da beni üzüyor yarin beraber calissak ben 30 onlar 23 yaslarinda olacaklar- +1 yıl
Bence yaşın hiçbir önemi yok. Önemli olan enerjin ve isteğin. Yaş sadece sayı olarak kalır sen istedikten sonra.
Emin ol hiçbir şey için geç değil 70-80 yıl hatta belki de daha fazla yaşayacaksın eğer kendine güvenin varsa tıp okumak konusunda kesinlikle okumalısın diyorum çünkü aklında kalırsa emin ol daha fazla pişman olursun hayatının ilerleyen yıllarında hep dersin ki ah keşke tıp okusaydım da bu hallere düşmeseydim. Eğer kendine güvenin varsa hiçbir şey senin için geç değil demektir. Ayrıca 25 yaş gayet genç merak etme. Benim ablam da 23 yaşında tıp okumaya başladı, başlarda o da senin gibi tereddüt etse de şu an halinden gayet mutlu ve memnun. :))
10 Yorumlakadere boyun eğmek mi? Seçimlerin senin kaderini belirler bu yüzden hayatına yön verecek seçimlerde bulunurken 2 kere düşünmen gerekir.. Gerçekten Tıp okumak istiyorsan oku fakat hayata 30lu yaşlarda başlayacağım diye de endişe etmene gerek yok bence
12 Yorumla
Soran+1 yıltoplum baskisi ailemin istegi üzeri okuyacagim zaten kazandim
ama bu yas sorunu falan kafami cok karistiriyor- +1 yıl
Aklını karıştıran, cevaplarını bilmediğin soruları iyice düşün ve ona göre bir karar ver. Sorununu anlıyorum, üzerinde neden baskı kurduklarını falan ve bu çok normal bir şey fakat yaş olayını sorun etmemen lazım bence, okulun bittiği zaman çok güzel bir şey başarmış olacaksın.
Hayata 30yaşında başlamıcaksın sonra uzmanlık 4 5 yıl mecburi hizmet evlilik çocuk büyütme ve hayata başlamadan ölüm
Hayata başlamak için hiç bekleme zaman kaybedersin şimdi başla neyi seviyorsan onu yap tıp konularını okumak insan fizyolojisi ileride hekimlik mesleğini yapmak hayalinse zaten tıp fakültesi için çalışırken bile hayata başlamış oluyorsun hayat varış noktası değil yolun kendisini sevmek lazım10 YorumlaHızlı okuma mı? Öyle bir şey mümkün değil hem hızlı okusanız ne olacak ki? Bunun uzmanlık sınavı var, asistanlığı var en kötü 3 yıl asistanlık yapacaksın. Yaşa neden takıldın?
Tıp fakültesini mi kazandınız?12 Yorumla
Soran+1 yılKazanmasam soru sormam
benim dusunceme göre mezun olanlarla aramda cok fark olacak ayni yerde calisinca veya okuyunca gulunc duruma duserim diye korkuyorum- +1 yıl
Hayırlı olsun.
Öyle düşünmeyin bu durumu alaya alacak birçok velet olur ciddiye almazsınız olur biter. Ben intörnken 33 yaşında hamile bir abla vardı. Okumanın yaşı olmaz 😊 tebrik ederim bu yaşta bu gayreti gösterdiğiniz için. İleride de çalışırsanız kimse sizi gülünç duruma sokmaz merak etmeyin herkes belli bir olgunluğa erişmiş olur. Nereyi yazmayı düşünüyorsunuz?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKazandıysan okunur daha kazanacaksan uğraşmana değmez
10 Yorumla
+1 yılo yaşa kadar bir şey okudun mu peki yani 24 e kadar ne yaptın ne okudun
temelin ne...14 Yorumla
Soran+1 yılhic bisey yapmadim bosdum hep sonra aklim yerine geldi ve ders calismaya basladim
- +1 yıl
temelin var mı? direkt tıp niyetiyle 1 senede halledemezsin, eğer şimdiye kadar matematik fen temelin yoksa
Soran+1 yılkazandik zaten
ama amasi var iste herkes tip iyi diyor ama kimse yasdan bahs etmiyor
gitmesem daha mi iyi- +1 yıl
helal olsun kazandıysan.
