AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Evlilik aldığın nefesin bile ortak olmasıdır, illa maaşını vermesi gerekmiyor çalışıyorsa gerekli sorumluluklara ortaktır zaten..
Verme degilde ortak kullanılmalı daha iyisi icin planlamalar yapılmalı
Fakirler ortaklaşa olmalı diyorlar
Zenginler onun parasına dokunmam diyor veya kendisi bilir diyor
Islam hukuku ise erkek evi geçindirmekle mukelleftir ve kadın istemediği müddetçe erkek kadının parasına dokunmamali
Senin paran benim param mantığı olmamalı. İkisinin parası ortak olup kocada toplanmalı. Borçları yatırır kalan birikim yapılmak üzere kenara atılır. Benim düşüncem budur.
Kadın çalışıp kendi kazansın çalışmıyor isede maaş verme erkeğin üstün görmesine ego şişmesine neden oluyor. O zamanda erkek maaşını getirip karıcığım maaş bu giderler bu kalan para da bu yarısı senin yarı benim demeli.
Yoo niye vericekmis evin ortak sorunlarını karsilaya bilirler kalanida kendi ihtiyaçlarını karşılar zaten
Biz de vermeyelim madem evin ortak sorunlarını karşılayalım :D
@alony34 verme
Ok
Erkek maasini icjnden harcligini alip karisina vermeli
Ben olsam eve kiler depo yapar makarna bulgur temel gıdaları doldururdum. Geri kalan maaşı altına yatırırdım.
Herkes kendi cebine para ayirsin kalani esine versin. Evi cekip ceviren her zaman kadindir
Bence senin benim hesabı yapılmamalı her şey ortak olmalı😂😂
ortak bir hayat yaşayacağınıziçin ortak olmalı bence.
Ortaktır öyle şey mi olur ya. Paranın söz konusu bile edilmemesi gerekir...
Net detaylarda yazan şekilde olmalı asla kadın tüm maaşını erkeğe paslamamalı
Kendi çabasıyla kazandığı parayı kimseye vermemeli.
Eğer çalışıyorsam masraflar ortak olsun isterdim onun dışında beraber birikim yapmak isterdim senin benim lafı olsun pek istemem
Tam tersi ben maaşımı eşime veririm harçlığımıda ondan alırım
Hayatını birleştirdin insandan para mı saklıycan kız erkek farketmez ortak bir hayatta hersey ortak olmalı
Hayır. Adam maaşını kadına vermeli ihtiyacı oldukca kadından alır.
Hayr tabiki asıl koca karısına versn kadın yatırım yapar en azından
Cüzdan birdir. Ayrılık varsa para mevzusunda, aksaklık vardır sevgide, güvende.
Evlilikte senin paran benim param meselesi olmamalı, mümkünse.
Erkek nasıl ev için harcıyorsa kadında maaşını ortaya koymalı kendi başına Cumhuriyet ilan etmek isteyen kadının evlenmesini... Parasıyla jigolo tutsun..
evin bir bütçesi varsa iki tarafta kendi ihtiyacını ayırıp kalanı kasaya verir.
İşletmemi bu. :D
@DarthMaul0 karı koca çalışan bir çok evlilikler aynı zamanda işletmedir. işletemeyenler batar :D mesela benimki hayır kurumu işletmesi ben kazanırım evdekiler yer
Kim daha idarelisi para onda durmali 😂 kim ne harcamis belli olmaz sonra
Fatura evin ihtiyaçları konusunda ortak bir payda biriktirmek mantıklıdır.
para ortaya toplanır ödemler yapılır. herkes ihtiyacını içinden alır. kalanı kullanılıt
İş bölümü yapılır onun dışında paralar sahiplerine kalmalıdır
Ortak harcayabiliriz senin benim parası olmaz aramızda
Valla ben direk kadina verme taraftariyim istedigimde o versin degilse yerim o parayi ben.
Para ortaya konur gider neyse ona göre paylaşım yapılır bence
Ortak mısınız aamk.
@Raksold evlilik anlayışın Farklı olabilir bu benim düşüncem küfür etmene gerek yok 😉🤛🏻
Aman ne küfür ne küfür... Gören de dümdüz gittim zanneder. Evet evlilik anlayışım farklı.