ama bu yaşa kadar hiç okumadan direkt 1 yıl hazırlanarak mı kazandın?
kaç bin yaptın ve kaç sene çalıştın, lise haricinde
30 yaş neden teyze anlamadım sifonda 40 yaşından büyükler de vardı 18 yaşında üni öğrencileri de.
18 Yorumla
Soran+1 yılmezun olanlarin cogu 23 yaslarinda
uzmanlik falan da eklenirse en gec 25 falan doktor oluyorlar
ben ise 30-32 yaslarimda doktor olacagim ve o kisilerle beraber calistigimi veya ayni yerde olacagimi dusundukce kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yıloff daha gec desene 40i bulurum o zaman
herkes tip iyi dedi ama yasi kimse katmiyor
+1 yılSen tıp ı bu zamana kadar kazanamadınsa bu saatten sonra neyin hesabını yapıyorsun git evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılniye herkes yanlis anliyor
kazanmasam niye sorayim..
ayrica evlilik dusunmuyorum benim durumum farkli- +1 yıl
Farkı ne ki?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılYan komşumuz boğaziçi elektrik elektronik mezunu sonrasında Cerrahpaşa tıp fakültesini kazanmış şu an 42 yaşında geçen yıl uzmanlığını aldı hayatta hiç birsey için geç değildir.
20 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım, hala tıp okumak istiyorum, sayısalımı ilerletmeye çabalıyorum... hangi yaşta olduğumuz önemli değli, o mesleği icra edebilecek kabiliyet var mı o önemli, gerisi detay, önemsiz...
10 Yorumla5 yıl sonra 10k para kazanacak bir durumda olacaksan okuma.
Ancak bugun den asgari ücret ile başlayacaksan oku.
Hiç yoktan 5 yıl sonra okuduğuna değmiş olur.10 YorumlaHerseyin ilkinde yapsaydin belki çok daha guzel olurdu ama olsun 30-32 yasında gircekde olsan eger hayalindeki meslek buysa para icin degilde sevdigin icinse kac yasinda olucak olsada olsun önemli olan hayallerini gerceklestirmen yoksa ilerde cok pisman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden baksan 7-8 sene fark olacak sınıftakilerle. Bence azımsanacak bir fark değil bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet iste 😢
- +1 yıl
Orası lise değil takılma benim sıra arkadaşım 45 yaşında 3 çocuk babası bir abiydi çok iyi anlaşıyoduk
Zaten iş hemen bulunmuyor çoğu 30dan sonra iş hayatı normalleşiyor. Okumanın yaşı yok okuyun istediğiniz buysa. Başarılar dilerim!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye mantıksız olsun ki. Dandik bir bölümü bile 5-7 yılda bitiremeyen var. Yapabileceksen ve kazanıyorsan oku yani zararı olmaz. Ama bu 30 yaşında buna muayene olmayalım sen 50 yaşındasın beni ameliyat etme mi dicekler
10 Yorumla
+1 yılO kadar puanınız varsa diş hekimliği daha mantıklı olabilir yaşı sorun ediyorsanız şayet okurken çalışmaya da başlarsınız bir yerde...
10 YorumlaValla tip okuyan dr olucam diyen birinin bunu dusunmesi sacma tio dedigin surekli bilgilerin taze tutulmadi gerekn surekli ogreniken bir dal o yuzden yasin onemi yok 50 de olsan hep yeni birsey okuyup ogrenmelisin hayatta basarilar
00 YorumlaOkuyabilirsin tabi ama bu işin 4 yıl uzmanlığı da var
10 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşım 30lu yaşlardaydı tıp okurken ve sorun etmiyordu
20 Yorumla
+1 yılOlaya bakış açınla alakalı çocuğu olup da tıp okuyanlar var
10 Yorumla
+1 yılZaten 18 inde başlayıp uzmanlık yapanlarda adam akıllı çalışmaya 30 larında başlıyor. Kazandıysan Uludağ tıpa buyur :D
20 Yorumla
+1 yılYaşa takılmamalısın, evlen diyen arkadaşlara aldırma.
22 Yorumla
Soran+1 yılevlilik zaten dusunmuyorum
tipik türk kafasinda degilim ama iste mezun olanlarla ayni yerde calissak aramizda baya bir yad farki olacak ama seviye ayni- +1 yıl
Olabilir bunda hiçbir sıkıntı göremiyorum hayatım. Başkalarının ne düşündüğünü ve düşüneceğini asla aldırma bu hayat senin unutma. Güzel ve esen kal ✨🧚♀️
Okumanın yaşı olmaz özellikle de tıpta
Elbette okunur20 YorumlaSanmıyorum okusan meslek sahibi olsan çocuk aile mevzusu zora girecek. Cocuk olunca onu büyüyeceksin terbiye falan verecek sin iş zor, yani kısacası okumak bayan için zor. Bence sen iyi bir eş seç hayatı ona göre dizayn et
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşında tıpa başladım. Okunur tabi. Kim demiş okunmaz diye? Sınıfımızda 39 yaşında biri var üstelik ikinci sınıfa şimdi geçtik. Sakın vazgeçme. Tıp çok zor bir bölüm. Eğer gerçekten istiyorsan okursun.
10 Yorumla
+1 yılBir de şu açıdan bak; diyelim ki okumadın. 30'lu yaşlarına geldiğinde okumadığın için pişman olursan ne yaparsın?
11 Yorumla
+1 yılBiri vardı instagramda 28 yasında kazanmıstı hayallerinin peşinden git
13 Yorumla
Soran+1 yılneydi ismi merak ettim
- +1 yıl
Tıp için diye başlıyordu ama unuttum hatta niğdeye mi ne gitmisti bloğu vardı deli hibi deneme cözüyordu
- +1 yıl
Bide cok var senin gibi ben de diş okuyorum bölümde 40 yaşında 35 yaşında kadınlar var
Boş bir bölümden mezun olup mal gibi iş arayacana 30unda tıp bitir yaşa adam gibi o beş senenin acısı çok rahat çıkar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılYasim 36 eger hayat kosullari beni calismaya itmeseydi okumak istedigim bolumleri okurdum..
Hukuk, insaat vs..
Bence okumalisin..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararı olmaz asla oku yaş önemli değil mesleğini alcaksın elin hiç önemli değil genç yaşta ben Ünv kazandım erken bitirdim Ünv den hayatından hiç bişi anlamadım şimdiki aklım olsaydı Ünv yi geç okurdum
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında ölme gibi bir niyetin mi var okumak istiyosan oku etrafını pek dinleme onlar bugün konuşur yarın unutur hayat senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe karar güçlü, iradeli olduğunu görürler, bence okumanın yaşı yok
10 Yorumlabu dünyaya 1 kere geliyorsun zararın neresinden dönülse kardır eğer tıp okumayı istiyorsan hiç düşünme oku emin ol pişman olmazsın ama okumazsan ilerde keşke okusaydım diye pişman olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç düşünme yaşın önemi yok.. Yaş dediğin rakamlardan ibaret vazgeçersen sonradan pişman olursun.. Hem okuyacağın meslek çok güzel o yüzden yaş bahanen olmasın düşünme bunları mutlaka oku
00 YorumlaBilmem okudun mu ama bu sene sınava 58 yaşında adam girip tıp okumak istediğini söyledi
00 Yorumla
+1 yılOku ya ne olacak. başarabiliyorsan yaşın önemi nedir ki?