Kadın dediğin verici olmalı, hiçbir şeyin hesabını yapmamalı. Fedakar olmalı.
Kadın trilyoner dahi olsa benim kadın parasıyla işim olmaz. Burda beklenen, o tavrı görmek. Yoksa banane kazandığı paradan. Naparsa yapsın
Evin sultan>ı olan , hanımefendiler de toplanmalı,,
kocam bana versin ben daha iyi hesap kitap yaparım mesleğim gereği :D
Bence para ortak bir hesapta olmalı we birikim yapılmalı
Birinin maaşından harçlıkları ayırıp kalanını borçlar birikim vs için bölüştürmek daha mantıklı
bence herkes ortak giderleri ödeyip kalanını istediğini harcaması doğru olan
Kesinlikle kocasına vermemeli evin ihtiyaçlarini beraber karşılayıp kalaninı kendileri cebine atmalı
Kimse kimseye maaşını vermek zorunda değil ortak alınır bütün ihtiyaçlar
Bence bir maaş ev masraflarına harcanmalı, öteki maaşla da birikim yapılmalı.
kocası karısına parayı verecek abi @eeelif56 dmi lan
Evet eski köye yeni adet mi geldi evin hesabını kadın bilir siz erkekler parayı har vurup harman savurursunuz bir kere size güven bile olmazzz...
@eeelif56 evet erkeklere beş lira yok para bulunca başka yere giderler
Aynen öyle hepsi de it sürüleri.
Kocasına vermemeli ama ev ihtiyaçları için ortak para koymalı tabi sadece bütün maaşı kendisine harcıyorsa büyük sıkıntı vardır
Giderleri ortak ödemeli kalan ihtiyaç olursa harcanır
Kimse maaşını kimseye vermez, ortak bir hesap açılır giderler için belli bir miktar oraya atılır.
Tabiki , kadının parayla işi ne 🙄 , ihtiyacını söylesin , kocası uygun görürse verir zaten
Ne alaka, iyi misin!!
Takip isteği niye attın 🙄
Anlamadım... Ben takip isteği atmadım ki
Kusura bakmayın, nasıl atmışım bende bilmiyorum...
Önemli değil
Eşler arasında pay edilmeli paylaşılmalı çok fazla paragöz olmamalıyız benfe
Hayır vermemeli mesala benim ki vermiyor istememde zaten sadece kendi ihtiyaclarina kullanır
Tabiki kocasına vermemeli. Ortak parayla ortak giderler ödenmeli geri kalanı paylasilmali
Evlilik aynı zamanda bir ortaklıktır ayrı ayrı olmaz ortak harcanır
Verilmeyecekse niye evlendi o zaman ya güvensizlik vardir
Bizde tam tersi olurdu. Her ikisi de çalışıyordu ve babam maaşını anneme verirdi. Kendisine cüzzi bir miktarda para kalırdı :)
Ortak bir hesaba yatırılması gerek. Aşağıda yatırımdan bahsedilmiş. Bu yatırımlar bolca ruj, rimel vs. mi acaba😂😜
O nasıl bir soru tabiki kadın alacak maaşları erkeğe harclık verecek ancak öyle birikim yapılır:)
Erkek biriktiremez diyorsun?
Bizim elimiz açık biraz
Evlilikte senin benim olmazki herşey ortak olmalı ortak masraf yaparsinz geriye kalanını geleceginz için ortak bir birikime harcarsinz
Eğer evlilik söz konusuysa senin maaşın benim maaşım olamalı sonuçta birlikte bir hayat yaşıyosunuz
Bütçe giderleri ortak olmalı ama gelirde insanın ahlakına kalmış iki tarafta har savurup harman savurmak istemez.
Bana kalırsa benim param senin paran mevzusuna gerek yok ortak olmalı.
İkisi birlikte harcama yapmalı. Evlilik bir hayatı iki kişi yaşamaktır. O ne öyle ayrı gayrı
Ev masrafları falan ortak olmalı kalanının kendine harcamalı
parayı ortaya koymalı bir şey yaparken ortak karar almalı
hepsini veememeli
Ikincisi daha uygun olur aslinda. Kimse kimseye yük olmz. Ama cocuk olur da kadin calismiyorsa is skntiya gider
Oldu olacak alman usulü yapsınlar, herkes harcadığı kadarı üdesin