00 Yorumla
+1 yılBence mantıklı diğer bölümleri bitirip 10 sene işsiz kalmaktan iyidir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim konusunda yaşa neden takılıyor insanlar anlamıyorum. Bunun yaşı olmaz...
00 Yorumla 30 yasinda bitirebilirsen iyi 6 yilda bitkex o bolum
00 Yorumla
+1 yılZor bir karar ama gerçekten istiyorsanız eğitimin önünde engel göremiyorum.
00 Yorumla
+1 yılTıp'ı kazanabildiysen oku tabiki. Yaşın ne önemi var..
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. Hic birsey icin gec degil herkesin zamani farklidir bazilari erken baslari biseylere bazilari gec.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılZaten günümüzde çoğu kişi hayata 30 yaş civarı başlıyor bir kaybın olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYemişim yaşı ya okumak istedikten sonra 50 yaşında olsan ne olur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılsen önce kazan da sonra düşünürüz
11 Yorumla
Soran+1 yılkazanmasam sormam
+1 yılKalbinden geçeni yapmalısın. Yaşının bir önemi yok. Önünde uzun yıllar var ve bunu iyi değerlendirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılAmaan hic farketmez universite sinavina 40 li yaslarda birisi girmisti gerisini sen düşün yasin önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEger sevdigin meslegi yapmak icin okuyorsan ma"s"mantikli. Cunku bu senin hayatinin kalanini belirleyecek. Sadece maddiyat icin okuyorsan akil disi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 sene sonra bitmicek ki zorunlu gorev ardindan tusa giriceksin kazanirsin bir 4 ya da 5 sene daha okucaksin asistanlik filan sen bilirsin tabii
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı olmaz knk eğer okuyacak kafa varsa oku
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılOkuyabilirim diyosan oku
12 Yorumla
Soran+1 yılokunurda sorun gec bitirmek
- +1 yıl
Olsun istiyosan oku çok takılma yaşa bnce
+1 yılBitirdiğinde pratisyen olacaksın, üstüne bir de 4 yıl asistanlık var var uzman olmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKazanabilecek misin ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılkazandik zaten yoksa niye sorayim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben şu an 3. sınıfım bilmiyorum ben olsam uğraşmazdım yine sen bilirsin. Sonuçta senin hayatın ile ilgili alınan önemli bir karar şayet okumanın yaşının da olmadığını unutmamakta fayda var. Düşün sana göre uygunsa kendi kendine karar ver.
Soran+1 yılailemin istegi ve toplum baskisi yuzunden okuyacagim bende istedigimden degil
yas cok kafami kurcaliyor bazilari diyor oku bazilari diyor birak
Cevap sahibi+1 yılBazıları kim ki? Bazıları senin yerine okuyacaksa ya da bazıları o mertebeye eriştiyse ona göre yorum yapsınlar. Burada yorum yapan ya da görüş beyan insanların en maksimum'u mühendistir belki bile yoktur... O yüzden karar ve hareket tamamiyle sana kalmış iyi akşamlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış bir karar kazanmasını da katarsak bir de...
12 Yorumla
Soran+1 yılkazandik da bende onu soruyorum mantiklimi degil mi
Cevap sahibi+1 yılHa o zaman tamam ama yine mantıksız bence yaşın baya ilerlemiş abla ama yine de sen bilirsin okumanın yaşı yok tabi ama zorlukları da belli yaştan sonra
Hiç mantıklı değil dünyaya bir kez geliyorsun onuda daslemi geçircan
10 Yorumla
+1 yılSonradan keşkelerle yaşayacağına bence dene
10 Yorumla
+1 yılDaha bunun uzmanliği var boşver sen
10 Yorumla
+1 yılOkul ne olacak yaşın 30 olsun Ne var ki bunda
10 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı olmaz ki
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri